Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Top radio

Vai top radio būs dzirdams vidzemē
ašais @ piektdien, 2010. gada 20. augustā 19:50
vismaz LV ir dzirdams ...
marss @ sestdien, 2010. gada 21. augustā 16:21
Pirmkārt, TOP RADIO neievēro Valsts valodas likumu, otrkārt TOP Radio direktors Ruslans nelaipni izturās pret radio klausītājiem, kuri Ruslanam piezvana uz mobilo tālruni un kulturāli grib palūgt TOP RADIO uzlīmi, lai radio klausītājs varētu uzlīmēt uz sava auto.
Valsts prezidents Valdis Zatlers savās runās ir teicis, ka vienīgā oficiālā (valsts) valoda Latvijā būs tikai un vienīgi latviešu valoda.
Es esmu dzimis Latvijā, dzīvoju Latvijā, un es lepojos ar to, ka esmu latvietis!
Paldies partijai ""VISU LATVIJAI"" par etnisko atbalstu latviešu tautai!
Ainārs no Mārasciema @ piektdien, 2010. gada 27. augustā 17:46
Man prat dargo draudzin Ainars tu sen esi atpalicis no pasaules. Valsts valoda jaievero tikai valsts iestadiem tai skaita ari radio bet Top radio ir komerckompanija un vini drikst spelet un darit visu jebkura valoda butu tikai sponsori kuri var finanset projektu bet sponsoru viniem netrukst to mes visi zinam pec reklamam ko vini atskanjo. UN ja mes sakam runat par valsts valodu tad kapec citi radio kanali to nedara . Visi kanali kura raida krieviski raida 24 stundas un vini to drikst darit tikai Top radio nedrikst?.UN muziku top radio spele vismaz muzdienigo tapec salidzinot ar parejem nemaz slikti ne isklausas ko nevaram teikt par tadiem kompaskam ka SWH+ PIK UN NOVOERADIO man prat tiem sen vieta miskaste vini tikai piesarnjo eiteru.
victor @ sestdien, 2010. gada 28. augustā 13:38
Ainārs riktīgi uzcepās :D
SWH+,PIK,rusradio,JumorFM u.t.t... tie visi latviešu auditorijai nav klausāmi :)
par topradio runājot, arī tika izņemts no manu favorītlistes, pārāk daudz slāvu "grāvēju" ...
marss @ svētdien, 2010. gada 29. augustā 09:36
Top radio un europaplus ne butu slikti pati par sevis ja tikai nevajag par daudz spelet Vanykas hitus.tos nav jespejams klausities.
indulis @ pirmdien, 2010. gada 30. augustā 13:23
Idite na Xyu
Sikajs @ ceturtdien, 2010. gada 21. oktobrī 16:41
man Top Radio patīk...
Dzīvoju Jēkabpils rajonā un skan normāla mūsdienīga mūzika nevis kā citos kanālos parsvarā veci hīti...
Toms @ trešdien, 2011. gada 15. jūnijā 18:40
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums