Labdien! Kāpēc Latvijas Kristīgajam radio nav RDS? Vai viņiem ir arī limiters? Bieži vien viņiem ēterā vakaros par skaļu skan mūzika un līdz ar to tiek kropļota skaņa.
Ainārs no Mārasciema @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 12:56
Jēkabpils 102,8 raidītājam skaņa arī štruntīga, bet RDS skrēja ar --LKR-- un laikam kaut kādu tālruņa numuru.
Janka @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 12:59
Jēkabpilī tiešām liekas, ka viņi retranslē ar lētu aparatūru, kas nav noregulēta.
Interesanti zināt, kādi reitingi ir LKR?
Ainārs no Mārasciema @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 13:02
101 līmenī aptuveni, tātad 50 - 60k.
Janka @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 13:05
nez Rīgā rds iet cik paslēdzu ... protams ja arī neietu kautkā dziļi po...
marss @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 14:21
LKR laikam tiek uzturēts no ziedojumiem un viņiem vienalga kāds reitings. bankrotēt šamējie netaisās.
misters @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 15:55
Tak viena no pirmajām LV stacijām, kas dabūja tīkla statusu. Nekur LKR nepazudīs. Šādas stacijas dzīvo! :D
Janka @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 16:17
Kad un cik ilgi trūka RDS? Es ar RDS esmu uztvēris no Rīgas, Kuldīgas, Jēkabpils un Cesvaines raidītājiem. Arī patlaban 101,8 MHz koris dzied marša ritmā: "... край чудесный, край чудесный, сердце радостно бьётся в тебе..." ar visu RDS!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2012. gada 28. aprīlī 20:56
RDS LKR strādā visās Latvijas frekvencēs. Dieva vārds skan arī neticīgajiem pagāniem! Reitingi arī ir diezgan labi, tā kā tikai uz priekšu, lai viņiem veicas.
ezis @ ceturtdien, 2012. gada 3. maijā 14:29
Kaut vinji atrak bankrotetu tikai frekvences aiznjem.
. @ ceturtdien, 2012. gada 3. maijā 14:54
Nu un ko Tu daeīsi ar tām frekvencēm? Taisīsi vēl vienu rāčiņu,kurš spēlē tuc-tuc muzičku, kuru neviens neklausās, vai retranslēsi kārtējo krievu staciju :)?
Kaut esmu pagāns, bet lai tak tas kristīgais radio raida. Tāpat neviens Latvijā nevar nevienu jaunu normālu rāčiņu uztaisīt.