Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio 101 pārceļ raidītāju no Iecavas uz Ulbroku! Vai dzirdi labāk?

"Radio 101" paziņo, ka šonakt ir veicis FM raidītāja uzlabojumus Rīgā un tās apkārtnē. Kā zināms, vairākās vietās Rīgā līdz šim bija grūtības ar "Radio 101" uztveršanu, taču tagad šī problēma ir novērsta, un radio ir iespējams dzirdēt arī Vecrīgas biroju mūros un Pārdaugavā.

Apraides uzlabojumus "Radio 101" panāca, pāceļot Iecavas raidītāju uz Ulbroku. Diemžēl tas nozīmē, ka īslaicīgi "Radio 101" nebūs dzirdams Zemgales reģionā, taču "Radio 101" darīs visu iespējamo, lai tas drīzumā skanētu ne tikai Zemgalē, bet arī Kurzemes vidienē un Latgalē.

KUR dzīvo TU un vai RADIO 101 uztveramība Tev ir uzlabojusies?
taalais @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 14:30
Rīgā uz mobilā telefona skan labāk, mašīnā jau pirmstam vienmēr bija stereo (domāju, tagad loģiski spriežot būtu jābūt arī) :D
Tas nozīmē, diemžēl, tikai to, ka dodoties virzienā uz Vecumniekiem, Neretu, R101 vairs dzirdēt nevarēs (pirmstam skanēja ļoti tālu). Žēl. Ko lai pasaka. Taču es ceru, ka tas dos klausītājus Rīgā un uzlabosies švakie reitingi. Un vajadzētu arī domāt par raidītājiem reģionos.
Janka @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 14:46
Un tagad jautājums - 91,9 un 94,9 arī pāries uz Ulbroku?
Janka @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 14:47
Ir, ir labāka skaņa!!:) Es beidzot varu brīvi klausīties šo radio uz mūzikālā centra.:) Tākā liels paldies RADIO101 par uzlabojumiem:)
Radiofans @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 15:16
Nuu Mežciemā skan perfekti, pat ar mobza rādžiņu stereo nezūd cik pastaigāju:)
Laikam laika jautājums, kamēr 91.9 un 94.9 pārvāksies uz Ulbroku ;)
tikai ... nav mans stils, tāka man tas neko nemainīs :)
marss @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 17:55
Ogrē ir ļoti slikti pat ar ārā antenu. Līdz šim bija labi. Vai viņi tagad raida no tās mazas antenas 150m augstumā, kur agrāk bija 88,6 MHz?
Vovanich @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 18:00
Ogrē vēl vakar uz mobilā klausījos ar stereo, kā ir tagad - redzams postu augstāk. Jā, priekš Rīgas tas ir labs risinājums, bet ap Rīgu Iecavas raidītājs bija perfekts. Nevienu radio tik tālu klausīties nevarēja (okei, LR-1 90,7 un LR-2 91,5 ar saviem super jaudīgajiem raidītājiem neskaitās :D )
Janka @ otrdien, 2011. gada 16. augustā 18:09
Не знаю по поводу 94.9 ... Но 91,9 мы не планируем перемещать никуда. Это будет самый не правельный ход ! Рейтинги на 91,9 создавались на протяжении 3-х лет. Зачем сейчас всё взять и убить? Нет и ещё раз НЕТ! У нас расширение сети и будет просто новая частота.
TOPruslan @ trešdien, 2011. gada 17. augustā 15:36
Man Bauskā tagad ironiski, bet SWH Rock(Fm 89,2) labāk skan, nekā Radio 101:)
Tiesa, skanēt jau skan, bet ar mazu šņākoņu, varbūt ja paregulētu antenu, būtu vēl labāk. Nesaprotu tos, kuri saka, ka Ogrē vispār neķer, tak Ogre ir tuvāk Rīgai nekā Bauska. tas gan jāatdzīst, ka 101 izdodas uztvert tikai ar Mūzikas centru, ar tiem saucamajiem virtuves radioaparātiem šņākoņa vien:(
misters @ pirmdien, 2011. gada 22. augustā 17:16
Jaunā radio devīze - simtupirmais šņāc :D
bet nopietni tiem keksiem jāceļ jaudas, jo cik patestēju ar auto kkas nav kārtībā :) baigi ātri sāk čarkstēt aiz Rīgas ;)
marss @ pirmdien, 2011. gada 22. augustā 20:22
marss,tur ar jaudi ir ok ! kilograms ir.
Antena viņam uz 150m un virzendarbibu diagrammu. Tā pec varet but tadas problemas. Ogre bus sliktak,Bauskā varet but labak
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 23. augustā 14:13
Es Savā Mārupē radio 101 FM uztveru ideāli. Man ir radiouztvērējs DEGEN
Ainārs no Mārasciema @ sestdien, 2011. gada 27. augustā 14:33
Jaa,signals paliks sliktaks. :(
TOPruslan @ otrdien, 2011. gada 30. augustā 13:30
101 Rīgā samazināja jaudu, ka viņiem uzreiz uztveramība ap Rīgu palika sliktāka?
ixi @ trešdien, 2011. gada 31. augustā 18:11
man ir slikta nojauta, ka Ulbrokā raidītājs ir uzlikts/pieslēgts kkā ar ne tā (ja raidošās ir LR5 antenas)
marss @ sestdien, 2011. gada 3. septembrī 17:50
marss @ Šodien, 17:50
Tur vēl ir cita antena 150m augstumā, kura skatās tieši uz Rīgu.
Te ir bildes:
http://eastern.breloehr.de/lv-ulbroka.htm
Tāpēc Rīgas virzienā dzird labi, un pārējos - daudz sliktāk. Faktiski labas uztveršanas zonā tagad ir tikai Rīga un var būt Jūrmalas daļa.
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 3. septembrī 22:33
A no Nabas antenām raidīt nevarēja? Tā apraida ļoti labi arī ārpus Rīgu, pat tālāk.
Janka @ svētdien, 2011. gada 4. septembrī 00:10
bingo! tāpēc viņiem ar zonu ir *&^% !
Ieteikums būtu fiksi kādas 4 vertikālās samest augšā Ulbrokā !
marss @ svētdien, 2011. gada 4. septembrī 09:15
Rādio Nabai ir diezgan jaudīgs raidītājs,jo viņus pat var uztvert Valmieras pusē un tas jau ir 100km
ixi @ pirmdien, 2011. gada 17. oktobrī 23:21
Rīgā, Imantā, daudzstāvenē, ar ļoti labu stacionāro radiouztvērēju un drāts gabalu 101,0 MHz var uztvert tikai mono režīmā. Antenas grozīšana neko nedod. Ļoti vājšs signāla līmenis, zem 18dB. Salīdzinoši Top Radio 91,9 MHz arī bišķi pašņāc, bet var uztvert stereo režīmā ar RDS, līmenis 20-25dB.
drāts @ otrdien, 2011. gada 1. novembrī 23:46
Bet kopumā 101 bija jēga vispār pārcelties no Iecavas uz Ulbroku?
marks @ trešdien, 2011. gada 2. novembrī 22:18
Lielākā problēma ir ka nevar uztver aiz Vecumniekiem un Neretas pusi un no Baldones līdz Vecumniekiem šņākuļo....vienīgais glābiņš internetā klausīties, bet ja gribam lai reitingi ceļās..jādomā kā uztveršanu uzlabot, jo internets laukos ne visur ir labs.
Adams @ piektdien, 2012. gada 16. martā 15:51
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums