Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Vai tiesa, ka abas jaunās frekvences ieguva Daugavpils Eiropa+ īpašnieks?

Kas aiz viņa stāv, ka pārspēja 101 ar Vienotību aiz muguras, SuperFM grupu, Ēķi ar Šipkēvicu un Skonto?
neziniitis @ piektdien, 2011. gada 25. februārī 16:17
šitas man biš sāp: ir taču jāatbalsta vietējāis bizness (ak cik skaisti tas skan) es būtu priecīgs ja šo frekvenci dabūtu Capital/101/AutoziņasFm, bet rezultātā - ieairēja @neplp ****ā kārtējais RU trojas zirgs... Un re.
dzha @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 03:55
http://www.relax-fm.ru/ tas tad te arī skanes... ar vietējo ziņu atreferējumu naktī - tāda pati radiotočka kā jevropapļūs būs.
dzha @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 03:58
man piem europa+ autiņā rulē (nu ja gadās slāvi vai ziņas uz 15 min, tad next FM station ;) Galvenais kas ir pa plusu, ir lieliskā skaņas kvalitāte un zona (ideāli pa Rīgu vizinoties)
marss @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 09:56
marss, europa+ Daugavpils un Riga = nav nekads sakars !
TOPruslan @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 14:39
Es pilnīgi piekrītu Ruslanam.
Marss, raidorganizācija ''Super FM'' pretendēja uz vēl vienu frekvenci Rīgā, ko diemžēl nevinnēja. Bet jau esošās stacijas paliks vecajās frekvencēs. Un nekas nemainīsies ne radiostaciju darbā, ne visā pārējā.
Radiofans @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 17:51
un ko tu ar to visu gribēji pateikt ?
marss @ sestdien, 2011. gada 26. februārī 18:42
Principā neko.. Es biju sapratis, ka kaut kas šīs raidorganizācijas pašreizēju radiostaciju darbībā. Bet, kā izrādās, tad nekas nemainīsies. Tas bija pavisam cits projekts, kurš tajā konkursā nevinnēja, un šo tēmu tāpat nav jēgas apsriest.
Radiofans @ svētdien, 2011. gada 27. februārī 14:23
Дорогу молодым и начинающим! Если честно задолбало то, что одной компании принадлежат по 3 станции, а они ещё куда-то лезут за новыми частотами. Поэтому и получается, что станциё полно, а слушать почти все невозможно!
FanatRadio @ pirmdien, 2011. gada 28. februārī 11:08
FanatRadio, этой самой компании принадлежит 3 самые качественные радиостанции в Латвии, и была бы ещё четвёртая, если бы выиграли конкурс. Я считаю, не надо уже новый частот, 26 станций для этого города - слишком много (с). Просто надо делать так. Если станция расчитана на широкую аудиротию, но у неё низкий рейтинг, закрывать её ко всем чертям и объявлять конкурс на освободившуюся частоту. Убивает тот факт, что многие станции просто нифига не делают, или превращают свой эфир в формат типа "играем что хотим". Должна быть нормальная конкуренция. Не хочешь работать - теряешь рейтинг, следующим шагом должна быть потеря лицензии.
Vovanich @ trešdien, 2011. gada 2. martā 14:01
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums