Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Ballite leišu stilā jeb LT radio

Braucu no Viļņas un fonā (skaļi un ļoti labā stereo kvalitātē līdz pat Bauskai +/-) skanēja RC (radio centras) ar sestdienas vakara mixu ... Nja vietējie kantori, kas atskaņo pop/dance pat ne tuvu tam visam nestāv. Skanēja nonstopā (nu jā pašreklāmas un pāris reklāmas) labākie pēdējo gadu dance/pop hīti. Galvenais ka nekas nekur nepārklājās un nečarkstēja, nekādi rus grāvēji + raidītāji ideāli pārslēdzās no Viļņas uz Paņevežu ar RDS palīdzību ... Joprojām nespēju nobrīnīties kāpēc mums viss ir tik s*dīgi, un sestdienas vakarā ieslēdzot Staru, nejūt pat atšķirību no Skonto vai SWH vai SuperFMa dienas programmas, tie paši 200-300 hīti griežas un griežas un griežas ...
marss @ sestdien, 2012. gada 7. aprīlī 22:36
Nu Supers piektdienās un sestdienās vakaros grabina ļoti labu mūziku, neko pielikt, ne atņemt. Bet kopumā jā, viņiem ēters ir daudz jaudīgāks, to pašu M-1 paklausoties, daudz deju mūzikas, RC nedaudz vairāk vietējās mūzikas vēl. Raidītāju tīkls arī lielajām komercstacijām ir sabūvēts lielisks, skan līdz pat Latvijai UN pat Latvijā (ko nevarētu teikt par mūsu komercradiostacijām, tikai LR normāli dzirdams Lietuvā).
Janka @ sestdien, 2012. gada 7. aprīlī 23:46
Turklāt, daudz radio, kas fokusējas tieši uz tāda tipa mūziku - Zip FM, Power Hit Radio, M-1 nedēļas nogalēs kaut kādi miksi tagad ejot.
Janka @ sestdien, 2012. gada 7. aprīlī 23:50
Supers vēl kko mēģina, bet pa vidu kkādi brīnumi arī iepeld (nesaprotami mixi u.t.t)
Nja par to tīkla izbūvi laikam kāds akmens jāiemet arī frekvenču izdalītājiem (kaut vai atceramies nelaimīgās Dimzukalna rokādes ar raidītājiem, Liepājas Capitals joprojām Liepājā kvalitatīvi ir neuztverams)
marss @ svētdien, 2012. gada 8. aprīlī 08:36
Lietuva viss ir daudz reizes labaks neka pie mums! Es ar lielako prieku tagad klausos Radiocentras,M1,Powerhitradio,agrak ari Zip FM.Vel dazas labas stacijas vinjiem ir piemeram Hot FM.Vinji prot taisit kvalitativu programmu! Musejie to neprot vai ari negrib! Star FM vajag par Power Hit Radio parveidot Top Radio vai Capital FM par Radiocentras vai M1 formatu un tad viss bus ok ari pie mums.
Andris @ svētdien, 2012. gada 8. aprīlī 11:29
Power Hit Radio regulāri klausījos, kad nāca no 99,3 FM Biržai, bet tad frekvenci atdeva, laikam klausītāji reģionā neklausījās.
Janka @ svētdien, 2012. gada 8. aprīlī 13:10
Andri, stipri šaubos vai tā notiks. Cik Latvijā dzīvo tie saucamie krievvalodīgie, un cik Lietuvā?
Nafig mūsējiem eeksperimentēt un riskēt zaudēt auditoriju mainot formātus, ja viņiem jau pašlaik ir stabila tirgus pozīcija. Tops ar esošo formātu jau sen ir stabils līderi Zemgales reģionā (bet loģiski, jo šai stacijai ir vislabākais signāls, ja salīdzinām ar Rīgas raidītājiem).
misters @ svētdien, 2012. gada 8. aprīlī 13:10
Njā, un visām komercstacijām RDSā rāda dziesmas nosaukumu un izpildītāju, mums šāda "ekstra" ir tikai SFM grupai.
Janka @ svētdien, 2012. gada 8. aprīlī 18:15
arī gadu cik pametu acis ;) pa skaisto
marss @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 12:13
Daini, man Tev ir kāds jautājums Lietuvas sakarā. Vai Tu kādreiz savā pusē esi dzirdējis radiostaciju "Nykščiai" no Anīkščiem 99,9 MHz frekvencē? Es biju patiesi un patīkami pārsteigts, kad uztvēru šo staciju 16. martā ar gandrīz perfektu signālu, arī ar RDS. Tā arī ir pagaidām vienīgā reize. Painteresējos - izrādās šī stacija raida jau gandrīz divus gadus, bet man tas bija jaunums... citādi brīžiem jau sāka šķist, ka esmu diezgan labi informēts...

Vispār mani Lietuva priecē ar mazo vietējo staciju stabilāku eksistenci. Protams, arī tur dažas stacijas pārformējas un pajūk, bet tomēr tā dažādība ir "reģionāli krāsaināka".
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 15:20
Nezinu, kā Daiņa pusē, bet manējā uz
FM 99.8 stereo kvalitātē skan "M1".
misters @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 15:47
Roland, diemžēl nav sanācis. Tikai 99,8 M-1 vai Skonto.
Ar kādu jaudu raida? No Viešintos lielā torņa, no kura 101,9, 95 un 104,4 raida?
Janka @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 16:06
Daini, tu nezini kādu i-neta lapu, kurā būtu norādītas visas Lietuvas radiostaciju frekvences?
misters @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 16:50
Paldies, Sandi un Daini!
Par jaudu informācijas pagaidām nav, bet raida no Anīkščiem, nevis no Viešintām.
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 16:50
http://www.rtk.lt/lt/radijas_ir_televizija/radijo_programos
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 16:51
Laba ir arī šī, tikai kādu laiku dažās vietās nav updeitota: http://www.zilionis.lt/rtv/radio-fm.php?e

Tad jau Roland jaudas gan jau arī niecīgas.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 17:11
Paldies puiši par lapām, iečekosim.
misters @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 17:25
Viss norāda uz to, ka jauda šai stacijai ir niecīga. Centīšos uzzināt, kāda.

Sigita Žiļoņa lapu nepieminēju tieši tā iemesla dēļ, ka viņš to sen nav atjaunojis, tāpēc uz tur esošo informāciju jāraugās kritiski tieši no aktuālās situācijas viedokļa.
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 19:03
Uz TOPradio nevajag braukt ! Jus pati neklausas. Muzika mana Playlista atsķeras no tam,kas mums spele visi. "Tam horošo,gde nas net "
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 9. aprīlī 22:52
iesledziet capital fm piekdienas un sesdienas vakaros varbut bus jums ko apspriest
bu bu @ otrdien, 2012. gada 10. aprīlī 21:28
Palauk! Klausos arī Raadio 2 (EE) , un Radio Ring, visām mūzikas kvalitātes daudzveidības līmenis ir krietni augstāks nekā LV stacijām. Diemžēl tā ir. Es izvēlos EE radiostacijas un eju priekā:) D
ezis @ trešdien, 2012. gada 11. aprīlī 17:07
p.s.
Ak jā nesoties pa LT Viļņu-Paņevežas autobāni ar ~150km/h ieskanējās Morandi - Midnight train ... iedomājamies brīvais lidojums, stereo ar subīti un šī kompozīcija :)
marss @ piektdien, 2012. gada 20. aprīlī 22:19
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums