Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

NEPLP 30 JANVARA SEDE.

Padome izskatija Sia Valmieras TV un SIA Radio Vidzeme Iesniegumus par reorganizacijas veikshanu un sniedza konceptualu atbalstu.Tapat padome atbalstija Sia Valmieras TV iesniegumu par regionala tikla paplashinashanu Valka,Madona,un Smiltene ka ari Sia Radio Vidzeme iesniegumu par apraides uzlaboshanu regiona Riga.Padome izsniedza apraides atljauju Sia Valmieras TV radio programmas Radio Valmiera izplatishanai Jekabpili.Savukart izglitibas iestadei Valkas gimnazija izsniegta apraides atljauja tika anuleta.Padome ari izskatita Sia Divu krastu radio iesniegumu par izmainjam vispareja progr.koncepcija,padome atbalstija RETRANSLACIJU Divu krastu radio programma!Padome turpinas skatit jautajumu pec papildus info sanemshanas.Vel padomes sede tika veikti grozijumi Sia Fit Fm un Ad Serviss izsniegtas apraides atljaujas mainot abu elektr.plashsazinjas,lidzeklju iedalijumus pec aptvershanas zonas no Rigas regionala uz vietejo.
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 16:51
Janka ka tu doma ko varetu retranslet Divu krastu radio? Interesanti sanak priekshkam vajag apvienoties Radio Valmiera un Radio Skonto? Un kam Radio Skonto paplashinat apraidi Rigas regiona? Uz kuru tad pusi? Man liekas Rigas raiditajs perfekti strada! Un labi un talu var dzirdet!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 16:58
Hm, tad jau iznāk, ka Jumor FM (Sia "Ad Serviss") vēl mazāku raidītāja jaudu izmantos nekā līdz šim...
Gatis @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 18:20
hmmm ... ja vēl E+ nogriezīs jaudu, tad jau būs galīgā tūtā !
marss @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 19:58
--Interesanti sanak priekshkam vajag apvienoties Radio Valmiera un Radio Skonto?
Elementāri, Vatson. Lai rezultātā Radio Valmiera tīklā varētu skanēt Skonto. Ir cilvēki, kas investējuši naudu abos projektos. Radio Valmiera vērtība tirgū ir tuvu 0. No biznesa puses ļoti pareizs lēmums, jo Valmieras radio tīkls sevi nevar atpelnīt.
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:11
Andri - retranslācija, tātad kaut kas no Krievijas visticamāk. Varbūt, ka tas pats Rēzeknes Ef-Ei, nezinu. Skumji, ka arī otra LV pop stacija pametīs ēteru. Bija trīs, paliek LR-2 ar šlāgeriem.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:16
--Janka ka tu doma ko varetu retranslet Divu krastu radio?
Kā būtu ar SWH+, kas zaudēja Jēkabpili? Šoreiz es minu, bet spriežot pēc Padomes lēmuma izskatās, ka ir atrasts likumīgs veids, kā pēdējā brīdī palīdzēt SWH+ un 2 Krastu radio īpašniekiem. Ar jauno padomi tas neietu cauri. Nu paskatīsimies kā būs patiesībā.
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:17
Uģi, kaut kā nesaprotu loģiku, kāpēc vajadzētu Valmieras Radio tīklā palaist Skonto, ja tagadējais Vidzemes Skonto tīkls jau pārklāj praktiski visu Vidzemi. Vai Jūs domajat, ka tas bus kaut kāds cits produkts?
Nu bet SWH+ tad atkāl, nesanāk turēt reitingu ar kvalitāti, nolēma turēt ar skaitu, nu redzēsim kas no tā iznāks.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:31
Es domāju, ka Jumor un E+ neko nemainīs, jo faktiska apraides zonas samazināšana notika jau 2010. gadā, tagad ir tīra formalitāte.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:36
Uģi - tas ir diezgan iespējams variants, jo jūs SWH drīz saliksiet (jau tagad liekat) vienos vārtos, pēdas Šipkim svilst. Kas viņu Jēkabpilī klausīsies ir jau pavisam cits jautājums. KHR te bija pirmie no krieviskajām radiostacijām (pirmstam vietējie RU fani klausījās no Daugavpils čarkstošā kvalitātē kaut ko) un daudz kur tas arī skan (es nezinu reitingus vai ko tādu, tikai pēc paša novērojumiem).
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:38
Es atceros KHR lielo reitinga pieaugu 2011. gada vasarā. Man liekas, tas ir saistīts ar KHR palaišanu Jēkabpilī. Tajā laikā tur jau bija dzirdams Topradio, bet kā mes tagad zinam, tam ir uztveršanas problēmas no Rīteriem. Nu nezinu cik daudz pēc kvalitatīviem hitiem gribēs pārslegties uz mēsliem.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:51
Vovanich @ Šodien, 20:31
Es, protams, neesmu Valmieras radio īpašnieks un arī nezinu viņu viedokli par Valmieras radio kā patstāvīgu projektu, taču ticu, ka viņi nav tik traki, lai ticētu, ka Valmieras radio pašam par sevi varētu būt nākotne kā tīklam. Man nav ne mazāko šaubu, ka Valmieras radio vārds tiek izmantots kā piesegs, kā Trojas zirgs, kam neviens nepievērš uzmanību līdz pēkšņi ....kā „Kaukāza gūsteknē” - brjuki prevraščajutsa.... Cik saprotu, tad šobrīd viņiem ir svarīgi ne tikai dabūt savām struktūrām maksimālu iespēju izplesties, bet lai tās arī varētu kombinēt kopā. Kāpēc? Lai palaižot Skonto Valmieras tīklā rezultātā varētu plānot iegūt nacionālo frekvenci Skonto. Kāpēc tad Skonto nepiedalījās piemēram, Jēkabpilī? Tā kā maksātājs ir viens, tad lai pastiprinātu savu ietekmi attiecībās ar citiem Skonto īpašniekiem ( kam ir produkts), viņa izdevīgāk ir virzīt Valmieras radio, kam būs tīkls. Kad būs jāliek kopā resursi notiks tirgošanās, kura ieguldījums ir vērtīgāks. Valmieras radio uzsit cenu. Nu tā es to redzu.
Ugis Polis @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:54
...kā rezultātā TopRadio apēdīs vēl vienu frekvenci Jēkabpilī. Gribētos teikt: "Vispār jau to vadiņu/antenīti tam radioaparātam var arī izvilkt". Un tad ar 95,4 uztveršanu nav nekādu problēmu Jēkabpilī nekur.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 20:56
Paldies, Uģi, tagad daudzmaz skaidrs.
Janka, kādreiz TOPruslan teica, ka grib lai "TOPradio lovilosj daže na samij poskudnij prijomnik". Ar to laikam jāsaprot, ka ir tādi uztvērēji, kuriem tā vadiņa nemaz nav :). Bet ja nopietni, tur ir tāda lieta, ka frekvence 95,4 ir parāk tuvu 95,8, kur strādā vietējais raidītājs. Labiem aparaātiem tas neko nenozīmē, bet lētajiem var būt tik slikti parametri, ka tas jaudīgs signāls vienkārši nospiedīs to vajāko un būs ziepes. To mēs novērojam tagad Rīgā ar Dimzukalna raidītājiem.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:22
95,8 iet horizontāli un 0,4 ir visai paliela atstarpe. Tas protams, ja tu nedzīvo pie ūdens bašņas, no kurienes raida Latgales Radio/Radio 1/SWH/LKR/2 Krasti, bet tad jau traucējumi būs visā skalā.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:27
Interesanti Jus visi te spriezat,katram savs viedoklis,tas man patik!:-) Nu Ugi es tev nepiekritu ko tad vinji Valmiera Limbazos u.c raidis vienu un to pashu divas frekvences? Kam tad vinji vel prasa Madona Valka Smiltene? Runajot par Divu krastu radio Janka es ari ta iedomajos ka vinji varetu raidit Ef Ei,ari Ugim varetu piekrist ka tas varetu but SWH+,citu variantu man nav,gan jau drizi redzesim,JANKA ja ir kadas izmainjas etera uzreiz zinjo sheit! A ko jus runajat par Top radio raiditaju no Riteriem,vai tad kaut kas ir mainijies ar uztveramibu Jekabpili?vai tad agrak skaneja labak?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:35
Andri - tā kā esmu students (kurš meklē arī kur piestrādāt :D ) un šobrīd esmu vairāk Rīgā, tad operatīvi par notiekošo J-Pils reģionā diemžēl ziņot nevaru, tik cik, pa brīvdienām aizbraucu dažas reizes mēnesī. Kad uz pirmo sasaukumu nāks jaunā NEPLP?
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:42
Par jauno padomi nezinu! To laikam vel neviens nezin! Vismaz brivdienas es gaidishu no tevis info par jaunumiem! Ja tu tagad esi Riga varbut vari pateikt ka radio Aquarelle 94,5FM skan?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:50
Visi šie notikumi ap perifēriju ir maznozīmīgi.
EHR no zaķenes pāriet raidīt drīzumā no Agenskalna.
Capital FM pārnes raidīšanu uz Ulbroku.

AKK LAA paceļ minimālos radio tarifus!INTERNETA RADIO darboņi drīzumā gaidiet represijas.
Egons @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:53
Es ta isti nesapratu Egon! No kurienes EHR pariet uz kurieni? Izlasi ko tu uzrakstiji! Un no kurienes tev tada informacija?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:56
Ugi! Un kapec tad Jus neraujaties uz Vidzemi ar KHR un Super FM? Vai vispar KHR ir planots virzit uz Vidzemi?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 21:58
Ja tā ir taisnība (Uģis to noteikti varēs apstiprināt vai noliegt), tad 104,3 lūzīs nost jau aiz Ogres. Un kas tas beigās uz LVRTC paliks? LR, SWH grupa, Skonto un LKR?
Janka @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:00
Andrim
Elektroniskie Sakari
Egons @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:05
Tu Egon elektroniskajos sakaros strada?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:09
Es vel Ugim gribetu pajautat kapec vinjam vajadzeja KHR nacionalo apraidi ja vinjam tagad nedos atljauju raidit jo jauna NEPLP padome ir pret radio kas raida Krieviski!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:11
hmm ja tā tiešām ir taisnība par EHR, tad šamie toch lūzīs jau stingri agri aiz Rīgas nost (droši vien LVRTC pēdējās govis slauc) ... Par Capitalu laikam labi, par neta radio tas ir skābi
marss @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:27
Andris, Radio Aquarella 94,5, skan stabili(tāpat, kā Spins).
Ja EHR pārvāksies, tad es arī laikam emsu tajā kategorijā, kam signāls pasliktināsies(pašlaik Bauskā skan stereo).
P.s. pie reizes uzjautāšu, Uģi, nav doma KHR raidītāju uzlikt kaut kur Bauskas tuvumā?
misters @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:28
Kursh tad atljaus Capital FM parcelt raiditaju un uz kada pamata? EGON! Ja jau tu esi tik visu zinosh,tad pasaki kapec jau gadu Vishkos nestrada Radio1 raiditajs 91,6FM varbut Esd nezin tadu faktu?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:31
Diez vai vispar KHR tagad kaut kur vel atljaus raidit un citiem tadiem ka SWH+,visa lieta ir jaunaja NEPLP padome! Tai nepatik ka shi padome daudz atljuju ir izsniegusi krievu radio stacijam,kaut vinjus neieveletu!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:41
Par EHR gaidam oficiālu apstiprinājumu vai noliegumu. Bet ja tā notiks, tad tā būs liela kļūda līdzīgi kā 101. Tad būs kā KHR un Latviešu Radio savā laikā. Rīgā labs signāls, bet tuvās pilsētās (Ogre, Jelgava, Bauska, Tukums, Dobele, Sigulda), kur klusums, kur tikai ar ārā antenu (resp. tikai fanātiem). Bet likt katrā pilsētā pa raidītājam, nu cik naudas un laika tas aizņems?
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:46
Capital FM esošie raidītāji nekur netiks pārcelti(vismaz ne Dimzukalna, jo viņiem jānoklāj Zemgales reģions). Runa iet pa papildus raidītāju Rīgā. Kad tas tiks uzstādīts, tas ir tikai laika jautājums.
Aivis @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 22:56
Tu runa par papildus raiditaju.nu nezinu kur dabus vel tresho frekvenci Riga?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 23:02
Starp citu interesanti sanak,Radio Valmiera nesen Riga prasija frekvenci tagad Radio Vidzeme nevar saprast ko tur vel prasa? Nu gan brinumi notiek ar tam divam stacijam!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 30. janvārī 23:04
Egonam taisnība. Iemesls – aptveramība ko šobrīd piedāvā Zaķusala salīdzinājumā ar cenu par pakalpojumu mūs neapmierina un mēs sākam darbu pie principiāli citiem risinājumiem.
Andri, ikviena radiostacijā vēlētos raidīt katrā pagastā. Taču pat StarFM aiz kuriem stāv milzīgs mediju koncerns to nedara, jo mērķis ir gūt peļņu nevis zīmēties ar vietu skaitu. Tāpat arī mēs – ja ticam, ka ieguldījumi pilsētā X sekmēs biznesu – ieguldāmies, ja nē – neieguldāmies. Turklāt nav jau tā, ka pat ja kādam ir nauda viņš uzreiz varētu sākt raidīt n-tajās pilsētās. Frekvenču saskaņošana prasa laiku. Krievijas Hitus interesē pilsētas, kurās vismaz 20 % iedzīvotāju ir krievi. Pameklē statistikas datus Internetā un sapratīsi, kas ir un kas nav KHR plānos. Protams, ka SuperFM būs Vidzemē.
Andri, neizplati baumas par jauno Padomi, kas ir pret krieviski raidošajiem medijiem.
Padome vēl nav ievēlēta un savu darbības programmu nav paziņojusi. Tas, ka piedāvātajā Padomē nav neviena krieva vai Saskaņas lobija vai tas, ka izvirzītie Padomes locekļi iebilst pret Krievijas programmu raidīšanu Latvijā tā kā tas notiek šobrīd – tas nenozīmē, ka kāds ir pret krievu programmām Latvijā. Ir pret esošo to izplatīšanas veidu.
Mister, jā Bauska KHR interesē, bet ne vairāk. Tuvākajā pusgadā diez vai par to domāsim.
Vovanich, salīdzināt 101 un SFM grupas pieredzi tehniskajā ziņā diez vai ir korekti.
Vari nešaubīties, ka mēs esam apsprieduši ne tikai te forumā minētos pretargumentus, bet arī vēl n-tos citus un, ja rezultātā esam nonākuši pie secinājuma, ka ir labāki (vismaz teorētiski) risinājumi par palikšanu Zaķusalā, tad tie risinājumi ir vērā ņemami. Jā tas prasīs laiku, bet mēs nekur nesteidzamies. Radio bizness nav sprints, bet maratons. Maratonā parasti uzvar pieredze, nevis spēks. Izskatās, ka gads būs bagāts ar dažādiem negaidītiem pavērsieniem, vai ne?
Ugis Polis @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 13:57
Bet tak mazaks uztveramibas radiuss kljus ap Rigu,ja jus antenu parliksiet citur! Dalja zemgales vairs nedzirdes!
Andris @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 15:44
Ugi! Ko nozime principiali citi risinajumi? Papildus raiditaji Zemgale?
Andris @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 15:50
Tatad tomer Ugis cer ka jauna padome ljaus raidit KHR jaunas vietas? Es ta nedomaju un tas nav baumas dazas dienas ieprieksh portalam Nozare.lv viens cilveks no jaunas padomes ta ari teica ka vinja ir pret krievu radio stacijam,un vel dazi ta ir teikushi! Man tas nemaz nav paticis!
Andris @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 15:54
Vai visas stacijas KHR,EHR UN SUPER FM aizies no Zakjusalas vai tikai EHR? Un kad tas notiks? Tad sanak kadu laiku etera nebusiet dzirdami?
Dainis @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 16:06
Dainis, nu ja nezini, nelieni m?
SFM un KHRs jau sen nav Zaķusalā ...
marss @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 16:13
Super FM (ex Latviešu radio) un Krievija hiti nekad nav raidījuši no Zaķusalas.
plutons @ otrdien, 2012. gada 31. janvārī 16:16
Lapa: 1 2 3 4 5
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums