Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

„SPIN FM”

NEPLP apstiprina izmaiņas!

Vēl Padome , veica grozījumus SIA „Maksimums” izsniegtajā apraides atļaujā, mainot radio programmas nosaukumu uz „SPIN FM”,
Egons @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 17:26
Teorētiski te būt divas tēmas ko pētīt.Viena par Padomi un to ir vai nav likuma pārkāpums un kāds sakars Maksimumam ar SWH ,jo paši rakstījāt, ka uzaicināti ir SWH pārstāvji. Nu un tad vēl TopRuslans saka, ka formātu nevar mainīt utt. Lai Nekā personīga ar to nodarbojas. Skaidrs, ka SWH, SFM, MIX, SKONTO, STAR, GUŠĶINAM, MELLĒNAM un droši vien vēl kādam tur ir savi lobiji. Lai būtu SpinFM.
Mani, kā aģentūru analītiķi vairāk interesē vai un kā tas varētu mainīt spēku sadalījumu tirgū. Nu paklausījos es to Igaunijas SpinFM. Kam viņš te būs vajadzīgs? Pilns internets ar tādiem "radio". Tad jau 101 perspektīvas man izskatās labākas.
Bet nu skandālu no apčakarēto radio puses es vienalga sagaidu.
peetnieks @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 18:45
Padome nomainīsies un visi gali ūdenī, nevienam atbildību nepaprasīsi un SPIN FM paliks.
Egoms @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 19:40
peetnieks ja viņi nebliezīs slāvus, tad būs diezgan klausāms pasākums (cik igauņos paklausījos) ;)
internets ir pilns ar visu ko jārok tikai ...
marss @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 20:28
Marss iet runa kā šis produkts sevi atpelnīs. Kāds būs reitings?
Egons @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 20:34
Egon no kurienes tev info ka Neplp veica izmainas? Vinu majas lapa nekas nav rakstits!
Andris @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 20:54
Pastaastiet,luudzu, kaads Spin FM buus formaats
Graametvedis @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 20:59
Graamatvedi, nu tu dod! Nu kā var pastāstīt mūziku? Ieslēdz un paklausies.
http://player.spinfm.ee/
peetnieks @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 21:23
Andri, es nupat atradu:
http://www.nrtp.lv/lv/padome/medijiem/preses-relizes/1499-informacija-presei-par-sedi
Vēl Padome izsniedza retranslācijas atļauju SIA „ARDI”, veica grozījumus SIA „Maksimums” izsniegtajā apraides atļaujā, mainot radio programmas nosaukumu uz „SPIN FM”, kā arī grozījumus SIA „Lattelecom” izsniegtajā retranslācijas atļaujā, papildinot retranslējamo programmu klāstu ar programmām „Mir Seriala”, „Usadba TV” un „Comedy TV”.
peetnieks @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 21:25
Egon, ja tā padomā, tad viņi visi, tie kurus apčakarēja, tagad var atviegloti uzelpot, jo ja būtu Power Hit Radio, NRJ - kāds reāls brends - tad būtu par ko satraukties. Bet tagad man liekas, ka SWH būs pats sev iešāvis kājā :) Viņiem jau bija viena sašauta kāja vārdā SWH Rock :) (man nav nekas pret mūziku, es par reitingiem)
peetnieks @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 21:31
Ja paņem SWH radiostacijas griezumā, tad pārsvarā tās tiek mērķētas uz vidējo paaudzi. SPIN FM droši vien viņiem uzbāž īru saimnieki. SPIN FM īriem ir jauniešu radio stacija. Ja Rīga viņiem signāls būs dranķīgs tad reitingi būs zemi. SWH rock repertuāru diktē arī īri, pie mums tā ir nišas stacija.
Egons @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:26
PHR ir MTG formāts, uz to cerību nebija. Uz NRJ skandināvijā tiesības arī pieder MTG. Nu nezinu vai vajadzēja tādu nosaukumu - Spin FM. SWH Dance būtu bijis labāks, taču, laikam negrib saistīt radio vairs ar SWH nosaukumu. Kāpēc gan? Laikam jau tad būtu bijis pārāk liels tracis no visām pusēm - frekvence taču RELAXam. Un ja godīgi - gaidīju Relax formātu, jo Rīgā tāda nav, taču tagad...
Janka @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:28
Taču viens kas man no šī visa ir skaidrs - nu bija taisnība tiem (neatceros vai tas bija peetnieks vai Egons, vai abi) kas teica par šādām neoficiālām baumām. Kā pierādījās, viss tā arī notika.
Janka @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:38
Ābrams arī bija par Relax un viņa balss bija izķirošā!
Egons @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:42
Kas notiek/notiks ar Aquarelle? Aizies tas dīvainais formāts kā paredzēts?
Janka @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:48
He, Topruslans tak pirmais teica, ka būs Spin FM, Janka vēl smējās.
varētu mainīt vēl nosaukumu/formātu tai topošai sieviešu radiostacijai.
Paklausoties to Igauņu Spin FM, tas formāts tak līdzīgs Star FM, EHR, jebšu man tā tikai liekas.
misters @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:55
Tātad Rīgā atkal nekā jauna, gribēju kādu radiostaciju, kas laistu lēnos gabalus, mierīgu mūziku....
misters @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 22:56
Kas notiek/notiks ar Aquarelle? Aizies tas dīvainais formāts kā paredzēts?
Janka @ Šodien, 22:48

Šāds formāts radio viļņos nav vajadzīgs, drīzāk viņiem būtu izdevīgāk nosūtīt klausītājiem audio kasetes.
Egons @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:01
spinfm.lv radio SWH grupa jau reģistrējusi vismaz mēnesi! :)
taalais @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:07
Nu Egon, tas tā kā būtu skaidrs, bet kas būs tā vietā?
Janka @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:07
Ja SPIN FM cenas uz reklāmu būs zemāk, nekā EHR, tā būs laba reklāmas vieta tiem produktiem, kuri ir domāti latviešu jauniešiem. Pašlaik EHR šajā nišā konkurentu nav.
Grāmatvedis @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:18
Visvairāk vinnē šajā situācijā SKONTO, jo RELAX FM būtu viņiem konkurents Rīgā, bet tagad tāda nebūs. TOPam, savukārt, tas samazina cerības palielināt auditoriju Rīgā, kā arī atņems latviešu klubu reklāmu.
Grāmatvedis @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:23
Starp citu, kad tad beidzot sāks skanēt tās abas stacijas? iekš ESD arī nekonkrēta informācija. Pie darbam gatavotajām radiostacijām jau labu laiku norādītas abi radio, taču nekas nav vēl sācis skanēt, tikmēr
KHR-Jelgava sarakstā parādijās tikai īsu brīdi un jau raida.
ESD sarakstu updeitojis šodien (7. novembrī).
misters @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:27
SFM fuffeli nedzen, par to gan viņiem pluss un cepums. Palaiž raidītājus ļoti fiksi.
Janka @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:58
Grāmatvedis @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 23:23 - Es par to neuztraucos ! Bet tu acim redzot sak uztraukties par mano proektu :)))
Pieetnieks pareizi rakstā,augša : " Power Hit Radio, NRJ - kāds reāls brends - tad būtu par ko satraukties."
Ne kas viņi man neatņems !
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 00:25
Kura stacija tad pārdēvēta uz SPIN FM
ricis @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 08:19
Relax FM=Spin FM
misters @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 08:47
No lēnās mūzikas uz deju mūziku, bet varēja būt vēl sliktāk, varēja kādu hiphopa vai RmB radiostaciju uzcept:D
misters @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 08:49
Nu paklausījos es to SpinFM tā ilgāk. Mani jau interesē, lai cīņa tirgū būtu asāka. Diemžēl secinu: šai stacijai, manuprāt, nav pilnīgi neviena trumpja ar ko iekarot klausītājus.
EHR ir hiti - Spin - tikai "new music";
TOP radio ir TopRuslans ar saviem fanātiskajiem DJ'iem - te tādu nav;
Europa+ - tas tomēr ir vismaz Krievijas brends - SpinFM - 99,999% cilvēku šādu nosaukumu nekad nav dzirdējuši;
CapitalFM- tie vismaz specializējas - SpinFM neko neizsakošs "new music". Tur vispār nekas nonotiek. Pāris reklāmas stundā un džingls No talk, no nonsense. Kā teica mans onkulis "Di*sā darbs un materiāls."
peetnieks @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 10:46
Šaubos vai SPIN FM tiks palaists ar 1.decembri. Tehniski vēl nav nekas gatavs. LVRTC vertikālā antena nav pat zaķu salas tornī uzmontēta. Iespējamā raidīšanas vieta vēl varētu būt no Latviajs TV ēkas.
Egons @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 12:00
Nja tāda putra ap to radio :D ko man gribētos tas ir dance+pop radio ar dīdžejiem, raidītājs Rīgā varētu būt viņu pluss, kaut vai LTV ēkas augša, stars bliež uz urrā.
Relax manā skatījumā ir tas pats Skonto ar repertuāra izmaiņām (atceramies EEEAASSSYYY FM :D Brauc un guli...
A Aquarelle vispār klusums, tīri intereses pēc gribējās viņus paklausīties :D
marss @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 12:09
Easy FM - Maiga mūzika bija ļoti labs formāts manuprāt. Toreiz gan pa visu LV bija dzirdamas tikai LR, SWH, LKR un tieši Easy FM (raidītāja Jēkabpilī viņiem gan nebija, tāpēc bija jāklausās 103,2). Un tā kā bija akūta nepieciešamība pēc kaut kā savādāka (vecais mikslī ar jauno, ko toreiz neviens nepiedāvāja - tikai Skonto Rīgā), tad Star FM tapa pareizajā mirklī un laikā. Tagad Stāra playlisti spēlē jau vairākas stacijas, tāpēc viņiem ir kaut kas jāmaina. Auditoriju viņi nav mācējuši noturēt šo gadu laikā un man nav brīnums kāpēc.
Easy FM šobrīd būtu ļoti labs formāts, jo Rīgā nekā tāda nav. Bet tā vietā mēs dabūjām kaut kādu no name Spin FM. Nu nevajadzēja dot tādu nosaukumu, bet radio asociēt ar SWH brendu. Kārtējā īru un Šipka kļūda.
Ja viņi vēlas izsisties, radio ir jāraida pēc iespējas tālāk un jāraida no Zaķenes. Savādāk uz var neko necerēt.
Visi latviešu valodā raidošie līderi 107,2, 105,2, 104,3 + LR raida no Zaķenes un ir tālu uztverami.
Janka @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 13:21
Man tomēr nav īsti skaidra lieta kāpēc SWH tiek asociēts ar šo pasācienu? Kur ir tā sāls vai tā ir kārtējā preses pīle ??
marss @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 13:38
To @marss
Iesākumam divi acīmredzamākie, nezinot aizkulises:
1)SWH īpašniekiem-īriem arī citās valstīs pieder zīmols Spin FM
2)Domēns spinfm.lv ir reģistrēts uz A/S SWH radio
taalais @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 13:45
peetnieek, Nu puiši, man nav fani, kā jūs domājat! Un darbs mums nav kopējas, kā citiem. Pretējā gadījumā nav tik interesanti un privlekatelno.Spin FM otgrebet daži cilvēki vispār, uz īsu laiku. Cilvēki nespēj izskaidrot, ka tas ir muļķības un klausīties to nav nepieciešams. Bet tas bija ar Eiropu +, kad tas parādījās. Visi steidzās sākumā klausīties to. Tātad, ko? Kas ir tirgus daļa? 1%?
TOPradio - 3%
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 14:06
Egons pareizi teica, ka ir nepieciešams uzlabot signāla Rīgā TOPam. Un pieņemsim redzēt, kurš uzvarēs :))))
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 14:15
Labāk uzlabojiet lai Latviešu radio var dzirdēt Alūksnē.
ricis @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 14:23
Tas Latviesu radio nekam nederigs radio.PIETIEK AR LATVIJAS RADIO 2. Tikai frekvences aiznem a jegas nekadas.TAS NAV KVALITATIVS RADIO.
Andris @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 16:35
Andris @ Šodien, 16:35

Kad būs jāceļ tautas gars lai saglabātu savu valodu, tad visas Latviešu radio stacijas noderēs.
Egons @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 16:52
Easy FM(uz radio Rīgai bazes veidots) bija ļoti labs pasākums, viņam nebija analoga, savukārt šis jaunais Spin FM, ne ar ko neatšķiras no citiem LR skaņošiem radio. Papētot igauņu versijas pleilisti, tur tādu mūziku, kā jau iepriekš teicu, atskaņo vairākas citas stacijas, kas raida Latvijā. Nekā jauna, es jau neprasu nekādu kantrī staciju, bet Relax FM projekts būtu bijis pieņemamāks.
Turklāt, ja viņi grib konkurēt, tad jābūt labai apraidei, jo visu citu grupu stacijām ir vairāki raidītāju tīkli.
Latviešu radio atkaņo mazliet atšķirīgāku mūziku nekā LR2, jo pēdējais pārsvarā spiež uz šlāgeriem, kamēr Latviešu radio-uz mūsdienīgāku latviešu mūziku.
misters @ otrdien, 2011. gada 8. novembrī 17:11
Lapa: 1 2 3 4
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums