Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Krievijas Hiti krievu vidū vienatnē apsteidz Mix grupas visas 4 radiostacijas

Te uzskatāmi skaitļi TopRuslanam par situāciju krievu vidū. Starp citu TNS ziņo, ka ir palūdzis SFM izņemt šo rakstu, jo dadu publicēšanu par citiem nepieļauj līgums. Tāpēc iespējams, ka no rīta vairs nebūs.

http://www.radioreklama.lv/index.php/home/tirgus-analzes/149-krievijas-hiti-krievu-vid-vienatn-apsteidz-mix-grupas-visas-4-radiostacijas-kop-16092011
peetnieks @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 01:24
Interesants pētijums. Daži avoti vēsta ka Mix grupas klausītāju kritums vasarā ir saistīts ar lielām tehniskām problēmām Āgenskalna antenas sistēmā. Ārpus Rīgas Mix fm, Europa plus un Baltkom uzveramība ir krasi pasliktinājusies.
Egons @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 09:43
Kad Mixfm un Baltkoms skanēja no LVRTC,tad ārpus Rīgas viņi bija uztverami diezgan tālu līdz pat Valmierai un pie Valmieras tv torņa signāls pazuda.Kad viņi pārcēlās uz Āgenskalnu, tā uztvert viņus var tikai kautkur 50km aiz Rīgas.
ixi @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 10:02
hehe gan jau taupība un LVRTC ieslēdza ciparu :D
marss @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 10:24
ixi 50 km attālumā Mix var uztvert ar ļoti labu uztvērēju uz ķīnieša jau dranķīgi jau tagad pie 20 km.
Starpcitu Staram jau vasarā arī nokrita reitingi, perifērijā raidītajiem bija problēmas.
Egons @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 11:12
Varbūt tagad jau ar normālu mašinas antenu Mixu var jau sūdīgi uztvert pie 20km, es vienkārši neesmu tagad braucis uz Rīgu.
Runājot pa Staru, viņiem Valmierā arī regulāri ir problēmas ar skaņu diezgan klusu skan.Es nezinu kā citās pilsētās,bet piemēram Valmierā katru vasaru Staram bija problēmas ar raidītāju,jo tas bieži slēdzās ārā un signāls viņiem bija diezgan slikts.
ixi @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 12:40
Sēlpilī Stārs ļoti bieži klusēja (it īpaši pēc vētrām, elektrības raustīšanām). Bija arī laiki, ka pat mēnesi raidītājs izrubījies. Nu laikam viņiem tur nav kāda tehniska cilvēka, kas sekotu līdzi raidītājiem. Za to Rozīte pēcpusdienā ir. :D

Par MIXu - vai tad Baltkoms no LVRTC neraida?
LVRTC ziņoja šonedēļ Twitterī par jaunu mastu Rīgā.
LVRTC_VAS
Esam kļuvuši par vienu torni bagātāki. Vakar samontēts un uzcelts 70m augsts sakaru tornis Rīgā http://twitpic.com/6ll9a7
Iespējams uz šejieni pārvāksies visas Āgenskalna stacijas, kuras raida vertikāli?
Janka @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 15:46
peetniek - tā ir kaut kāda Poļa lapa? Tikai SFM slavinoši raksti un reklāmu arī esmu dzirdējis LHR ēterā.
Janka @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 16:15
Janka, vai ir zinams, kurā rajonā tas tornis atrodas?
Es nedomāju, ka kāds pārvāksies no Āgenskalka uz šejieni, jo tur ir 110m augstums, bet šeit ir tikai 70, samēra lielai pilsētai tas nav nekas. Un tur ir rakstīts, ka tas ir sakaru tornis, nevis apraides. Iespējams, ka tur būs kādas relejlīniju antenas.
Vovanich @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 16:54
Vēl par tēmu. Kādi ir viedokļi par Krievijas Hitu reitingu straujo pieaugumu? Vai tas ir saistīts tikai ar Jēkabpils raidītāja palaišanu vasaras sākumā? Tagad ir zinams, ka līdz gada beigām viņiem būs jauns raidītājs Jelgavā 100,2 MHz. No tiešiem konkurentiem Jelgavā labi var uztvērt tikai LR4, SWH+ un TOPradio. Vai būs vēl viens reitinga pieugums un vēl viens sitiens pa SWH?
Vovanich @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 17:59
es vispar nespeju saprast par ko atkal te ir runa. manu prat skaidrs ka balta diena ka mix grupas stacijas ir profesionalas pilnigi atbilstošas visam kriterijam.bet kas atiecas uz krievijas hitu radio ,tad viņi sen jau atrodas liela pakaļa ar savu raidijumu programu ipaši vakaros .vai vispar kads klausas to murgu ko viņi raida . viens un tas pats katru dienu un pat vairakas reizes diena .manu prat tas patiktu tikai psihiski nenormalam klausitajam ,jo savadak kam gribas vienu un to pašu dzirdet. tapec krievijas hitu radio pat nav cienigi skupstit kajas mix group kompanijas stacijam. tur tiešam ir viss gan muzikas gan informacijas ziņa jo vienigas profesionalas ziņu raidijumos varetu dzirdet radio baltkom,un mix fm. man pašam personiski ļoti patik europaplus ,jo tur muzika patiesu lieliska skan jo neviena cita radio stacija neskan tik laba muzika ka pie viņiem . manu prat mix group sen vajadzetu skanet fm ne tikai riga bet ari citas latvijas pilsetas . vienu gan var saprast kapec krievijas hitu radio ir uzverejis ,tapec ka tas ipašnieks ir ugis polis un vairak nevar but nekadu izskaidrojumu . bet manu prat katru klausitaju interese ko piedava atiecigaja radio stacija neviss ipašnieks un kas skan krievijas hitu radio ,tad isiem vardiem varam teikt ta nomainiet beidzot skaņu plati veči jo paistam pazaudesiet pedejas kas jus klausas . ps. kas atiecas uz top-radio to teikšu to pašu ari ruslanam . patlaban daudzi jaunieši saprot angļu valodu tapec butu interesanti lai mes dzirdetu ari dažadi raidijumi kas skan vakaros angļu valoda ,it seviški svetdienas vakaros pec 22:00 jo visu vasaru tur skaneja viens un tas pats ,tu doma mes to nepamanijam ? . ceru ka nebus gruti ierakstit no top-radio.be ari citi raidijumi,nu lai vismaz nebutu trako nama. tapec vel reiz es novelu mix group kompanijai veiksmi un lai turpinatu stradat taja paša stila ka jau tagad un ticiet panakumi mus vieno.
zuzik @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 18:33
:DDDDDDDDDDDD
Vovanich @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 18:42
Mix grupas īpašnieki nesen uzzināja ka bez Rīgas Latvijā pastav arī citas pilsētas, nu redzēsim kā viņies veiksies konkursos :DDDDDD
Vovanich @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 18:45
bet tev neliekas ka konkursos uzvaret varetu tikai saveje ? nu manu prat tu saproti par ko es?
zuzik @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 20:25
Es saprotu, bet ne par to runa. Man liekas divaini, ka vairākus gadus nevienai viņu stacijai nebija raidītāju ārpus Rīgas. Un tagad viņi piedalās konkursos Liepājā un Ventspilī, un ar kādu staciju? Ar Baltkom!! Jā, manuprāt tā ir kvalitatīvākā un profesionalākā stacija mix grupā, bet auditorija ir par mazu
Vovanich @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 21:37
Janka @ Šodien, 16:15
Nu skaidrs, ka Poļa lapa. Katrs taču sevi slavē. Tu nē? Bet Polim vismaz ir uz cipariem balstīts pamats nevis tukša muldēšana. Vismaz industrijā tā ir vienīgā ko reklāmas agentūras ņem vērā.
peetnieks @ ceturtdien, 2011. gada 22. septembrī 23:47
Vispār jau - ko nozīmē tie cipari?
KHR ir viens - spēlē krievu s*dus. MIX FM (lai arī pēc Poļa ūberbētījuma zaudē) piedāvā, gan deju mūziku (E+), gan Jazz (Baltcom), gan visu atlikušo tuftu Jumorā un Mix FM. Ja godīgi, es pat nepriecājos par to, ka SFM grupai reitingi tā aug. Es uzskatu, ka radio ir jābūt dzīvam, tajā ir jābūt dīdžejam, jārunā ar klausītāju. Tā automatizācija visās SFM stacijās ir nežēlīga (lēti gan), vienas un tās pašas dziesmas riņķo pa riņķi. Jā, tās ir pārbaudītas formulas utt. kas nes rezultātus, bet es labprāt gribētu redzēt lielu SFM aplauzienu. Nu tikai tā - lai ir interesanti.
SWH vairs nekā nav (izņemot BeBe un Dvarionas), bet es labāk ieslēgšu SWH, nekā to pašu EHR, kur reklāmas griežas pat programmu laikā (Hītu nonstopu piedāvā tur tas un tas). Šito stundu te piedāvā kaut kāds alkoholisks dzēriens. Man kā klausītājam tas ir pārāk nogurdinoši. Bet nu, ja jau tā formulas saka un reitingi saka, tad...
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 00:30
Janka @ Šodien, 00:30
Ko tu pārdzīvo? Kas tev sūds citam pīrādziņš. Klausies savu fonotēku uz sava mp3. Kur problēma? Vai ej un taisi ravu rādžiņu un tad spried par biznesu. Tu kādu amīšu ūberkrutu hitu staciju tipa Z100 kas ir Ņujorkas #1 kādreiz esi klausījies, ka par vienām un tām pašam dziesmām runā? Vai to pašu NRJ Eiropa? EHR rotācijaa #1 dziesma maksimums skan 50-55 reizes nedēļā, kad pasaules vadošājām hitu stacijām pieminētās ieskaitot tās ir 100-120 reizes, jeb 15+ reizes dienā.
peetnieks @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 01:00
Nja kas saistās ar E+, tad to arī ieslēdzu auto diezgan bieži. Priecē labā skaņas kvalitāte Rīgā un labie hīti (izņemot slāvus un ziņas+reklāmas, kas ir pereborā un vnk sačakarē visu jau pamatos).
SuperFM jeb EHR arī klausos auto, ze same kas iepriekš + Latviešu radio.
Baltcomi,Mixi,Jumori and s*it, tie manis pēc var arī nebūt, jo neklausos.
SWH? Vecie, nodrāztie BB joki (nez kāds vēl klausās?) ir jāsūta vēsturē ;)
Man domāt ka KHR uzvar, jo tur ir mazāk runu ....
p.s. tas tornis ir pie Daugavas stadiona ;) tuvāko mājuu iedzīvotājiem riktīgi patiks :D
marss @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 08:21
Kad parasti braucu uz Rīgu es vienmēr uzslēdzu KHR, jo man ši rādiostacija patīk,bet ikdienā klausos vairāk reģionālās rādiostacijas ,jo tur vismaz ir mūziku dažādība
ixi @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 09:12
Peetniek - iedod naudu - uztaisīšu. Tas, ka visi radio industrijā laiza Polim nenozīmē, ka viņa produkts ir labākais. Un nav jau arī viņam kļūdu. Ap 2004.g. uzdevu viņam jautājumu - kāpēc EHR nedzird internetā. Tur nav naudas, tā atbildēja. Un vai tā izrādījās?
Jā - ienesīgākais formāts varbūt viņam ir un tas ir galvenais. Taču vai galvenais man klausītājam? Nē. Latvijā perspektīvu un interesantu radio formātu veido vien LR un R101. Vēl, piem. Radio Valmiera iesaista klausītāju. Un tā ir nākotne - tu piedalies saturā, nevis griez 20 dziesmas pa riņķi, jo tev cenšas iepotēt - tas taču ir kruta!
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 09:52
LR ir tīrākais penšu pasāciens, 101 - dīvainīšu ...
any other questions ?
marss @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 10:35
Ja kas tad EHR un KHR rullē un man ļoti patīk. Nēesmu gan nekad savā dzīvē dzirdējis kad tur kāda dziesma tiktu atskaņota vairākas reizes dienā.
dharma @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 11:48
Janka @ Šodien, 09:52
Ja Tev ir dzīvotspējīgas idejas radio biznesā, tad kāpēc Tu vēl joprojām neesi dabūjis naudu lai tās īstenotu?
Par Internetu Polim 100% taisnība gan tad gan šodien - Latvijā nevienai radiostacijai Internetā nav nekāda būtiska biznesa. Par EHR, kam visapmeklētākā mājas lapa. Pārstāj pārdzīvot par citiem, bet parūpējies par sevi. Tu kaut kā tāds sagruzījies :)
peetnieks @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 12:02
peetniek - bet esmu jau arī pārgruzījies, jo FM skalai būtu jāpiedāvā daudzveidība. Tādas nav.
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 12:35
Vakardien mašīnā pastaigāju pa Rīgas diapazonu un vai nu vieni krievi, vai arī tipa hīti. Dabūju palikt uz 101.
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 12:38
Tu petniek pats neesi SFM lobētājs?
Staņislavs @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 12:43
... ar ko arī apsveicu.
Vēl takš Rīgā ir LR veselas 5 programmas, klausies kaut līdz vēmienam (pats tak slavināji=)
Bet tak vēl pastāv maģiskā CD sistēma, ja nekas no ~30 stacijām nepatīk, ieliec kādu mūziku tava dvēsele prasa un aiziet zuzīt!
marss @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 12:47
Janka naudu projektam iedošu, tikai ar nosacījumu, ka atpelnīsi dubultā ar reklāmas naudu viena gada laikā.
Egons @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 13:32
Un ja neatpelnīšu? :D
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 15:33
Staņislavs @ Šodien, 12:43
Protams, ka esmu :) Tu tikai nevienam to nesaki....
Tu gan vārdnīcā paskaties ko nozīmē "lobēt".
peetnieks @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 18:36
Un ja neatpelnīšu? :D
Janka @ Šodien, 15:33

Kamdēļ tāds Radio ka nevar nopelnīt naudu?
Egons @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 19:31
Vai radio OBLIGĀTI jāpelna nauda? Kāpēc tas nevarētu to tikai tērēt? Vai LR-3 pelna naudu? (pelna, bet mazu). Vai NABA pelna naudu?
Kāpēc es nevaru radīt radio, kurš būtu kā hobijs, vaļasprieks. Tāpat jau Ruslans sākumā sāka. Nu un pēc tam arī nauda sāks nākt.
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 20:01
Janka @ Šodien, 20:01
Tu gan esi normāls džeks - iedodiet man piķi, lai es varu darīt to kas man patīk... Nu nopelni piķi kā Ruslana partneris un dari ar to ko vēlies - kā viņš. Vai kā 101 šefs. Tu tikai sēdi Internetā un filozofē. Un visi rēc par Tevi.
peetnieks @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:16
Jā, filofozēju. Un, ko man te darīt? Piebalsot jūsu bariņam - jē, SFM ir super, aleluja SFM, Poli par prezidentu utt.? Vai forums nav domāts lai diskutētu, apspriestu dažādus scenārijus? Savādāk kāda jēga no tā? Nu tak varu nerakstīt ja negribat ticēt patiesībai - tādai, ka man, kā jaunietim nav daudz izvēles Rīgas skalā(a es Gagu neklausos, man piejāt EHR) bez R101 un vēl Nabas (kas ir LR-5). Ja jūsuprāt daudzveidība NAV vajadzīga un, tak pajāt, pelnam piķi, un uzskatat, ka radio skalā Rigā tiešām viss ir kārtībā, nu tad ahoi!
Nu tak taisat tēmas, fanojat par SFM katrā no tā, nerakstīšu vairs, ak vai...
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:29
marss - te nav runa par diskiem un kas man patīk, kas man nepatīk. Runa iet par situāciju kopumā. Ne es vienīgais jaunais cilvēks, kas uzskata tā, kā rakstīju augšā.
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:35
Janka skaiti ka esi izglābts no bankrota.
Vari arī nepelnīt naudu aizbrauc uz Jaunzēlandi vai Austrāliju tur ir atļautas bez licences darbināt 500 milivati fm radiostaciju radius pat 3 km.
Anglijā var izņemt RSL licenci uz 24 dienām FM 1 w raidītājam, raidīsi tur vietējai latviešu kopienai.
Egons @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:41
Daini, nu gan Tu "sacepies".
Protams, ka ir tikai atbalstāma daudzveidība ēterā, bet ar "iedod naudu - uztaisīšu" daudzveidība būs īslaicīga. Lai arī cik skumji nebūtu par entuziasma nenoturību daudzu labu (mazu, reģionālu utt.) projektu attīstībā, tomēr jāatzīst, ka pie vainas ir tieši naudas trūkums vai, pareizāk sakot, lielas naudas trūkums.

Veči, ja kas, man arī drusku trūkst (naudas!)

73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:54
Janka mosh precizēsi, ko tu domā zem vārda "daudzveidība" ... nu tīri tā garām ejot
marss @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 21:57
Daudzveidība - dažādi mūzikas stili/žanri. Roks ir vienā stacijā, pops pāri pārēm, eksperimentālais Nabā un R101. Un kur pārējais? Baltkoms nedaudz Jazzu aizskar. Un viss.

Egon - jā, par to esmu lasījis. Manuprāt ļoti labs risinājums. Nu lai tak jaunieši labāk ņemās un apraida kaut vai savu mazpilsētu, uzzin kā praksē strādā raidītāji, ņemās ap to utt. Tikpat labi izaugs nākamais Rēders un Grēviņš. Jums var nepatikt viņu mūzikas gaume, bet viņi ir labi radio dīdžeji.
Tā vietā jaunatne aiz stūra pīpē, dzer. Pulciņiem nauda ir samazināta, sporta skolu arī vairs nav. Nu nav tak ar ko viņiem nodarboties. Nu kaut vai skolas radio uztaisīt. Tas arī prasa naudu (tehnikai), bet tur jau no ES fondiem naudu izsūkt var. Remontējās visur uz nebēdu tagad. Raidīt no tās pašas skolas jumta vai augstākas ēkas pilsētā ar dažiem vatiem. Lieliski.
Tādas community stacijas ir nepieciešamas, jo kā redzam, komerciāli viņas nav vairs izdevīgi uzturēt un vienu pēc otras pārpērk "lielie".
Janka @ piektdien, 2011. gada 23. septembrī 22:13
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums