Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Noise FM Interneta

Noise FM savu darbibu sak ari Latvija. Paslaik Online vilņos. http://noisefm.woano.lv/
Gvido @ svētdien, 2012. gada 15. aprīlī 17:01
Un kur vēlāk? FM viļņos? Nevajag smīdināt - ja pat mājaslapa nav vienkārši noisefm.lv, bet zem kaut kāda woano.
Janka @ svētdien, 2012. gada 15. aprīlī 17:27
galvenais ir lepni nosaukt par FM :D tas ka šis neta projekts nekad FM viļņus neredzēs kā savas ausis, tas nu ir 100% skaidrs
marss @ svētdien, 2012. gada 15. aprīlī 19:32
mani arī tas vienmēr ir interesējis, nu nafig kādam online radio jāpiekabina "FM" vārds, ja tur no FM nav un nekad nebūs ne smakas. Laikam jau tas ir moderni mūsdienās.
misters @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 10:28
Radio ar auditoriju 30 cilvēki? Smieklīgi.
FM? Nu mečtatj ne vredno! :)
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 14:45
Janka FM vilņi tādi vispār nepastāv. Ir frekvenču diapozoni kuros var raidīt un izmantot frekvenču FM, amplitūdas AM modulāciju un arī citas.
Bieži vien presē žurnālisti Finanšu Ministrijas nosaukumu arī saīsina uz FM.
Egons @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 15:37
Nu labi Egon, tu labi zini, ko es domāju, nepiekasies vārdiem! :D
Janka @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 15:39
Janka, FM radio formulējums ir marketinga triks ko ieviesa ASV pagājušā gadsimtā, lai tas būtu saprotams arī mājsaimniecēm.
Egons @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 16:19
Egons ir atradis vietu kur paspīdēt :D
marss @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 16:50
marss, es šaubos ka te kāds grib paspīdēt. Radio lietās un formulējumos jabūt precīziem. Šo forumu apmeklē arī "lielās radio zivis" un dažreiz jums paprasa pat padomu.
Par Noise FM un citiem nu novēliet taču veiksmi, lai veicās un ja nepatīk kaut kas programmā tad sadodiet "piparus un sāli" tikai necērtiet saknē entuziasmu.

Savā laikā atceros, kā Ruslans viens pats ar dažiem domu biedriem darbināja Top Radio tālajos deviņdesmitajos. Lielās radio stacijas sūtija inspekciju, tā konfiscēja raidītāju, bet Ruslans pēc kāda laika atkal bija gaisā. Par viņu visi lielie radio dūži smējās un nicināja. Tagad viss ir izmainījies, TopRadio nopietns spēlētājs radio tirgū un pats galvenais joprojām ar idejām pilns.
Egons @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 17:19
Egons, "Ruslans viens pats ar dažiem domu biedriem darbināja Top Radio tālajos deviņdesmitajos" Tagad ari turpinas ar viņAam viss,kas var dzirdet. Un protams es pats :)
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 16. aprīlī 19:48
posmejalsa i usol
:) @ piektdien, 2012. gada 20. aprīlī 10:51
Noise
Noise @ otrdien, 2012. gada 15. maijā 15:02
Fm
Noise @ otrdien, 2012. gada 15. maijā 15:03
Interneta
Noise @ otrdien, 2012. gada 15. maijā 15:03
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums