Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Pavasara radio reitingi

http://www.tns.lv/?lang=lv&fullarticle=true&category=showuid&id=3834

EHR apiet SWH visa grupa krīt, Super FM uz vietas ar tiem pašiem rezultātiem, kā Latviešu Radio (vai pat sliktāk).
Janka @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 13:08
po moemu normaljnyj rasklad.
Dmitrij @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 13:35
hmmm ... spins 30k ... pat i nezinu labs rezultāts vai ne pārāk labs :) klausīts tiek bieži braukājot pa Rīgu, protams aiz Rīgas pazūd .
Heh ir kas vēl klausās superu, lai gan no supera tur ir palicis tikai nosaukums ... E+ vēl turās :)
marss @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 13:56
ne ticu, vai vai, ne ticu es tiem :)))
Buda @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 14:35
Nu labs rezultats ari mums :)
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 14:40
Praktiski nekādu izmaiņu, kas arī bija sagaidāms un par ko es rakstīju komentāros par iepriekšējiem reitingiem. Salīdziniet šos reitingus ar reitingiem pirms pusgada, 9 mēnešiem vai gada - nu nav tur nekādu izmaiņu. Ruslan, negribu Tevi sarūgtināt, bet paraugies uz Top radio share - tas palicis bez imaiņām. Man bija interesanti redzēt kā prognozes par SpinFM ko izteicu uzreiz pēc viņu parādīšanās ir piepildījušās par 100%. http://www.radioreklama.lv/spinfm-mission-accomplished.html
Secināums- tirgū viss bez izmaiņām.
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 15:01
Un vēl daži komentāri.
EHR - atgriešanās pēc "mērījumu kļūdas", un neliels uzlabojums.
KHR - pēc ētera tīrīšanas viss ir stabili.
SWH+ pa lēnam iet atpakaļ tur, kur viņam jābūt.
TOPradio - arī stabili un neliels uzlabojums, bet pats interesantākais vēl ir priekšā
Autoradio pēc gada raidīšanas izkritis no desmitnieka un visticamāk tur vairs naetgriezīsies.
101 - lēni kāp uz augšu
Super FM - vai bija vērts iznīcināt to, kas tika būvēts 3 gadu laikā?

Tālāk nav interesanti, mēslu kaudze ar haotiski lecošu reitingu, kurai laikasm drīzuma pievienosies ari Avto ar Retro. Tur arī sež Pik, kas pat nepamanīja, ka ganrdīz nedeļu ēterā nav signāla.

Spin FM - var apsveikt, pārspēja visas cerības.
Nu un Capital FM - +3k un tas arī ir labs rezultāts, ņemot vērā tiešā konkurenta Spin FM startu.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 15:26
Uģi,nu Tev vajag apsveikt ! Jo baigas pieaugums EHR :)
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 15:33
Starp citu, Uģi, pēc ētera tīrīšanas KHR vai ir notikušas kādas izmaiņas vecuma grupu sadalījumā?
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 15:34
Ruslan, apsveikumi nevietā - nu nav EHR bijis ne kritums ne kāpums, tas viss ir TNS reitingu kļūdas. Gribat jaunāko pierādījumu? Jumor FM auditorija pieaugusi tirpar 2!! reizes, bet ...klausīšanās laiks ir samazinājies.
Vovanič, TNS vēl nav atsūtījuši datus, kad būs paskatīšos,taču spriežot pēc tā kas gan reach gan share nav mainījies - nav tur jābūt nekādām izmaiņām. Par ko Tu Spin apsveic - tas man gan nav skaidrs. Par SuperFM - tas tikai pierāda manus vārdus par to, ka radio klausīšanās ir ļoti konservatīvs paradums, tapēc , ja pat SFM nevar gūt panākumus, tad Spin, Retro, 101 utt vispār nav nekādu cerību. Bet tāpat kā Top radio turpina cīnīties, to darīs arī SFM.
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 15:50
nja latviešu radio noraka, jau sākoties politikai, kuru es ciest nevarēju
Galīgā nomaiņa uz SFM man a lika mainīt izvēli auto uz Spinu ;)
marss @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 16:07
Nu Spinam es gaidīju ap 20k, Capital FM līmeni, bet uzreiz 30k, manuprāt tas ir daudz. Nu situāciju turgū, tad jā laikam nav par ko strīdēties :)
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 16:14
un swh plus tāds vēliens :D droši vien pēc tīklu pārpirkšanas un izbūves ir divejādas sajūtas ;)
marss @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 16:35
Spinam nebus vairak ! Signals nav biznesa limeni demžel.
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 16:45
Vai esat pamanījuši, ka jaunās latviešu pop un RnB mūzikas/deju mūzikas dziesmas un to remiksi šobrīd top mazāk? Atbilde ir tikai vienā. Es ļoti ceru, ka tā nebūs bijusi kļūda LR transformēt par SFM, jo uzlabojumu kā redzam šobrīd nav. Ne reitingos, ne Latvijas mūzikas attīstībā, protams.

Spinu es arī aptuveni turpat vērtēju, varbūt pat domāju, ka dabūs kādus 40k, tomēr nesanāca, lai arī reklāma jau viņiem arī bija milzīga.

Es nepazīstu nevienu cilvēku (!!!) kurš klausās LKR. Viņiem vispār reklāmas ēterā skan (neskaitot tur kaut kādus dievkalpojumu sludinājumus utt.)?
Janka @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 17:02
Vovanich, te ir dati par vecuma sadaliijumu KHR. Vairāk tīnu, mazāk 55+. Ne vienu ne otrus mēs nepārdodam, tāpēc nozīmes tam nekādas. 20-50 bez izmaiņām.

Pavasaris Ziema
214,46 217,21
12--17 15 8
18-24 24 26
25-34 51 50
35-44 52 50
45-54 43 42
55-64 15 27
65-74 16 15
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 17:45
ghe ghe skatoties uz šo visu, rodas jautājiens kā radio Valmiera taisās tautu piesaistīt, jo ja Spins ar pamatīgiem līdzekļiem piesaistīja 30k ... :)
marss @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 18:40
Paldies, Uģi. Tā es arī domāju. Kopš ziemas palika vairāk aktuālu hītu, un mazāk vecu. Personīgi es tagad KHR klausos vairāk, kaut arī tajā grupā, kurā es esmu ir -2k.

marss, lieta ir nevis līdzekļos, bet gan programmā, kuru viņi raida. Un ja programma ir domāta tīņiem, tad diez vai būs lieli panākumi grupā 35-44, piemēram.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 4. jūnijā 19:41
Apsveikt varētu tikai SuperFM grupu, jo 3 staciju sumāra auditorija tai sastāda 532 tukst. cilvēku. Tas ir par 100 tūkst. vairāk neka SWH grupai ar visām 4 stacijām. Individuālais līderis starp komerciālajām radio joprojām SKONTO, kas vienatnē uzrāda 300 tūkstošus ar vienu formātu. SWH+ un Autoradio nokrita atbilstoši savu programmu un mārketinga prakses līmenim. TOP radio pieauga, labojot iepriekšējo reitingu statistisko kļūdu, jo jo mazāk klausītaju skaits, jo vairāk "lēkā" cipari reitingos. Interesanti, ka tieši ziemas perioda datus par radio klausīšanos TNS ievadīja praktikante no RSEBAA 4. kursa, es pati piedalījos viņas prakses aizstāvēšanā. Tendence ir tikai viena: līderi nemainās, cenas tirgū noteiks Uģis Polis un Ričards Zaks, un šīs cenas būs tādas, ka vismaz 6 radiostacijām (TOP, 101, Capital, PIK, RETRO, Rīga radio)sāksies (īstenībā, jau sākusies, kopš Poļa "pakešu" revolūcijas šī gada šakumā)izdzīvošanas "piecgade".
Regīna @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 00:02
Regīna, Jūs gan skarbi par to izdzīvošanu. Top Ruslanam tas noteikti nepataiks, bet ir jāatzīst, ka, ja jau pat SFM grupa un Skonto,ir spiesti cīnīties par naudas savākšanu, tad jautājumam par pārējo 18 Rīgas komercstaciju eksistenci vajadzētu kļūt arvien aktuālākam. No otras puses līdz šim neviena frekvence Padomei atpakaļ nav atdota. Par tendenci piekrītu - pat SuperFM ar ļoti precīzu un iztekti komerciālu formātu pagaidām tā arī nespēj palielināt reitingus. Tāpēc, lai gan es pats ar interesi vakaros paklausos Rīga Radio , taču biznesa ziņā tā ir vēl vairāk zemē nomesta nauda nekā gadījumā ar 101. Taču, kā māca tautas paruna: "Bagāts dara kā grib...". Un visbeidzot par SFM grupas auditoriju - summēt nedrīkst, jo tad netiek ņemts vērā klausītāju pārklājums. Patiesā SFM unikālā auditorija ir 441 000. Savukārt tā sauktajā "Zelta auditorijā" 20-50 gadi SFM grupa pirmo reizi vēsturē ir Latvijā apsteigusi visas 5 LR stacijas kopā ņemtas - 311 000. Savukārt EHR pirmo reizi vēsturē ir #1 auditorijā 12-40; 16-40 un 18-40 ( lai kāds neteiktu, ka 12-40 ir pateicoties tīņu masai). Ja pie šiem reitingiem SFM grupas esošā cena 19,99+ pvn saglabāsies(un vismaz līdz mēneša beigām tā saglabāsies), tad godīgi sakot vienīgi Skonto var pārāk nesaspringt. Radiostacijas gaida karsta vasara.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 18:34
Sveiks Uģi man ir liels lūgums vai jūsu stacijas grupās nevar samazināt reklāmas, jo man besī jau ārā ka ik pēc 10 min ir reklāmas, un tas nav normāli,un it īpaši kad skan pa ehr top 40 vai kāds cits tops kā uk un lielākā daja dziesmu izlaižat āra un tad ir reklāma agrāk ehr bij daudz labāks, tagad klausos capital fm jo tur vismaz sakarīga mūzika un mazāk reklāmu un kad atgriezīsies ēterā roberts Lejasmeijers?
Mārtiņš @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 19:53
Mārtiņš ja dzīvo Rīgā labs ir Spins ;) ja ārpus, nu jā tad ir smagāk :)
p.s. gribi EHR bez reklāmām ? ieraxti CD ar pēdējo UKtop40 un aiziet ! tāds pats atkārtošanās mehanisms nonstopā!
marss @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 22:01
Аааа , ну даа блин обиженная Регина появилась :))))))))
Надо свои 5 копеек втиснуть. Какие секреты раскрываются сразу :)
Студентка из RSEBAA 4.... Ёёёё-маё !
Я читаю это всё и просто улыбаюсь. Моё время скоро придёт в самом лучшем смысле этого слова !!! Хехе , я долго ждал ещё какой-то словесный выкидыш :))))
TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 6. jūnijā 23:17
Руслан!:))) Я тут тебе почти комплимент написала, дурачок! Неужели тебе мало твоих 94 тысяч??? Это же после 76 тысяч просто ВАУ!!! И чего ты так психуешь после каждого моего комментария?:))) К тому же, оказывается, ты ЖДЁШЬ, когда я что-то напишу... Правда, я писала больше для Угиса Полиса, потому что мне интересны его мысли. Твои я знаю все, можешь не напрягаться.:))))
Regīna Ločmele @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 10:12
nezinu, kā ir ar reklāmām EH(neklausos), bet KHR tās ir pārāk biežas, tas ir fakts.
Gatis @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 12:05
Регина,а я и не напрягаюсь. Вау будет позднее. Мои мысли знаешь? Ммм,зря Вы господа меня не доотцениваете,ох зряяя !!! :)
TOPruslan @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 12:36
Ruslan, pirms aizskart Regīnu atceries, ka vīrieši, kas publiski un nepamatoti aizskar sievietes, kas turklāt dzīvē ir sasniegušas vairāk, ne tikai zaudē citu vīriešu cieņu, bet arī savā dzīvē ir nolemti pilnīgai neveiksmei.
Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 15:28
Mārtiņ, man Tev ir slikta ziņa, reklāmu radiostacijās, arvien zemāku cenu dēļ, kļus tikai vairāk. Labā ziņa ir tā, ka Latvijā jau ir Internets, kur nav nekādu problēmu dabūt jebkādu mūziku ko vēlies, turklāt bez reklāmām. Jā vai arī klausies CapitalFM. Par Robertu pagaidām nekādu ziņu nav.
Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 15:33
skaidrs, ja jau reklāmas kļūs vairāk tad ehr praktiski vairs neklausīšos,p.s Uģi vai zināji ka Roberts tagad strādā capital fm,un tas priecē:)
Mārtiņš @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 23:23
Uģi es ne ko ne aizskaru. Tas ir tikaj sarakstos. :)
TOPruslan @ ceturtdien, 2012. gada 7. jūnijā 23:45
Mārtiņ, tagad zinu. Ļoti labi, ka Roberts uztur sevi formā. Šobrīd viņš noteikti ir labākais savā jomā, tāpēc Capital FM ir izdarījuši ļoti pareizi uzaicinot Robertu.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 8. jūnijā 11:42
Ruslan, tagad es zinu, ka Tev izteicieni "Хехе , я долго ждал ещё какой-то словесный выкидыш :))))" profesionālā diskusijā ir norma. Man nē.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 8. jūnijā 11:46
uģi, vai roberts kādreiz strādās super fm grupā?
ricis @ piektdien, 2012. gada 8. jūnijā 13:19
Uģis, tas nav profesionala forma... Tas saucas provokacija :) Un šis provakacijas nevajag pieņemts kā kaut ko nopietnu. Es pirmajs pus gadu atpakaļ ne braucu auguma šeit.
TOPruslan @ sestdien, 2012. gada 9. jūnijā 02:27
Уважаемый Руслан,а почему Вы так грубо и заносчиво здесь всем отвечаете? Вы слишком высокого мнения о себе! Смотрите, как бы не пришлось низко падать!
Слушатель @ svētdien, 2012. gada 10. jūnijā 20:14
Слушатель покажите,где я кому грубо чтото ответил ?! Здесь своя тема и люди не простые сидят. Я переписываюсь конкретно с ними. И у нас свои разговоры... Вы что хотите ? И как вы определили мою грубость? По написанному ? Боюсь вы ошиблись. И дискусии я с Вами продолжать не буду.
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 11. jūnijā 00:35
Skatos, ka Jums te karsti iet! :)
Apsveicu visus, kam izdevies uzlabot reitingu, taču protams jāpiekrīt Uģim, ka nekādu būtisku izmaiņu reitingos nav.
Par mani runājot, Mārtiņ, lūdzu neizplati neprecīzu info! Es nestrādāju Capital FM, vien sava prieka pēc un formas uzturēšanas nolūkos vadu tur vienu raidījumu, ko atbalsta Just Bar, kurā esmu viens no pastāvīgi spēlējošajiem DJiem.
Roberts Lejasmeijers @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 12:22
Nu skaidrs, Robert, bet no vienas puses capital fm ir labaks jo vinjiem nav tik daudz reklāmu kā ehr un topi noraustīti, tādēj es izvēlos Capital fm
Mārtiņš @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 17:10
Latvijā, izrādās, vēl dzīvi ne tikai profesionāļi,bet arī īstie vīrieši... Liels paldies Uģim Polim no vienīgās sievietes, kas reizem apmeklē šo forumu.
Regīna Ločmele @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 18:15
Регина , а про меня забыла ? :((((
TOPruslan @ otrdien, 2012. gada 12. jūnijā 18:41
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums