Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Novoje Radio 103,2

Tauta, kāds nezin vai šī radiostacija, "Novoe Radio Fm 103,2" ir uzlikusi jaudīgāku raidītāju? Lidz šim līdz manai krajai (apm. 66km no Rīgas) nekad nav izdevies normāli dzirdēt šo rādžiņu, bet nu jau pāris dienas kvalitāte pat ļoti laba. Tiesa, nekās tur īpaši labs neskan(krievu mūzika un rietumu pagājušā gadmista hiti), bet tomēr, reizēm var paklausīties, kā saka pārmaiņas pēc. Jas pareizi atceros, šamējais raida no Āgenskalna torņa.
misters @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 17:01
Aaha no tā paša ... tikai jēga no tā radio nav absolūti nekāda, jo tas ir tīrais slāvu kantoris, kur visu dienu tie arī gaudo... analoģisks kantoris ir pik100 un humorfm(nezinu kas tur smieklīgs), kā arī mixfm(šis vēl pa retam kaut ko labāku uzliek)
marss @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 17:17
zinu, ka slāvu, vienkārši nesaprotu, ko tik labi sācis skanēt, jo līdz šim man nekad nebija izdevies viņu normālā kvalitātē dzirdēt.
Humor FM līdz manīm nevelk(tikai līdz Iecavai var normāli uztvert).
misters @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 17:44
Viņi raida no LTV ēkas. Nezinu, man nekas neizmainījās. Kaut kas ir dzirdams, bet ar trokšņiem (35km). Diez vai viņiem tas atļauts darīt, jo viņi traucēs Kuldīgas 103,2 raidītājam, un lietuviešiem arī.
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 17:58
marss, swh+ vēl pieliec un būs pilns miskastnieku komplekts.
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 18:02
Vovavich, ka es tev saku, man ar mūzikas centru, 66km no Rīgas
(Lietuvas virzienā) skan normāli, nekādu trokšņu. vēl pirms mēneša nebija iespējams neko dzirdēt,bet tagad....
misters @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 18:24
Var būt laika apstakļi ietekmē. Man arī dažreiz Āgenskalna stacijas skan ļoti labi paneļu mājā. Tagad uz ārā antenu 103,2 skan nedaudz labāk, nekā Lietuvas 103,0. Bet man logi iziet tieši uz Lietuvas pusi.
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 18:53
Man patīk Krievijas hītu rādio 96,2
ixi @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 19:09
+1
No krievu stacijām pašas normālas ir KHR un TOPradio. Just FM vēl ir attistības stadijā, labs ētera noformējums, bet nepatīk, ka mūzikas formāts viņiem ir "viss kaudzē".
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 19:29
līdz manīm nevelk tas KHR( varētu raidītāju uzlikt kaut kur Iecavā), Bet TOPradio esmu pasācis klausīties Europa+ vietā, jo piebesīja E+ tie debīlie ziņu un reklāmas bloki ik pa pāris minūtēm
misters @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 21:07
nja E+ liela sāpe ir tie bezjēdzīgie ziņu bloki un reklāmas, reklāmas ... tad vēl slāvu "grāvēji" ... plus ir labā raidītāja kvalitāte Rīgā braukājot un daudz labu hītu, kas neskan citur.
TOPā kādreiz vairāk skanēju labu deju hītu, tagad tāds slāvu tuctuc vislaik ...
marss @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 21:43
Europa+TV tur gan nav ne ziņas,ne daudz reklāmas, tādēļ Europa+ jāskatās pa tv:D
ixi @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 22:01
KHR drīz būs jauns raidītājs Jelgavā, tad Zemgales pusē varēs dzirdet labāk.
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 22:21
KHR Vidzemes pusē nav gaidāms?
dzeks @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 22:33
Vovanich, tiešām? tas būtu super, jo līdz manīm FM 96,2 ļoti slikti skan, pamatīgi traucējumi(tā pat kā FM 96,8), bet tā kā tam Latviešu rādio ir raidītājs manā miestā(FM 88.0) tad klausos caur vietējo raidītāju.
klau, a tu nezini aptuveno mēnesi, kad KHR raidītāju palaidīs un frekvenci? . Vēl minu vai tie abi jaunie rādžiņi
(Relax un kas tur vēl bija) līdz manīm vilks vai nevilks)
misters @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 22:35
Jā, U. Polis uzvarēja konkursā februāra vidū, tad laikam pēc pāris mēnešiem var gaidīt, frekvenci pagaidam nezinu. Vēl uzzināju, ka KHR būs Jēkabpilī 94,1 MHz. Par Vidzemi nekas nav zināms diemžēl.
Relax 90,0 MHz nedomāju ka būs jaudīgs, jo viņš var traucēt Siguldas 89,8, bet tas sieviešu radio 94,5 dzirdēju, ka raidītājs būs LVRTC tornī
Vovanich @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 22:57
To Vovanich;
Latviešu Radio Kuldīga vispār švaks raidītājs! Cik es uz to pusi esmu braucis, tad man kaut kā mazliet šņākuļo šis radio. Tas ir labi, ja šo radio labi var dzirdēt pašā Kuldīgā. Bet kā bišķi ārā no Kuldīgas, tā uzreiz sāk sliktāk skanēt. Un Kuldīgas novada Skrundā, vispār frekvencē 103,2 gandrīz neko nevar dzirdēt. Kāpēc tā, nezinu.
Radiofans @ sestdien, 2011. gada 2. aprīlī 23:40
Tas ir divaini. Tur taču ir augsts tornis vairāk par 200m, jauda ir neliela, bet pateicoties augstumam, vajadzētu būt labi dzirdams līdz 50km. Un kā ar EHR 107,4 Kuldīgā? Viņš arī raida no tās pašas vietas.
Vovanich @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 12:23
Nē, nu es nezinu, varbūt viņi ir uzlabojuši jaudu. Jo pirms kāda tika veikti uzlabojmi arī Valmieras raidītājam. Es šobrīd neesmu braucis uz Kuldīgu. Varbūt, ka tagad ir veikti kaut kādi uzlabojumi raidīšanas kvalitātē. Bet vismaz pagaišgad man viņš kaut kā šņākuļoja uz mašīnas radio.
Radiofans @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 14:58
Novoe Radio 103,2 manā pusē (tieši 66 km no viņu raidītāja, protams, gaisa līnijā) kā skanēja, tā skan - teicami, ar skaidri dekodētu RDS.

Jautājums Radiofanam: par kuras stacijas Valmieras raidītāju Jūs īsti runājat? Ne EHR, ne Latviešu Radio, vēl jo mazāk Novoe Radio (kas ir šīs sarunas tēma) Valmierā raidītāju nav. Starp citu, zinu, ka Talsos Latviešu Radio Kuldīgas raidītāju regulāri var uztvert ar stereo signālu.
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 15:36
Roland, ar kādu antenu jūs uztverat to Novoe radio? Esmu izmēģinājis arī uzķer KHR (frekvencē 96,2), uztvert izdodas, bet ar tādiem traucējumiem, ka nekāda normāla klausīšanās nesanāk. Tai pat laikā Europa+ skan super.
misters @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 19:29
Aizmirsu piebilst, to visu pasākumu veicu ar mūzikas centru, atrodoties 3.stāvā, ar skatu uz Rīgu. Droši vien, ja dzīvotu 5. stāvā, tad būtu labāka uztveršana.
misters @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 19:31
Sandi (jeb mister :D ), Rolandam ir ārējā antena. Beidz klausīties tos slāvu un ukraiņu m*slus! :D
DreamMucDexRudigerBoldrikBurbs @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 19:52
Tur vēl ir tāda lieta, ka E+ antena izstaro visos virzienos vienādi, bet KHR virzīta Vidzemes pusē, un pretējā virzienā signāls ir vājāks. Un arī polarizācija ir dažāda. E+ - horizontāla, KHR - vertikāla, uztverošai antenai jābūt orientētai atbilstoši.
Vovanich @ svētdien, 2011. gada 3. aprīlī 23:07
Atļaušos arī pats par savu antenu izteikties. Ārējā antena man ir tikai vidējiem viļņiem. FM ārējās antenas man pagaidām vēl nav, bet būs un veselas divas. FM uztveršanai lietoju uztvērēju Sony XDR-F1HD ar oriģinālo dipolu, bet arī ar pārējiem manā rīcībā esošajiem uztvērējiem teicami varu uztvert visus Rīgas raidītājus.
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2011. gada 4. aprīlī 11:40
čau visiem ! Nedaudz paskaidrošu par Novoe 103,2 (suds) radio... Tur stav horezonala divu stavu antenā. Bet interesanti,kads idiots to monte? Horezonatlais dipols strada kā cikpar Astoni " 8 " Tāpec arī diograma ir suuds! Uz Jurmalas pusses un man Tiraine tos 60 gradi iztarojums ir dzirdams,bet uz Ogres tur liels cauroms.
maars: Musu radio nav tik daudz slavu tuc tuc.... Bet,ja ir,tad tikaj kvalitativa deju muzika. Ar kvalitate mums ari ir ok.
TOPruslan @ pirmdien, 2011. gada 4. aprīlī 15:04
Ну нифига себе! Восьмёрку на вещание поставить это жесть! Какое радио, такая и техника.
Roland, nu tu augstā vietā atrodies, bet tiem, kas tajā zemienē, tur daudz sliktāk.
Vovanich @ pirmdien, 2011. gada 4. aprīlī 16:46
Atrodos 140 m virs jūras līmeņa, tikai.
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2011. gada 4. aprīlī 20:29
PIRMKART PIEKRITU PAR MISKASTNIEKIEM NESAPROTU KAPEC JATERE LAIKS RUNAM PAR VINIEM. BET VIENIGI PIEKRITU MARSAM VISSVAIRAK TRAUCE EUROPAPLUS TAS STULBAS ZINJAS UN PROTAMS SLAVU HITI KURI TAPAT IR DZIRDAMI VISUR . MANU PRAT EUROPAPLUS PROGRAMU DIREKTORS IR GALIGAIS MUDAKS JO PATEICOTIES TAM MES JOPROJAM DZIRDAM TAS STULBAS ZINJAS KURAM VISPAR NAV VIETAS MUZIKALAJA STACIJA. BET KAS ATIECAS PAR KHR TAD PEDEJA LAIKA TIE ATGADINA EIROPAS HITU RADIO JO DARBOJAS PEC TADAS PASAS DRIL MASINAS IPASI KATRU VAKARU ISTA DRIL MASINA UN NEKAS VAIRAK . BET KAS ATIECAS UZ MUSU GALVENO TEMU NOVOERADIO TAD NESAPROTU KA TIE GALVENI MISKASTNIEKI JOPROJAM TURPINA DZIVOT UN JABUT GALIGAM DEBILAM KAUT KO TADU KLAUSITIES .
ZUZIK @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 15:20
P.S. VAI IR IESPEJA REDZET EIROPAPLUS TV INTERNETA? JA IR TAD NORADIET LINKU PA KURU IR REDZAMS EIROPAPLUS,TV
ZUZIK @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 15:22
Nu jā KHR ir tā nedaudz, viens īpašnieks un programmu veidošanas principi ir vienādi.
Par Europa+TV, pagaidam netā nebija redzēts, bet ja būs, tad vizdrīzāk tas būs nelegāli, un uz neilgu laiku, diemžēl.
Vovanich @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 17:43
Zuzik, ko tu kliedz, izslēdz Caps Lock!
Svētdienas vakarā nolēmu "paspēlēties" ar antenas novietojumu. Pēc pāris manipulācijām izdevās šo to jaunu atklāt:
FM100,0(pik, kvalitāte-klausāma),
FM 89,2(swh rock, mazliet čeŗkstoņa),
FM 88,6(jumor fm, čekstoņa diezgan paliela),
FM 97,3(just fm, kaut kāds, čerkstoņa paliela),
FM 99,0( Jūrmalas radio?, palieli traucējumi).
FM 96,8( latviešu radio, palieli traucējumi)
FM 96,2( EHR, arī palieli traucējumi).
Novēroju, ka novietojot antenas vadu vienā pozīcijā, ideāli skan, piemēram Novoe radio, bet pasliktinās PIK FM, novietojot antenas vadu citā pozīcijā, tagad PIK FM skan ideāli, bet Novoe Radio pasliktinās:)
misters @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 17:44
Europa+TV nav pieejams internetā,ir tikai pieejams satelītā NTVPLUS un TRICOLORTV.
ixi @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 18:07
Jā, starp citu arī ir brīvā pieejā uz satelīta 36°E
Vovanich @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 18:32
tur pārsvarā visu laiku iet vieni un tie paši klipi+ vēl sms čats. No sākuma skatijos, pēc tam apnika:)
misters @ otrdien, 2011. gada 5. aprīlī 18:43
KAS ATIECAS UZ EIROPAPLUS TAS IR PARAK SMIEKLIGI KA MUZIKALAJA STACIJA SKAN ZINJU RAIDIJUMI PAT JUSTFM TAS NEMAZ NAV UN TAPEC RAIDIJUMU FORMATS MAN PATIK DAUDZ LABAK VISMAZ ISKLAUSAS PROFESIONALI NEKA EUROPAPLUS TIKAI PATI MUZIKA KAS DZIRDAMA JUSTFM EITERA MAN NEPARAK PATIK PROTAMS MUZIKA KURA DZIRDAMA EIROPAPLUS EITERA MAN PATIK DAUDZ LABAK TIKAI ZEL KA TAS RADIO PRODUCENTAM PATIK IZNIRGATIES PA KLAUSITAJEM TAPEC MES DZIRDAM TUR TAS ZINJAS KURAS NEMAZ TURKLAT NAV ORIGINALAS BET CIK SAPROTU TAS IR ATKARTOJUMS NO RADIO BALTKOM KAS VISPAR SEN ATRODAS DIRSA NU VISMAZ PAR TO LIECINA APTAUJAS. BET KAS ATIECAS UZ REKLAMAM KAS DZIRDAMI EIROPAPLUS NU KO LAI ES SAKU JA NAV REKLAMU NAV ARI RADIO TAPEC MANU PRAT MES NEDRIKSTAM TAS KRITIZET JA NEGRIBAM LAI TAS RADIO BUS BANKROTS VAI NE?.
BOSIK @ ceturtdien, 2011. gada 7. aprīlī 16:30
a caps lock nemākam izslēgt
marss @ ceturtdien, 2011. gada 7. aprīlī 17:05
Siguldā pārklājās Radio""101"" no Dimzukalna raidītājs FM 101 MHZ ar Cēsu radio FM 100,9 Mhz. Kāpēc RSD izdot nepareizes frekvenču atļaujas?
Ainārs @ sestdien, 2011. gada 9. aprīlī 11:28
Nu to pašu es varētu teikt par 99,8 MHz - Cesvaines Skonto un Lietuvas M-1. Abi vienās frekvencēs. Līdz ar to pa vidu abiem raidītājiem (Jēkabpils/Birži/Viesīte/Nereta) tad skan viens, tad otrs vai neskan vispār neviens, jeb mudžeklis.
Janka @ otrdien, 2011. gada 12. aprīlī 20:27
tie mudžekļi baigi traucē
ixi @ pirmdien, 2011. gada 2. maijā 23:42
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums