Raidītājs ir palaists. skan kaut kas līdzīgs Relax FM formātam, lēna mūzika, bez reklāmām. skaņas kvalitāte gan diezgan slikta, kaut kāds mono.
Dāvis @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 17:24
Nu tad beidzot!es jau domaju ka nebus!Laikam vel nav pieregulejushi,tapec slikti skan!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 17:38
Skaņas kvalitāte tiešām diezgan zema, vēl trakāk nekā Spinam, lai gan, tas varbūt tikai sākumā. 66km no Rīgas(Zemgales virzienā) uztveramība sliktāka nekā Spin FM, ja Spinu varu klausīties pat uz virtuves tipa rādioaparāta, tad šo staciju tikai uz mūzikas centra.
Spriežot pēc mūzikas formāta, varbūt sagadīšanās, bet formāts tiešām pašlaik stipri atgādina Relax FM
misters(Sandis) @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 18:02
ir aizdoma ka signāls nāk no āģīša , līdz ar to 60-70km ir max ;)
a mūzika patreiz iet mono :)
marss @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 18:26
marss raksta : "ir aizdoma ka signāls nāk no āģīša "
Beidz rakstit muļtibas ! Jā raiditajs sak stradat no Agena,tad Rīga bus pilns diapozons ar SWH (105,2 MHz)
94,5 MHz paredzets uz vertikalo antenu tikaj LVRTC Zaķusala torni. Cita lieta - pie raiditaja pislegts ne kvalitats signals...Nu tas prasa laiku. Spin FM stradā no horezontala antena ,kur strada visi komerc raiditai LVRTC Zaķusala. 90,0 MHz ir parak tuvuma Siguldaj,kura raidā 89,8 MHz Radio Sigulda. 0,2 MHz un abi vertikali (iet runa par jauno vertikalo antenu uz LVRTC) = Gaisa bus pilniga Di**a
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 19:41
Par 94,5 MHz un 105,2 MHz , kada starpiba?!
94,5 + 10,7 = 105,2 Uz šo frekvence bus jusu geterodins radiouztvereja,kamer jus klausietes 94,5 MHz . Katra normala radioapparata ir ikša 10,7 MHz krieviski "ПРОМЕЖУТОЧНАЯ ЧАСТОТА"
TOPruslan @ pirmdien, 2012. gada 9. janvārī 19:46
Kāds nezin, kam tas kanāls pieder? Kas ir šī pasākuma veidotāji?
Dedo @ otrdien, 2012. gada 10. janvārī 16:25
Tas viss pieder biznesmenim no Daugavpils Olegam Gushinam-DAUGAVPILS MEDIJA GRUPA.
Juris D @ otrdien, 2012. gada 10. janvārī 20:18
Zdorovo ti razbirajeshja Ruslan v peredat4ikah i 4astotah!Molodec
Jura @ otrdien, 2012. gada 10. janvārī 20:30
es 3x pārlasīju Ruslana teikto bet ne s*da nesapratu kāds sakars 94.5 ar 105.2 :D
marss @ otrdien, 2012. gada 10. janvārī 21:50
Ja nesprati, tad palasi kādu mācibu grāmatu par eadiotehnikas pamatiem.
Minivat @ trešdien, 2012. gada 11. janvārī 09:10
marss , parbraucam.... !
TOPruslan @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 08:50
Mazsalacā diezgan slikti ķer Aquarelli, pat RDS nav un Mono skaņa.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 10:49
tu vēl aizbrauc uz Valku un tad paķer ...
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 11:40
Rici! Apniki tu ar savu taldzirdi!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 11:48
Es tikai eksperimentēju ar savu rādžiņu.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 11:58
vai uz Tallinu un tad paķer ...
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 12:01
Nu un tad ka tu eskperimente? Vai tas kadam interese?
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 12:18
varbūt radio īpašniekam noder cik tālu staciju ķer.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 13:11
~150km FMam ??? ricis wake up ...
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 13:26
Shiem radio ipashniekiem tas noteikti nav vajadzigs! Ja tas kadam butu vajadzigs vinji noteikti sheit prasitu,tapat ka to dara Ruslans! Ta ka neuzstraucies par vinjiem!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 13:33
Nevaja te stāstīt pasakas, ka Fm 150 km ir par daudz.
LR-1, LR-2, LR-3, LR-4, Skonto, EHR, KHR,SWH no Rīgas mazsalacā ķer ar RDS un stereo.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 14:39
Mazsalacā diezgan bieži ķer pat Latgales radio no diviem raidītājiem.
Kurzemes radio ir ķerts.
Radio sigulda reizēm ķer.
Pat Bauskas vārgo Super FM raidītāju vienreiz ķēra.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 14:41
No rītiem bieži nāk Zviedru radio 1, un Leiši pa pilnam.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 14:42
normālam lietotājam ir dziļi pie *irsas ka ķer Itāliju vai ASV ...
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 16:09
"Normāls" lieietotajs visu laiku ņaud, ka slikti dzird FM radio, bet ir parāk slinks pielkt rāčiņam antenu. Visu cieņu ricis par informaciju. Man Lielvārdē grūti pateikt, kā skan Rīgas raidītāji, jo ar piecelementu antenu visas Rīgas stacijas skan perfekti. Lietuvas un Igaunijas stacijas arī iet ar RDS, bet te "normāli" lietotāji tusē un viņiem neinteresē kā ricim un man paklausīties zviedru vai poļu raidītājus. "Normālam" lietotājam jau patīk vietējās stacijas klausīties ar šņākoņu :)
Minivat @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 17:00
+1 Minivat
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 17:48
laikam tas rādzīņš samzinājis jaudu? man šodien skan ar vieglu šņākoņu, būs antenočka jāpačakarē.
Minivat, ne jau visi dzīvo privātmājās, kur var likt n-tās antenas, ja cilvēks dzīvo daudzīvokļu mājās, stipri šaubos vai viņš liks āra antenu uz jumta/balkona dēļ radio(saprastu ja vēl priekš tv).
protams, ja tu dzīvo privātmājā, tad cita lieta.
Dāvis @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 17:56
Nav tam nozīme privātmāja vai daudzdzīvokļu māja, nu neizmanto cilvēki pat viselementārāko dipolu priekš radio. Pērk krutos resīverus pa lielu naudu, bet kā antenu izmanto pliku drāti un tad brīnās, ka švaki ķer. Nav jau tas nekas jauns. Arī televīziju lielākā daļa grib redzēt ar istabas antenu, jo parslinku uzlikt kartīgu antenu. Esmu dzīvojis daudzdzīvokļu mājā un bija man antenas gan priekš FM, gan toreiz vēl priekš krievu diapazona.Uz lodžijas vai balkona uzlikt dipolu jau nu nav pilnīgi nekādu problēmu. Vajag tikai to gribēt izdarīt.
Minivat @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 18:27
Man arī daudzdzīvokļu mājā uz balkona ir FM dipols, jo 35km attālumā raidītājiem dzelzdetona kastē, kur vēl kompis taisa traucējumus, pat vislabākais uztverējs nespēj tikt galā ar šādiem mēsliem. Nu LVRTC, Dimzukalnu un vietējo vēl var klausīties, bet visu pārējo tikai ar arā antenu.
Vovanich @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:02
Es runāju par ikdienas lietotāju, kas ar antenu neskraidīs pa jumtu meklējot kur kko ķer, vai auto čerez šņakoņu kko noķert ...
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:15
Radio Aquarelle veshajet iz Daugavpilsa izpolzuja novije tehnologiji,v efire tolko spokoinaja muzika tipa RELAX.skoro pojavitsja i sait s vozmoznostju uslishatj radio po vsei Latviji i miru.O programmah poka negavoritsja!
Jura @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:19
Jura, nesapratu, viņi tak no Rīgas raida vai D-pils? kas viņiem tur ar to signālu gļučī? šķiet vakar bija stiprāks signāls, šodien tāda maza šņākoņa. Ceru, ka paslielinās jaudu, forša mūzika šamējam, atšķiras no tā, kas skan Rīgas pārējās stacijās.
misters(Sandis) @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:36
no D-Pils tikai ar 5m antenu tu vinu noķertu :D
marss @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:41
Oni izpolzujut kakijeto novije tehnologiji! Peredat4ik v Rige nahoditsja a studija v D-pilse! Eto proverennije fakti! Shas idjot test veshanija,obeshajut skoro vsjo ustronitj.zdite!
Jura @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:48
O4enj smeshno marss!!!:-@
Jura @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:49
Marss, njā, ja man izdotos Bauskā uztvert kādu D-pils radio Fm viļņos....:DDD
Bet tiešām, mūzika laba tai stacijai, cepuri nost.
misters(Sandis) @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 19:56
Nu, nu, tak Tev līdz Daugavpilij tikai 150km, Tas tāds sīkums vien ir un ar piecelekentu antenu attiecīgajā polarizācijā mierīgi varēsi dzirdēt :)Antenā ir spēks, tikai vajag pamēģināt, nevis ņaudēt, ka švaks signāls.
Minivat @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 20:12
Antenā ir spēks, tikai vajag pamēģināt, nevis ņaudēt, ka švaks signāls.
Minivat @ Šodien, 20:12
+1
Es no D-Pils pāris reizes dzirdēju Alise+ 101,6 MHz, un vēl stabili var dzirdēt Radio 1 no Jēkabpils 107 MHz (88km), naktī pat stereo!
Vovanich @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 20:31
Vovavich, nobildē savu antenu un parādi kāda viņa izskatās. varbūt kaut kad uz pavasara pusi varētu paspēlēties.
misters(Sandis) @ ceturtdien, 2012. gada 12. janvārī 20:42