Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio Liepāja

Vai šis radio vēl eksistē?
Radiofans @ otrdien, 2010. gada 27. jūlijā 22:18
ar radio liepāju (107.6FM)ir tā ...
līdz ~1998-2000 eksistēja radio Liepāja, kur skanēja roks :)... pēc tam pārpirka krievi, un ntos gadus skanēja rus radio, kuru saprotams nebija iespeejams klausīties ...
tagad skan jumor FM, arī neko baudāmāks nav palicis ... liekas ka kopē Rīgas 88.6 ;)
a tā Rietumu radio vēl turās (105.8)
marss @ otrdien, 2010. gada 27. jūlijā 23:04
Ā, tātad Jumor FM skan arī Liepājā?!
Radiofans @ trešdien, 2010. gada 28. jūlijā 01:04
beidzot kads normals cilveks velas ustaisit kartibu ari regionos .Radio liepaja man prat ir mums ista nasta jau vairakos gadus jo kas tur skan patiesam nav iespejams klausities. sakuma vel nedaudz bija ciesami nu bet tadat tur ists haos pinla varda nozime.Par jumorfm to maurosanu vispar nevar nosaukt jo tur skan tikai neliela dalja to kas dzirdams Riga .Parejais ir fufelis jedomajeties draugi visu dienu skan it ka radio jumor-fm tomer ik stundu skan liepajas jaunumu it ka nopietna informativa programma. bet kur to var saprast ka ta informacija kas skan taja laika ir nopietna eb kuram var but bus jespeja domat to kas skan par Liepaju ari ir apsmiekli jo smieklu radio nav vietas nopietnam lietam.tas ir pirmais ko vajadzetu nonemt no eitera. bet otrais kas nepatik ka jumor-fm tur skan ja nemaldos tikai pa dienu bet vakaros tur atkal darbojas kaut kadi fufelnieki un skan tada muzika par kuru mani saprast vares tikai MARSS jo vins ir ists lietprateis kas ateicas uz muzikas pasauli. Tapec man prat nosaukt to kas atrodas frekvence 107.6 var nosaukt ne par radio liepaja un ari ne par jumor-fm j istais ir tikai Riga bet istais un vis piemerotakais nosaukums butu 4aburaska-fm.jo tas radio isklausas tiesi pec ta nosaukuma.
zuzik @ trešdien, 2010. gada 28. jūlijā 15:19
Rietumu radio eksiste un skan ne tikai Liepaja 105/8 bet ir visur interneta kur vien ir jespejams skanet.www.rietumuradio.lv.Te ir visa info par un ap radio.
longin @ trešdien, 2010. gada 28. jūlijā 15:30
kas skan tagat frekvence 107;6 tad visi saprot ka tur darbojas amatieru radio.Man prat butu tikai taisnigi to frekvence atdot citam piemeram kadai rigas kompanijai vai europaplus bet verbut ari TOP-radio. Mes regionos ari gribam dzirdet kaut ko profesionalo nevis amatierus. Protams mani ari izbrina to ka tik superigam radio kas bija new hit rdio nedrikst skanet interneta bet visi amatieri drikst darboties oficialaja fm-diapazona.
bosik @ ceturtdien, 2010. gada 29. jūlijā 14:37
V Lepae skoro budem ! skoree etyim letom na FM
topruslan @ pirmdien, 2010. gada 9. augustā 23:36
super zdu s neterpeniem Top radio. Molodci.
bobby @ otrdien, 2010. gada 10. augustā 13:53
Diskusija šeit izveidojusies:))))))) "Radio Liepāja" kā programma, kā dzīva stacija normāli eksistēja no 1993-2000. gadam. Tad es to pārdevu un sākas krievu radio laiki. Kas tur tagad, man nav ne jausmas. Laikam jau nekā radoša nav vairs!? Tāda ir dzīve. Gan jau, ka vēl būs kāds, kurš spēs.
Edmunds @ otrdien, 2010. gada 21. decembrī 10:02
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums