NEPLP 23 JANVARA SEDE PAR UZVARETAJU KONKURSA RADIO PROGRAMMAS APRAIDEI JEKABPILI ATZINA SIA VALMIERA TV AR PROGRAMMU RADIO VALMIERA!
Tas gan ir brinums! Cereju ka SWH plus bus Jekabpili,shai stacijai ja vinja nemainis programmu Jekabpili nav ko darit! Kadu ir Jusu viedokli?
Andris @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 16:38
Pareizs lēmums. Jādod ēteru jauniem un perspektīviem projektiem, nevis veciem nekam nevajadzīgiem.
Vovanich @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 17:07
Piekritu !
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 17:18
skatos 101 nav pieteicies, laikam $ nav :)
marss @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 17:26
Pilnigi nepiekritu. Programma radio Valmiera ir tada pati ka Radio 1. Labak kads cits skanetu! Radio 101 drizi bankrotes, Capital FM gan varetu Jekabpili skanet,vai Baltcom!
Aivars @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 17:44
Vienīgais, ka jā, programma praktiski identiska Radio 1, un es tomēr atbalstu vietējo radio, kas te raida jau vairākus gadus un nevēlos, lai tas aiziet skuju taku dēļ Valmieras radiostacijas, kurā loģiski, ka vairāk informācija būs Vidzemniekiem orientēta.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 18:27
protams grūti saprast, kam Jēkabpilī vajag Vamieras ziņas, bet ok vietējie kantori attīstās, protams jācer ka tas nav triks ar pārdošanu :)
Brīnos uz ko Capitals turās, reklāmu tur gandrīz nav ...
marss @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 19:12
Es piemēram regulāri klausos Capitalfm man patīk viņu mūziku dažādība gan jauni gan vecāki gabali skan..tas man patīk
ixi @ pirmdien, 2012. gada 23. janvārī 21:25
Kapitāls ir foršs, pats klausos, vienīgi žēl, ka rīta programma sākas 7.00 nevis 6.00 no rīta kā agrāk.
Andrejs @ otrdien, 2012. gada 24. janvārī 13:38
Sheit runa iet par radio Valmiera nevis par Capital FM!
Andris @ otrdien, 2012. gada 24. janvārī 16:48
Man nav nekas pret Valmieras radio un no konkurences viedokļa SuperFM grupai tikai vieglāk, ka Jēkabpilī nebūs SWH+. Taču, vai kāds no jums zina cik Valmieras radio šobrīd ir klausītāju? Miniet....Nē, mazāk. ... Nē, vēl mazāk... 8 tūkstoši.. Bet, kā saka paruna "Bagāts dara kā grib."
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 25. janvārī 00:54
Tā bija replika uz Vovanich un TopRuslana viedokli par "jauniem un perspektīviem projektiem".
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 25. janvārī 00:57
Manuprāt, te atslēgvārds ir "dara". Intereses pēc ieslēdzu Valmieras radio, uzreiz izslēgt vēlmes nebija, ēters veidots diezgan kvalitatīvi, protams, ka reģionos līmenis vienmēr būs nedaudz zemāks par galvaspilsētu, bet cerams ka jaunās raidīšanas vietās tas atradīs savus klausītājus.
SWH+, ja runāt vispār, neko nedara, lai noturētu stabili krītošo reitingu. Bez programmu pilnveidošanas nav uz ko cerēt. Tīkla paplašināšana ir laicisks atvieglojums un, esmu pārliecināts, tas beigsies, kad Krievijas Hiti sāks raidīt Daugavpilī un citās pilsētās, pēc nacionālās apraides tiesību iegūšanas agri vai vēlu tas notiks.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 25. janvārī 10:42
Vovanich tev ari liekas ka Krievijas Hiti varetu kadreiz raidit Daugavpili?
Andris @ trešdien, 2012. gada 25. janvārī 12:27
Nu man gan īsti nepatīk tā programma ko Raida šis radio, bet nu katram savs! Lai izdodas!
princ_fm @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 02:33
Kādreiz D-pilī vajadzētu būt gan KHR, gan Top radio, gan arī Skonto, EHR un SFM, jo D-pils ir principiļai svarīga pilsēta Latvijas radio biznesā.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 13:31
...ir principiāli svarīga pilsēta Latvijas radio biznesā.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 13:32
Tatad shogad diez vai bus Daugavpili KHR UN EHR?
Andris @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 13:59
Paldies Ugi! Ka beidzot saki stastit par saviem planiem! Atceros 2006 gada vel bija teikts ka diez vai EHR Daugavpili kadreiz vel bus!
Andris @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 14:01
2006.gadā mēs ar vienu EHR cīnījāmies par izdzīvošanu. 2012. gadā mēs ar 3 stacijām cīnāmies par savu līdera pozīciju nostiprināšanu. Tā ir pavisam cita situācija, tāpēc arī skatījums uz D-pili ir savādāks. Tā kā mums ir tīkla frekvences, tad, ja D-pilī šogad parādīsies brīvas frekvences, tad pēc likuma mums uz tām būs tiesības pirmajiem. Vai būs un kad būs - to es nezinu.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 15:10
Paldies Ugi par atbildi! Priece tas ka vismaz planojat raidit Daugavpili! Kad bus jaunumi par Dauagavpili ari luudzu neaizmirsti pazinjot shaja foruma!
Andris @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 16:30
Konkurence gan bus liela ja KHR saks raidit Daugavpili,jo Alise plus un SWH plus raida tadu pashu muziku!
Juris D @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 16:52
Neraida viņi to pašu. Mūzika starp KHR un SWH+ sakrīt par kādiem 30-40%. Nezinu kā Alisei+ ar šo lietu, bet tur arī ir daudz neformāta, un vēl reģionāls līmenis. Par konkurenci, skatoties uz reitingiem Rīgā, man liekas ka uzvarētājs ir izšķirts.
Vovanich @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 18:03
Man ari ta liekas! Vienigi zel ka raidijumi iet ieraksta nevis tieshraide! KHR Daugavpili bus numur 1! 100%
Andris @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 18:12
ja runājam par KHR, tad viņi ir vienīgā krievvalodīgo radiostacija, kas tiešām spēlē jaunāko Krievijas mūziku. Tā kā pašam ir iespēja vērot caur sat-tv Krievijas mūzikas kanālus, tad KHR tiešām spēlē tieši to, kas Krievijā ir populārs(un kuru atskaņo RU radiostacijas).
Vienīgi mazliet kaitina, kad KHR ik pa stundai ir ziņu izlaidumi.
didzis @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 21:03
Vovanich! Kursh tev teica ka Alise plus ir daudz neformata?
Andris @ piektdien, 2012. gada 27. janvārī 21:32
Man gan patik,katru stundu jaunakas zinjas,ja vel tas butu no 6.00 lidz 22.00 tad vispar butu super!
Aivars @ sestdien, 2012. gada 28. janvārī 15:34
Janka! Varbut tu zini vai Jekabpili vel daudz brivu frekvencu?
Andris @ svētdien, 2012. gada 29. janvārī 18:20
Nē, ESD es nestrādāju, tā kā nezinu par brīvajām frekvencēm. Bet, praktiski visi lielie te jau ir. Skonto nav tikai.
Janka @ svētdien, 2012. gada 29. janvārī 18:44
Vel nav Baltcom,Avto Radio,CAPITAL FM,RADIO 101ja vinjiem nebutu finansialu problemu!