Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio Riga pieņem darbā Radio 101 rīta šova veidotājus.

Bijušie radiostacijas "Radio 101" rīta programmas "Ausīs Rīts" veidotāji izplatījuši paziņojumu, kad ar 11. jūniju atgriežas ēterā, taču nevis "101" ēterā, bet gan "Radio Rīga" (94.5) viļņos.
"Radio Rīga" esot laipni piedāvājuši viņiem aizpildīt rīta raidlaiku, un šamējie esot piekrituši.
Gatis @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 14:35
Slikti priekš 101, dalīs auditoriju, jo šo šovu jau klausījās īsti hipsteri! A Grē uz to pašu auditoriju laiž.
Janka @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 14:46
laikam šamējiem tagad būs lielāka auditorija, jo 94.5 ir lielāks apraides rādiuss...vismaz uz manu pusi.
misters @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 15:00
Žēl, ka Rīga Radio neveido savu oriģinālo programmu, bet paņem bezdarbniekus no kuru pakalpojumiem kāds radio jau ir atteicies! Un domāju tik viegli 101 nebūtu trijotni palaiduši prom, ja rīta programmas reitingi būtu kaut cik ar pozitīvu iezīmi!
taalais @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 15:25
Es parasti cenšos atturēties no publiskiem izteikumiem par staciju vai raidījumu formātu, jo par jebkuru programmu vai formātu vienmēr būs dažādi viedokļi un ja pietrūks to, kas slavēs, tad nekad neaptrūksies to, kuru vērtējums ir "TAS IR SŪDS!", bet šajā gadījumā jāatzīst, ka šīs trijotnes pievienošanās būs nopietns iemesls biežāk noskaņoties uz attiecīgo frekvenci.
Rolands Strautmalis @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 15:31
ghe, atceros tās pāris reizes, kad tiešām nekā nebija un uzslēdzu 101, tā arī nesapratu kādu funkciju izpilda tai visā Zane ;) Protams to divu pļāpāšana (ar Z iestarpinājumiem) izklausījās pēc tādas sarunas pie galda virtuvē, un kad sāka Tarzāns politiku dzīt, fiksi meklēju ko citu ;)
tikai vot nelaime, šamie tak pieraduši hipsteroties, a 94.5 tāds lēnais fons, ko nu ...
marss @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 16:07
OFFT.: A kāds var pateikt man "vecam aludzerošam pankam" - kas tas hipsters tāds ir? :D
Pēc internetā atrodamas definīcijas - īsteni hipsteri strādā arī Captital FM un vēl vairāk hipsteru ir SPIN'ā. Tas pēc tās modes un izskata spriežot, kas arī uzsvērta kā galvenā hipsteru pazīme. Bet moš te kāds ir gudrāks par šo, jo termins malumalās (;
dipols @ otrdien, 2012. gada 5. jūnijā 18:46
Nu es i beigts! Man jau Zīda kungs likās tāds sava ceļa gājējs. Kada jēga no šitiem nevienam nevajadzīgajiem, es atvainojos, caurkritušajiem "bumsi-bumsi" dīdītajiem? Nu savu vajadzēja veidot! Bija Loks un Gobziņš, pārējos vajadzēja meklēt un atrast.Lai kā nu te un citu viet gānījās par RR, bet aizvien vairāk tos manīju. Cilvēki bija, kas sāka izvēlēties 94.5 fm arī savā radio skalā. Un tagad? 101 rīta programma, bet 94.5 megahercos? Nu nezinu gan.
Tāds kad i @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 20:14
dipols @ noskaties nuzināsi kas intresē.

http://www.tv3play.lv/play/251641/
princ_fm @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 23:44
Vispār pēc šī video sanāk, ka tas Riga Radio arī ir hipsteru pasākums - tur daudz džeza, pasaules muzikas, vecas mūzikas(:
Starp citu, pamanīju, ka CAPITAL FM arī savu rīta trijotni ir likvidējis - ar laikam nerentējās..?
dipols @ piektdien, 2012. gada 8. jūnijā 00:23
Nu apsveicu Rīga radio! Šodien nokalusījos jauno programmu. Radio zaudējis savu šarmu! Stulbas standarta ziņas utt. Tas pats kas visur. Mani kā klausītāju esat zaudējuši. Jānis
Jānis B. @ pirmdien, 2012. gada 11. jūnijā 11:02
Nja, nu identiska programma, pie kloķiem laikam Švāns (pēc mūzikas jūtams) Kopumā ir biš' live skaņu uzlabojuši studijā - tie miķi bija dikti nebaudāmi saregulēti iepriekš. Telpa vēl kautkādā momentā izgāž, bet nu ... ir jau ar tur tāda banketzāles apdare, kā video izskatās.

+ vēl - pamanīju ka bija palaiduši jaunu RIga Radio web' lapu - headerī bija ierakstīts " Pirmais radio sievietēm Rīgā", kas noteikti par godu tai vēstulei NEPLP par koncepcijas neievērošanu. Interesanti, kā tas parādīsies ēterā (;

Kopumā - baigā spēļmantiņa pagaidām kādam šis radio ir - savieno vadiņus, atvieno, redzēs kas sanāks ( :
dipols @ pirmdien, 2012. gada 11. jūnijā 13:57
Man godīgi sakot patika Loka un Gobziņa rīti un tā mūzika kas skanēja. Tagad tiešām tukšums individualitātes ziņā.
Dace vīrs @ pirmdien, 2012. gada 11. jūnijā 15:19
šorīt tuč-tuč paklausījos ;) interesanti cik ilgi tarzāns izturēs to džazveidīgo fona mūziku kas tur iet :D
marss @ pirmdien, 2012. gada 11. jūnijā 16:25
Man patīk. Ausīs Rīts ar Rīga Rādio mūziku kopā ir pat baigi labi! Ir jau arī sieviešu radio kopumā, nav ko tur...
janka @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 22:04
šorīt paklausijos, tīri tā neko.
misters @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 14:33
Nu teikšu, man patīk Loks!Arī pec 4iem neskan slikti!Rīga radio kļūs par nopietnu spēlētāju!Un ar skaņu šie kautko uzlabojusi, man autiņā skan perfecto!
Gatiņš @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 20:17
Vai viņiem vēl tur radio darbinieki ir vajadzīgi? Es laborāt pieteiktos tur strādāt . Man ir liela pieredze radio programmu vadīšanā, un es radio programmas vadu tiešām labi, kvalitatīvi un ļoti interesanti
Ainārs no Mārasciema @ sestdien, 2012. gada 16. jūnijā 13:22
Uzprasi Kristapam Zīdam :D
marss @ sestdien, 2012. gada 16. jūnijā 15:06
Ainār, TU ESI EKSKLUZĪVS!!!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2012. gada 16. jūnijā 19:16
Cepums Aināram, "kas labāks par pašreklāmu"! :)
princ_fm @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 12:34
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums