Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio Merkurs vidējos Viļņos AM 1485 Khz

Sakarā ar to, ka RadioMerkurs ir aizvācies no Āgenskalna, un ir mainījis atrašanās vietu, tad situācija ir sekojoša, ka Āgenskalnā šo radiostaciju var uztvert ar lieliem traucējumiem, bet Bolderājā skan ideāli. Ja kas, arī šo radiostaciju var labi uztvert Mērsragā. Vai kāds vēl no Jums klausās radio Merkurs?
Ainārs no Mārasciema @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 14:35
Es klausījos šopavasar, kad universitātē bija laboratorijas darbs ar vidējo viļņu uztvērēju )))))
Bet ja nopienti, kur viņi tagad ir?
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 14:58
Vovanich, v Bolderae oni na bashnju sjexali. Arendatori podnjali cennik na bashnju i oni svalili. Eto ocenj xorosho! I ix slishno stalo xorosho i Agen spokojno slushaet radio i smotrit tv. A kompjuternie kolonki boljshe ne igrajut shljageri 39-ogo goda :)
I-Pasaule ne menjaet routeri i svicheri iz-za poljonnix portov,a na Capital FM muzika ne igraet v telefonax i domofone.
Voobshem pljusov polno.
TOPruslan @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 15:37
Vai kāds var tuvāk pastāstīt par Radio Merkurs,vai viņiem ir mājaslapa?
Egons @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 15:52
res viņus vienu brīdi klausijos internetā, bet apnika.
Mājaslapa: radiomerkurs.lv
misters @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 18:27
tur atskaņo pārsvarā vācu veco laiku šlāgerus.
misters @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 18:27
Radio tagad ir nedaudz mainījis formātu. Vairāk jau skan vācu deju mūzika, arī jaunākie vācu šlāgeri, bet retāk vecā 60-to gadu mūzika. žēl, ka viņiem nav stereo signāla.
Ainārs @ otrdien, 2011. gada 30. augustā 13:06
Ainārs,stereo bus,kad AM pariet uz DRM signalā kodešana. Tad bus stereo un kvalitate ka FM
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 30. augustā 13:28
Es vakar sazvanījos ar Juri Lapinski , viņš apgalvoja, ka raidīšana FM frekvencē esot ļoti dārga, tāpēc arī RadioMerkurs raidot AM frekvencē. Es nezinu , cik tas ir izdevīgi, jo RadioMerkurs nav klientu, kas izvietotu viņu radio ēterā reklāmas. Man nav skaidra tāda radio marketinga politika. No kā viņi dzīvo? Tāds radio ilgi nepastāvēs.
Ainārs @ piektdien, 2011. gada 2. septembrī 12:52
Pastāvēs vai nepastāvēs ir viens, bet cik tālu viņu vispār var dzirdēt? Piemēram 50km no Rīgas nekas nav dzirdams.
misters @ piektdien, 2011. gada 2. septembrī 16:59
Es Jaunķemeros pie jūras uztvēru labi. Mārupē dzird labi, bet uz VEF202 veco radio uztvērēju.
Ainārs @ sestdien, 2011. gada 3. septembrī 13:24
Šodien pat Valmierā Merkūru varēja uztver labā kvalitātē, mazliet šņāca,bet kopumā tik laba uztveršana Merkūram Valmierā nekad vēl nav bijusi.
rācenis @ sestdien, 2011. gada 3. septembrī 19:21
Tak vakaros un norītiem var Merkūru dzirdēt arī Mazsalacā. UN vēl ļoti labā kvalitātē.
Kad biju aizbraucis līdz Alūksnei tur arī ķēra tikai mazliet šņāca.
ricis @ pirmdien, 2011. gada 19. septembrī 09:32
Limbažos Merkūrs arī diezgan labā kvalitātē bija dzirdams.
ixi @ otrdien, 2011. gada 20. septembrī 10:01
Radio Merkurs sarakste ir pieejama šeit

http://www.draugiem.lv/group/16005940/
radiofans @ piektdien, 2012. gada 29. jūnijā 10:35
Kur zuda iespēja noklausīties arhīvā saglabāto?
IncParaac @ ceturtdien, 2012. gada 5. jūlijā 18:03
Paldies. Mūzika ir lieliska.
Rudīte @ otrdien, 2013. gada 23. jūlijā 05:09
Es Balvos noķēru.
opaagamgamstail @ piektdien, 2013. gada 20. decembrī 11:31
man jautajums, vai tad var uz masinas fm/am magnetolas šo ar klausities?
marks @ trešdien, 2014. gada 29. janvārī 08:03
Radio Merkurs nekur nav pazudis , uz automagnetolas ļoti labi var klausīties uz AM skalas Rīgas apkārtnē un internetā visā pasaulē !
Tāpat arī Merkura arhīvs tiek regulāri publicēts.
Uldis @ ceturtdien, 2015. gada 5. novembrī 02:14
Un liels paldies Jurim Lapinskim par lielisko informācijas daudzumu uz pelēkās dezinformācijas , massu zombēšanas fona !
Uldis @ ceturtdien, 2015. gada 5. novembrī 02:18
superiga 70gadu muztka,tada pati ka vina ta laika ierakstos. Vai kads nepateiktu J.Lapinska tel.N ?
edeuards @ trešdien, 2016. gada 20. janvārī 04:50
sveicināti, esmu šīs radiostacijas uzticīgs klausītājs nu jau vairāku gadu garumā, jau no ulbrokas laikiem kur manuprāt bija vislabākā un arī vis tālākā šīs radiostacijas dzirdamība, nu jau gandrīz gadu esmu piespiedkārtā pārvācies no čiekurkalna uz vecmīlgrāvi kur turpinu klausīties šo radiostaciju no sava vecā labā radiouztvēja salut 001 (eksporta variants) dzirdamība ir diezgan laba,protams traucē kaimiņu datori un televizõri , bet visumā dzirdamība normāla, bet vēl man būtu viens jautājums, un proti kur palicis radio merkūra ierakstu arhīvs youtube kanālā?
Aldis @ svētdien, 2016. gada 13. martā 04:16
Zvani Lapinskim uz radio: 26891084
Juris @ otrdien, 2017. gada 7. martā 12:14
Radio Merkurs laikam beidzis pastāvēt?
Bloks @ pirmdien, 2017. gada 4. decembrī 02:48
Vēl pastāv. Tikko piešķīlu veco VEF Siringa 390S un slīdot pa vidējiem viļņiem uzskrēju virsū stacijai latviešu mēlēs. Tā nu uzzināju, kas ir radio Merkurs.
Oto @ otrdien, 2018. gada 27. februārī 18:36
Jansone minēja par Hiperboreju, tā pastāv arī šodien. Apmeklējiet šajā sakarā YoTube kanālu ВЯЧЕСЛАВ КОТЛЯРОВ un nometiet rozā brilles un dzeniet no galvas ārā tarakānus...
Jānis @ otrdien, 2018. gada 23. oktobrī 20:11
Radio Merkurs klausos viedtālrunnī car vietnēm My Tuner free un World Radio , kuras par velti dabūnamas Google Play veikalā. Kvalitāte teicama jebkurā pasaules vietā.
Jānis @ otrdien, 2018. gada 23. oktobrī 20:25
Dzīvoju starp Limbažiem un Valmieru šeit radio merkūrs nedzird?
Aivars Verners @ trešdien, 2019. gada 19. jūnijā 14:22
milzīgs paldies Jānim@ par ziņu,ka no vietnēm var dzirdēt Merkuru!
anna @ ceturtdien, 2020. gada 11. jūnijā 13:53
Vai radio Merkurs vēl darbojas?
Zanis @ piektdien, 2023. gada 20. oktobrī 22:01
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums