Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Vai TV3 un LNT nākamgad skatīsimies par maksu?

TV3 pieņēmis lēmumu no 2012. gada kļūt par maksas kanālu! LNT tuvākajā laikā sasauks valdes sēdi, lai arī lemtu par iespējami tādu turpmāko kompānijas attīstību! Vai izmainīsies Latvijas skatītāju ieradumi 2012. gadā, ņemot vērā ka ap 70% izmaiņas pat nepamanīs!
Jūsu viedoklis?
taalais @ trešdien, 2011. gada 19. oktobrī 15:08
nu virszemes TV skatīšānās laikam pa velti kļūs arvien garlaicīgāka :D
labi ka man ir digitālam paralēli nāk analogais signāls, kuru var palaist vajadzības gadījumā uz vairākiem TV :D
marss @ trešdien, 2011. gada 19. oktobrī 19:15
es arī savu analogo Baltkom signālu palaižu pa visām istabām un mani nerausta vai LNT ir pa maksu vai nav:)
misters @ sestdien, 2011. gada 22. oktobrī 14:17
Situācija izveidojusies apsurda. Tiesa gan. Valsts nav veicinājusi latviskas TV programas izveidi. Arī tiesa.
BET: Ir tiesa arī tā, ka pati televīzija, piesaistot kadrus pa draugu būšanai, veidojot it sevišķi garus izklaides raidījumus, kur tā saucamā izklaide skatītāju metodiski audzina par mazprasīgu muļķīti, izklaidē tik tāl, ka nekas netiek ne prātam, ne emocionālajai pasaulei, ne dvēselai.
Jāsaka, ka Andrejs Ēķis no savas puses ir veicinājis šo procesu, jo viņa gaume un saprašana tiek pielāgota cilvēkam, kas kā sunītis,ieraudzījis ekrānā otru sunīti, reaģe līdzierejoties.
Profesionālisms attieksmē pret izklaides un mākslas "produkciju" ir gājis mazumā.
Neviens man neiestāsies, ka vainīga vienīgi nauda. Dauz svarīgāka visos šais procesos ir attieksme, inteliģence un cilvēka personība, kas daudz zudējusi, ja mēs kultivējam tikai vienu trallā žanru.
Mūsu dienas kārtībā taļu vietu ir ieņēmusi grāmatu lasīšana, un dziļa interese par visu, kas tagad jau kļuvis vēsturisks, bet tomēr ir bagāža,kura jaunradi var tikai bagātināt.
Mūs pirmkārt interesē FORMA, kas šaislaikos jāsaprot kā dricelēšanās. Mums ir svarīga Bilde, bet ne saturs,kura atklāsmei ar fantāziju ir par maz.
Uz zināmu un dažreiz pilnīgi nezināmu mērķi mūs dzen ikdiena. Nav laika iedziļināties. Šaubos vai, autobraucēji paraduma dēļ ieslēguši savus muzikālos ziņnešus,vispār varētu izstāstī, ko īsti viņi ir klausījušie vai TV gadījumā redzējuši. Ir troksnis trokšņa pēc un obligātā atraktivitāte ar atieztiem.nedabiskiem smaidiem.
Kaut kāda,visbiežāk pavirša forma ir, bet nav satura.
Mums nav laika, jo mēs nedzīvojam, bet trencanies pa dzīvi savās iegribās un ambīcijās, kā arī visvienkāršākās izdzīvošanas dēļ,
Saka; Nelai bailes un šaubas savā dvēselē. Tomēr tās iekļūst mūsos, jo mūsu dzīvi vada neziņa par to, kas mūs vēl varētu sagaidīt.
Saka; Tev nebūs nokaut! Tomēr ar savām domām un darbiem, sava iekšējā niknuma pārņemti to darām.
Ko rādām? Slepkavības, izvarošanas,pēkšņas dzemdības,krāpšanu... Mēs kļkūstam par izmeklētajiem, ziņotājie,jo tik daudzos raidījumos atskan pamudinājums- ziņojiet! Mazliet atgādina Staļina laikus.
Teātris zaudējis savu prestižu, jo mēs paši esam labi apguvuši izlikšanos un nepatiesības runu plūdus.
Tas nav vienā dienā izdarāms. Bet es ticu, ka reiz taču cilvēkiem apniks šis, apk;ārt klejojošais tukšums.
REKLĀMA, kas visatļautība plosa mākslas darbus, kas gan reti parādās TV ekrānos, mūs ievelk vāveres ritenī. Vāvere visnaz skrien trenējot savu veiklību, mēs vairojam trulumu.
TV? @ sestdien, 2011. gada 22. oktobrī 16:30
Tv3 nu točna pāries pa maksu , bet par LNT neko nezinu.
didzis @ sestdien, 2011. gada 29. oktobrī 20:02
taču internetā var bez maksas skatīties daudz Krievijas Tv kanālus, es televīziju skatos internetā bez maksas
Ainārs no Mārupes. @ svētdien, 2011. gada 13. novembrī 15:51
kurās adresēs tad var skatīties krievus bez maksas???
ricis @ pirmdien, 2011. gada 14. novembrī 08:34
Kam tev ricis krievu Tv ja tu nevienu vardu krieviski nesaproti.
Andris @ otrdien, 2011. gada 15. novembrī 08:49
Andri, es skatos tikai Igaunijas un krievijas TV.
Latviešu kanāli ir tādi mēsli ka slikti metas- par krīzi vien runā.
ricis @ otrdien, 2011. gada 15. novembrī 13:16
Tomer laikam shos kanalus skatisimies par maksu!zel!
Andris @ otrdien, 2011. gada 22. novembrī 22:56
www.guzzei.com ir visi TV kanāli .
Es Tv skatos tikai caur internetu
Ainārs @ pirmdien, 2011. gada 28. novembrī 17:17
Liels paldie par adresi tiešām daudz labu kanālu.
ricis @ otrdien, 2011. gada 29. novembrī 08:24
www.kaban.tv
ricis @ otrdien, 2011. gada 29. novembrī 12:06
Shogad TV 3 UN LNT raidis bezmaksas
--- @ sestdien, 2012. gada 4. februārī 13:53
Prieks par tresho LTV3 KANALU Interneta!
--- @ sestdien, 2012. gada 4. februārī 14:00
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums