Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

NEPLP "klusie grozījumi"

2. novembra NEPLP sēdes dienas kārtībā arī šads punkts:

2.2. A/s „Radio SWH” iesniegums par grozījumiem Relax FM apraides
atļaujā (pulksten 11.30 uzaicināti pārstāvji
Egons @ otrdien, 2011. gada 1. novembrī 19:31
Axa,ne uspeli zapustitsja i uzhe menjajut cego to
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 1. novembrī 20:54
kas ta nu :D bail no konkurences ;)
marss @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 07:40
marss , ljudjam ne objasnish,chto eto slushatj ne nado. Ocerednoj raz naduli Sovet :( i jasno delo kak.... Davajte vkljucim mozg. Communicorp Group komu prinadlezhit ? Chego nexvataet SWH ?
Mi uzhe znaem cego !!! DANCE & CHR formata. Skoree SPIN FM. Evropa+ nakroetsja,a mne eto ne grozit. U menja Setj pochti po vse strane i eto ne predel.
TOPruslan @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 14:00
Ocerednoj raz naduli Sovet :( i jasno delo kak....

Drīzāk NEPLP piečakarēja SFM grupu. NEPLP tagad atstrādā "sponsora" naudu.
Egons @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 14:25
Egon! Kapec Neplp piecekareja SFM?
Andris @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 15:05
Ruslan 4to novova nashot Livan,i drugih goradof?
Jura @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 15:08
Egon! Kapec Neplp piecekareja SFM?
Andris @ Šodien, 15:05

SFM grupa bija pieteikusies Rīgas konkursam un zaudēja par labu Relaks no daugavpils, par ko pacentās daži NEPLP locekļi. Tas ka viņiem pietrūkst finanses vakar jau medijos izskanēja, ka Kleckins pieprasa algas palielināšanu. Šodien saeimas komisija visu noraidīja.
Šodien pienāca arī laba ziņa ka TOP RADIO tns reitingos ir pakāpies 5 vietā, oficiālā ziņa būs pēc divām nedēļām. Ja viņi uzlabotu signālu Rīgā(diemžēl ne visur skan ideāli)tad nākotnē pirmais trijnieks garantēts.
Egons @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 15:28
Ruslan!kogda planirujete na4atj veshanija v Livanah? I 4to novova o drugih gorodah v katorih planirujete ustanovitj peredat4iki?
Jura @ ceturtdien, 2011. gada 3. novembrī 07:59
Jura,davajte ne budem toropitsja. Vsjo chto nam bilo vidanno uzhe libo rabotaet libo gotovitsja. Dlja togo chtobi ne vozvrashatsja k etim voprosam,poprashu Vas zaxoditj na nash sait www.topradio.lv i tam budet opisanno v podrobnostjax vsjo,chto proisxodit na TOPradio. Mi za 6 mesjacev postavili nanogi setj iz 4-x peredatcikov i v planax esho stavitj. Vijgrali konkurs i rashirili setj pokritija. Obarudivanie izgotavlivaetsja na zakaz i eto trebuet vremja,a bumagi i ekspertizi delajutsja ne srazu. Rebjata iz ESD tozhe zanjati ne menjshe. Potomu poterpite,ne vsjo srazu !
TOPruslan @ ceturtdien, 2011. gada 3. novembrī 13:06
Tauta, apskaidrojiet mani. Vai tas Relax FM maina formātu pat nesācis raidīt? SWH viņa vietā taisās palaists kaut kādu deju staciju (Spin FM)?
TopRuslan, tā ir?
Europa+ būtu forša radiostacija, ja nebūtu debīlo reklāmu un ziņu iestarpinājumi.
misters @ piektdien, 2011. gada 4. novembrī 17:54
Kāds vēl Spin FM. :D Rīgā trūkst nomierinošas stacijas, tieši tādas, kā Relax piedāvā.
SWH Relax vai SWH Chill varētu būt nosaukums. Līdz ar to SWH varētu turpināt būvēt savu brendu. Nu un tad Aquarelle gan varētu veltīt Dance.
Kas tad beigās sanāktu?
SWH, SWH+, SWH Rock, SWH Chill, SWH Dance
Kas par line-upu! Un ja vēl visos latviešu dīdžeji... vēl labāk.
Janka @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 00:38
Spin FM tas nav deju stacija ! Tas vel viena pop muzikas stacija bus. Man pofigu!!! Es redzu savs ceļš bištiņ citaadak. Tāpec man nav ļoti uzstraucams par šo otro Eurpa+ suudu. Negribu teikt,kak mana stacija vis ideali. Bet par šo jautajumu es tagad stradaju. Tagad ciņa ne pajokam iet uz SFM grupu un MIX Grupu. SWH grib vzdrjucitj visus. Varbut izdevas,bet ne ar šo politiku,kas tagad notiks tur.
Bet mes ar manu partnieri baudam entuziazmu un mums to patik. Domaet ko gribat,man vienalga. Rezultats nav aiz kalna.
TOPruslan @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 08:38
Par kadu rezultatu kas nav aiz kalna,tu Ruslan runa?
Andris @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 11:13
Ruslan a kogda vi postavite peredat4ik v Rige?
Viktor @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 12:04
Andris,a tebe skaži :))
Viktor,ja bi sejcas postavil...No ESD priedit i zaberjot :)))))) Kak razreshat,tak srazu postavlju !
TOPruslan @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 16:14
TOP RADIO ir jāuzlabo signāls Rīgā. Visa šī aizķeršanās liecina, ka kāds konkurents ar ietekmi attiecīgajā institūcijā to apzināti bremzē.
Egons @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 18:37
Ruslan a ti pro diapazon 91,6FM UZNAVAL U RADIO 1 V Vishkah popreznemu tishina! 4astota stoit svabodnaja a nekto bratj neho4et!
Jura @ sestdien, 2011. gada 5. novembrī 19:03
Tas par to SpinFM ir oficiāli vai baumu līmenī? Ir idejas kāpēc Padomes mājas lapā joprojām nav lasāms lēmums par RelaxFM nosaukuma maiņu? Ja tiešām ir SpinFM tad papētot apčakarēto sarakstu

http://www.nrtp.lv/web/uploads/Riga-2010-2-pretendenti.pdf

ir pamats sagaidīt beidzot kādu skandālu arī radiostaciju līmenī. 101, SFM, Skonto, LNT pret SWH. Tas būtu interesanti.Īpaši 101 un LNT būtu ieinteresēti izmantot iespēju iesist Padomei.
peetnieks @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 02:15
Peetniek NEPLP jau vasarā izsniedza Relax and Aquarelle licences, tikai viņi neuzsāka raidīšanu. Tagad jaunie saimnieki maina koncepcijas aizbildinoties ar tehniskām problēmām.
Egons @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 08:56
Janka, ko tu smejies.Redz, varbūt tiešām būs Spin FM....

Starp citu, es te šūmējos, ka manā pilsētā joprojām klusums frekvencē 106,6FM.
Beidzot saņēmu 2 ziņas(no ESD un NEPLP).
ESD piekrīt, kad tā ir "dīvaina" situācija, ka joprojām nav uzsākta apraide, lai gan license izsniegta jau sen. License izsniegta Star FM, kas veido nacionālo apraides tīklu. Viņi paši īsti nezin kā šādā situācijā rīkoties. Tad nu beigās man ieteica griezties NEPLP.
OK, saņēmu atbildi no Daces Bucenieces. Viņa tāpat atdzīst, ka tas nav īsti normāli, kad joprojām nekas nav izkustējies no vietas. Beigās ieteica, lai rakstu oficiālu iesniegumu padomes priekšēdētājam Kleckina kungam, un lūgt izsludināt jaunu konkursu uz attiecīgo frekvenci, tad šamējie uz mana iesnieguma pamata griezīsies pie Star FM. Tad atkarībā ko viņi teiks, tiks izsludināts jauns konkurss...
P.S. TopRuslan, tad nu lūk, tev ir vēl viens Latvijas stūrītis, kur izplesties:D
misters @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 13:37
Egon, to story es zinu. Jautājums ir par formāta maiņu-uzvarēja taču noteikts formāts, kas tagad tiek mainīts. Vai arī es kaut ko ne tā saprotu. Tad paskaidrojiet kā tas iespējams bez pretenzijām no zaudētājiem.
peetnieks @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 15:00
Peetniek likums paredz, ka raidsabiedrība var vērsties NEPLP par koncepcijas maiņu un padome ir tiesīga lemt vai akceptēt vai noraidīt. Pēc likuma viss likumīgi.
Egons @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 16:38
Tad atkarībā ko viņi teiks, tiks izsludināts jauns konkurss...

Paldies, mister labi pastradāts!
Egons @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 16:39
Ruslan. A ti pro 4astotu 91,6FM uznaval po4emu ona mol4it v Vishkah? Nekto ne4evo negavorit,nekto nepriznajotsja komu ona prinadlezit?
Jura. @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 17:20
mister - baigi jau Top Radio Bausku vajag... :D 91,9 FM tur skan uz visa Stereo tāpatās. :D

Star FM nebūtu priecīgi par tavu iesniegumu, bet varbūt pakustinātu savu p*kaļu, lai gan viņi noteikti naudu arī negrib ieguldīt - reitingi ir pakaļā (nomainiet vienreiz to vienu disku kurš iet visu laiku pa riņķi), skaņas kvalitāte arī (bet tas dēļ satelīta zemā bitreita). Vai MTG negribētu apsvērt formāta maiņu uz CHR/Dance, t.i. POWER HIT RADIO, zem kāda nosaukuma MTG raida radiostaciju Lietuvā un Igaunijā? (tur gan ir arī Stārs). PHR formāts ir ļoti labs, ar latviešu dīdžejiem un dzīvajiem setiem tas varētu aiziet tautās. PHR Lietuvā iet ļoti labi, neskatoties uz to, ka gan M-1, gan RC, gan visa pop-radio bāze balstās uz deju mūziku, kā arī neskatoties uz to, ka šiem tikai 4-5 raidītāji pa visu valsti.
Janka @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 17:30
Topam tad būtu ļoti nopietns konkurents, ļoti nopietns. Un tīkls MTG jau arī ir.
Janka @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 17:31
Demžel Bauskā ne vissur skan ideali. Bet ok... Egon,situacija tadā,kā tu iesnedzi dokumentus buve maju.Tev vis atļauts,bet tu pardoma un sak buvet garažu priekš servisa vajadzibam. Tagad likums paredzet mainit nosaukumu,bet koncepciju tu var mainit tikaj pec 10 gadus,kad beiguses termiņš. Vai ne petnieek ?
TOPruslan @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 18:34
Jura,castota po zakonu v seti RADIO1. Chtobi etu castotu polucitj,nado ucavstvovatj v konkurse,esli ejo budut razigrivatj. esli dazhe skupitj Radio 1 s etoj castotoj,to zakon budet glasitj o drugom... Jazikovie proporcii nam ne ocenj podxodjat. Davaj ne budem gnatj loshadej ?!
TOPruslan @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 18:36
Janka es nebaidos un ne esu tiks uztraucigs,kā jus :) Bet paldies !
TOPruslan @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 18:38
Tagad likums paredzet mainit nosaukumu,bet koncepciju tu var mainit tikaj pec 10 gadus,kad beiguses termiņš. Vai ne petnieek ?
TOPruslan @ Šodien, 18:34

Gribu dzirdēt kura no radio kompānijām Latvijā ievēro 100% koncepciju? Palasiet elektronisko mediju likumu rūpīgāk un tad atradīsiet tur daudz "caurumus" kā apiet likumu. Starpcitu Topam Līvānos koncepcijā ir 50% latviešu un 50 svešvalodas, vai vispār kāds to ievēros.
Egons @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 19:13
Ja runājot par Starfm tad tas vienozīmīgi nav manos favorītos,jo tas ka viņiem dziesmas atkārtojas bieži nav nekas jauns.
Man vēl neapmierina viņu mājaslapa,itkā formāts košs, bet nav nekādas informācijas par frekvencēm un apraides zonām,es uzskatu ja stārs skan vairākās pilsētās, tad viņiem vismaz vajadzēja norādīt frekvences tā dara visas normālas rādiostacijas savās mājaslapās.
ixi @ svētdien, 2011. gada 6. novembrī 21:55
Butu baigi labi ja Star Fm vieta skanetu Power Hit Radio.STAR FM jau apnika katru dienu viens un tas pats!
Andris @ pirmdien, 2011. gada 7. novembrī 12:44
Zel ka Star FM nemaina formatu!
--- @ sestdien, 2012. gada 4. februārī 13:49
Cerams ka RADIO 101 Shogad parstas raidit!
--- @ sestdien, 2012. gada 4. februārī 13:50
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums