2 jauni SuperFM raiditaji Valmiera 88,2FM un Gulbene 93,6FM jau drizuma. Vai tas nozime ka raiditajs Matishos tiks parvietots citur?
Andris @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 23:46
Andri, man prieks ka kautkas jauns notiek ari Super FM.
ricis @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 05:41
ar SFM nekas juans nenotiek, ja neskaita raidītāju likšanu. tagt tur vispār kaut kāds kokteilis. būtu labāks izvēlējušies vai nu tikai latviešu mūziku, vai nu tikai agrāko Super FM mūziku, vai tikai mūsdienu hitus. uz doto brīdi vienīgais klausāmais bloks ir vakaru lēnās mūzikas stunda.
Gatis @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 16:29
Gati, paldies, ka klausies. Tas jau nav maz , ka Tev tur vismaz vakaros ir ko paklausīties. Es gan labprāt paklausos arī dienā.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 17:59
В каком смысле забыла?
Regīna Ločmele @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 18:42
nja bez ballītes SFM ir diezgan neklausāms jau kopš atjaunošanās
marss @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 19:58
Ugi! A kam vajag raiditaju VALMIERA ja tur ir dzirdams Super FM 90,3FM? Jus ar saviem mazjaudas raiditajiem loti daudz frekvenchu izniekojat,Top radio ar vienu raiditaju pie Cesim gandriz visu Vidzemi nosedz,Jus pat ar diviem nevarat.
Andris @ trešdien, 2012. gada 13. jūnijā 23:07
Dīvainā kārtā LR2 viedoklis nav šai diskusijā pārstāvēts, lai gan mani bijušie kolēģi (Roberts L) šeit jau ir izteikušies
Jebkurā gadījumā bija interesanti iepazīties ar Uģa reitingu pētījumiem – laikam tikai mūsu dibinātājs Uldis Duka tos savulaik bija tādā līmenī „izkodis”. Nez, vai kādā no daudzajām Latvijas universitātēm žurnālistikas kursa ietvaros tāds fakultatīvs priekšmets ir arī pieejams – katrā ziņā daži klausītāji no radio tam jau būtu garantēti!
RB @ ceturtdien, 2012. gada 14. jūnijā 15:16
Andri, Top Radio tāpēc arī ir Top Radio, ka spēj neiespējamo. Gaidu, kad tas atsauksies arī uz reitingiem Vidzemē.
Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 14. jūnijā 17:14
RB, nē nav. Diemžēl izpratne par radio reitingiem Latvijā ir ... tāda kā ir.
Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 14. jūnijā 17:16
"op Radio tāpēc arī ir Top Radio, ka spēj neiespējamo" Hmm,kas tur neiespējamo ?
Visas raiditajus ,kas mums raidā,koordinacijā bija kadam 1999-2006 gadiem. Тajos laikos viss bija citādi! Nebija daudz raidītāju un Frekvenču diapazons ir vairāk brīva.