SuperFM grupa met pakaļ reklāmlaiku gandrīz pa velti!
Heh skatos forbsā par šo raksts ;) Agrāk jau izbrīnījos kas ta nu galīgi reklāmas tirgus sarucis vai neklausās to SuperSkonto, Russuperhītus un 40songsrepeat radio :)
marss @ piektdien, 2012. gada 30. martā 12:32
Mož kāds, kam ir Forbes var ieskenēt un padalīties? Njā, tās reklāmas par "ja jūs pērkat kartupeļus jūs salīdzinat cenu par kilogramu..." utt., ir tā apnikušas. Cenu dempings, iespējams grib dabūt vismaz mazākos spēlētājus ārā no tirgus, jo par kapeikām jau neizdzīvosi - ies reklamēties uz SFM?
Janka @ piektdien, 2012. gada 30. martā 12:58
Īsumā no Forbes: Super FM grupa atteicās no aģentūru pakalpojumiem,lai nevajadzētu tām maksāt % komisiju! Uģim Polim liekas, ka šī stratēģija ir īstākā un pareizākā, konkurenti un mediju aģēntūras gan iebilst un pagaidām nedomā sekot Super FM piemēram, jo tām viss notiekot tāpat!
Dziļāku analīzi meklē preses tirdzniecibas vietās, līdzi ņemot 2,29Ls par Forbes aprīļa numuru!
taalais @ piektdien, 2012. gada 30. martā 17:15
Ja, godīgi, tad uzskatu, ka Uģis Polis ar cenu dempingu konkrēti nogriezās ne tur, kur vajag!
Mums tirgus ir par mazu, lai varētu tēlot krutos un iet pa tiešo pie aģentūru klientiem, jo viņi jau neaprobežojas tikai ar radio reklāmu - vēl paliek TV, internets, kāpēc klientam uzmest aģentūru, dēļ vienas radio grupas?
Otrkārt, Cik naudas ienāk no aģentūras radio un cik no lokālajiem klientiem?
Ar lokālajiem vispār tagad daudz grūtāk, jo visi tik grib viņu naudu..ko viņi paši grib? Viena atbilde - IZDZĪVOT!
Uģis Polis varēja no šī visa gūt labuma, bet nedaudz piemirsa par niansēm un kā mēs tagad redzam, tad daudzas stacijas pat tagad uzdzīvo Uģa rēķina! Priekā!
FIGA @ otrdien, 2012. gada 3. aprīlī 11:13
Ar domu par lokālajiem, vēlējos teikt, la viņi domā, ka visi mēdiji tik grib izspiest no viņiem naudu un tas arī viss, bet pašam lokālajam galvā sēž tikai viena doma, kaut tik man neatņemtu naudu, jo reklāmas nestrādā, izņemot TV reklāmu un avīzē "Lauku daba", jo to es lasu un mani draugi un nekas, ka reklāma maksā tur 200 LVL un es reklamējos visu gadu tur!