нет нормальной радиостанции в латвии и не будет никогда!!! Вот суперские радио: Vibe FM, FG Dj Radio, Radio Dance, One FM
:)))) @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 14:08
ir gan piemēram ehr, topradio,capitalfm bija labs,jaunais 101fm arī ir normāls rādio.
dzeks @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 15:11
atskreeja ie*irsa aizskrēja ...
marss @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 19:30
Хех, вот нормальное радио например: Neon Club Radio
Ljonjka @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 21:54
У чувака паника
Vovanich @ otrdien, 2010. gada 29. jūnijā 15:20
Cогласен что нет. Они даже нормальное радио Европа+ сделали полным дерьмом. То что звучит в России и у нас несовместимые вещи. Есть кстати хорошее Питерское радио Record! =)))
Илья @ ceturtdien, 2010. gada 1. jūlijā 19:12
Ja zanimalsa proektom "NEW HIT RADIO",ja po4ti za nedelju voobwe nekomu ne izvestnoe radio podnjal do 30 4elovek,potomu kak mi pokupali muziku s Juno i Beatport,tak ze mi kontaktirovalisj s samimi Avtorami muziki!Ja witaju radio dolzno pokazivatj novie xiti bistree vsex drugix!Esli bi ne texni4eskie problemi,i ne problemi s AKKA/LA,radio sej4as bilo bi o4enj populjarnim!Na forume prisutstvujut otzivi o radio.A esli 4estno to ja ne sovsem soglasen,estj normljnie radio,prosto net professionalizma,kak v drugix stranax,dj u nas na nekotorix radio ne znajut sami o 4em govorjat!Nu budem nadejatsa 6to na6i latvijskie radio vsetaki vijdut na "prof" urovenj!
Sergejs @ piektdien, 2010. gada 2. jūlijā 00:11
es piekritu Sergejam ta4u ne pavisam pirmkart es nezinu cik trukst mums profesionalizma varbut esosie dj nemaz neesot tik ne profesionali tomer galvena problema kapec musu radio kanali isklausas slikti tad tapec ka vini neatskanjo normalo jaunu muziku bet vienmer dzivo 60-no70 un 80 to gadu jo neskatoties ne uz ko mes ikdienu dzirdam taja laika popularas dziesmas bet kas populars ir tagat dem zel mums jauzzina no citiem avotiem piemeram mtv hits vai youtube bet ka raksta Sergeis radio ir tas avots kam pasam pirmajam vajadzetu iepazit klausitajus ar jaunajam hitam un butu taka celvedim jaunas muzikas pasaule.Man ari skiet nesaprotami kapec akka/la aizliedza pat interneta kanalu NEW HIT RADIO es domaju ka daudzi man piekristu ka tadu projektu ne tikai jerobezo bet vajadzetu palaist visa FM diapazona tur klat ne tikai Riga bet visa Latvija jo internetu cilveks tiri fiziski ne var nemt visu lidzi.atliek tikai ceret ka beidzot ari mes drizuma dzirdesim musdienigas radio stacijas nevis dzivosim 19-ta gadsimta. P.S. Nevaru saprast kapec europa+ tev Jlja skiet meslainais man prat vini un europeanhitradio vienigi pateicoties kuram mes kaut mazliet dzivojam atbisltosi musu gadsimtam un top radio ari vel mazliet piepalidz ja vinjus nebutu tad mes sen budu nogremdeti 19-ta gadsimta ar visiem taja laika hitiem.
indulis @ piektdien, 2010. gada 2. jūlijā 13:21
man piemēram patīk top rādio bet to var dzirdēt tikai rīgā tas sūdīgi ka nav dzirdams arī citās pilsētās kuras ir tālāk no rīgas...bet ir labi ka vismaz ehr ir dzirdams citās pilsētas nevis tikai rīgā un tās apkārtnē
zzz @ piektdien, 2010. gada 2. jūlijā 14:02
kā Topradio nav dzirdams citās pilsētās?Piemēram līdz Bauskai(apm.66km no Rīgas)Topradio skan lieliski.Es gan personīgi dodu priekšroku Europa plus.
Serjej,būtu super,ja New Hit Radio būtu FM viļņos,bet dēļ frekvenču trūkuma dēl,tas laikam nenotiks.
misters @ piektdien, 2010. gada 2. jūlijā 18:05
Europa+ BEZ slāvu maurojieniem būtu OK radio, EHR=40dziesmas uz riņķi
topradio ... slāvi slāvi, no thanks
starfm,skonto,swh ... miskastē bez variantiem
perfekti radio ir leišos, pops+dance idēāli, nekāda zagruzona
marss @ sestdien, 2010. gada 3. jūlijā 10:08
Paldies visiem par komentam. bet ... TOPradio tagad buve jaunas raiditaju vietas,kur driz bus dzirdams. Tagad Jus varat dzirdet mums Riga,Elgava,Bauska,Dobele,Ogre,Aizkraukle,Jekabpili un principa lidz pat Liepaja.
Tiks gatavots darbam divi raiditai ,vens Pljavinjos 95,4 MHz un Katiniekos(tas aiz Dobele) 87,7 MHz .
Shi raiditai sak stradat sho vasara laika. radiusa bus ap 65-70 km no katra raiditaja. Bet 91,9 MHz ir ljoti jaudigaka vieta un dzirdama ljoti labi visur. Riga pagaidam nav tik labi,bet bus. Es jums to apsolu. marss,tu kaud kas naciks vaj kas ? ko tu visu laiku te provakaciju taisa? prishkam ? Izbeidz to !!!
Всем остальным.... TOPradio - радиостанция танцевальной музыки и дорожной информации. Не надо сравнивать другие станции из Европы. Я вынужден каждые 15 минут играть рекламу,потому что надо на что-то содержать проект.
Информация преподносится в свободном языке на профессиональном уровне как и в Европе. Просто народ у нас обарзел. Всё им не так. Просто играть музыку без информации мы не можем. Рейтинги сразу вниз ! Вы просто привыкли к местным станциям.Другие приезжая сюда,говорят что супер у вас радио. Понимаете? о чём я пишу? Вот поживите лет 5 в другой стране и посмотрим. Надоест всё.
Нас некому финансировать,потому все держат без изменений программу,пока она несёт прибыль и не падает рейтинг. Как только становится хуже,начинают менять. Вы послушайте наш ТОРрадио ! мы всё время что то меняем... И очень часто.
И только в лучшую сторону. Ребята мои стараются не ради денег,а ради любимого дела. Покажите мне таких на обычных УКВ радиостанциях нашего города ? Таких мало и они там долго не сидят. Я не хвалю себя здесь,но лучшие продукты FM/УКВ у нас это: EHR,KHR,про себя я не хочу писать. Но есть станции,которые держат местный и качественный продукт на рынке радио. STAR FM - это отличный мейнстрим и только с каждым днём всё лучше и лучше. Вот SWH+ и PIK = Ужас !
Рдио Балтком молодцы,Европа..... Промолчу. Это даже не конкурент нам.
Это моё мнение. опираясь на это всё,друзья... Я делаю только лучше и работаю над этим. А скоро и другие передатчики заработают у нас . Толи ещё будет ! Уже рейтинги у нас 119 000 по ТНС данным. Делайте выводы.
TOPruslan @ sestdien, 2010. gada 3. jūlijā 15:16
Valmierā TOPradio nav gaidāms?
zzz @ sestdien, 2010. gada 3. jūlijā 17:23
Nafig tās hītu stacijas mums vajadzīgas? Nepietiek jau? Visas tāpat spēlē vienu un to pašu "shitu". Es gribētu kā Lietuvā - lai mums ir gan Jazza radiostacija, gan klasiskā roka stacija, dažādu citu novirzienu stacijas. Un krievu stacija Viļņā ir TIKAI viena. A mums? Vairāk nav par Latviešu stacijām Rīgā? Nožēlojami!
Klausos M-1 Plius, M-1, RC, Pūkas2, senāk arī Power Hit Radio.
Trikpop @ svētdien, 2010. gada 4. jūlijā 15:17
protams es piekritu tev Marss ka Lietuvas radiostacijas nemaz nelidzas musejem .Par miskastniekiem swh un skonto mes atkal esam viens prats jo skonto tik tiesam spele muziku kuru es ar draugiem jau sen izmetu miskaste zel ka vini no turienes to atradusi un tagat atskanjo to pa visu pasauli.Man prat bija arkartigi nepareizi atnemt frekvenci no capitalfm un atdot to radio101 es domaju ka labak butu to atdot no skonto jo vini ir istie prezidenti pa miskastem un es brinos kam vini patik vispar.Bet tagat atbilde tev Topruslan.Par to ka radio atskanjo reklamu neviens nebrinas jo pateicoties reklamam radio ir speigs zdivot un domat par parejo atistibu.Bet ja reklamas vieta radio netikai top bet ari citas stacijas skan ik stundu un varbut ik pusstundu zinjas tad ta ir katastrofa jo neviena cita pasaules valsts ari Lietuva tas neskan vai tad mums nav profesionalu kurs par to parupejas pietiek mums ar vienu lr1 lai tur skan zinjas prieks tiem kuri velas tos dzirdet bet isklaidejosos radio kompanijas sen vajadzetu atbrivot no apniecigiem jaunumu izlaidumiem jo savvadak klausitais jutas ka no trako mana izgais jo parasti radio cilveki klausas darba vieta kuriem pietiekami daudz savu rajzu nevis lai skalruni vel ik stundu dzirdet vienu un to pasu pljapasanu tur klat bezjedzigu.Tapec patiesam lietuviesi ir daudz modernaki par mums jo programmu saturs vinjam ir superigais gan muzikas gan cita veida.Vai tad pavisam nesen mez piedzivojam radio101 nosaukumu revolucija.lv bet mili kas tur ir pa revoluciju tikai tas video no studijas jo neko citu inovativo es tur nespeju atrast tada pati muzika no miskastem un apnicigas zinjas nu kapec mums vel viens lr1 mes cilveki esam sen no ta raidisanas formata nogurisi.Kad beidzot pie mums paradisies kaut viena radio kompanija kura speletu formatu pops+dance un bez apnicigiem jaunumu izlaidumiem tad mes to projektu drosi varesim nosaukt par revoluciju pilna si varda nozime.Un pedeja atbilde tev Trikpop tu velies alternativo radio jazz un clasic rok ta4u es baidos ka neviens to projektu ne finansetu jo paskaties par ko parversas radio SWH rok tur vienigais dj ir vinamp jo ne viena cita tur vairak nav.Sakuma man prat deretu atrast sponsoru tadiem projektiem un tikai tad domat par kaut-ko tadu ko tu izgudro.
indulis @ pirmdien, 2010. gada 5. jūlijā 16:40
интернет радио это вообще не радио с прослушкой на 30 человек, речь идет об фм станциях! единственное радио было mixfm в далеких 90 а сейчас Пека убил это все. топруслан я живу часто в Европе и когда я в Латвии я слушаю европейские станции через интернет, ваш моразум слушать невозможно и вы не профессионалы. Хотя есть в Латвии одно радио профессиональное это City Radio Liepaya
:))) @ trešdien, 2010. gada 7. jūlijā 16:17
не вижу разницы между топ и ситирадио они вообще очень похожи между собой отличие только в том что одни из Риги а вторые из Лиепаи.Что касаетса того что Пека убил Миксфм то сдесь я согласен он запорол и другие компашки.Поэтому если не трудно укажи какие евро станции ты слушаеш я тоже их желаю слушать.
zuzik @ sestdien, 2010. gada 10. jūlijā 13:35
я слушаю: www.vibefm.ro www.radiofg.com www.city.bg www.katrafm.com www.onefm.ro www.radiodance.ro
;) @ otrdien, 2010. gada 13. jūlijā 22:41
Latvijā nefinansētu, bet kā tad Lietuvā šīs stacijas izdzīvo un pat paplašina apraidi?
trikpop --> indulim @ trešdien, 2010. gada 21. jūlijā 12:28
Protams Lietuva tadas stacijas ir piprasitas un nevar teikt ka tie izdzivo vini dzivo un tur klat labi jo ka jau teicu atskiriba no mums tur sponsoriem un klausitajam patik alternativa un tapec pastav radiokompanijas ar alternativam skatienam uz muziku un dzivi vispar . Tomer pie mums gan klausitajem gan finansu atbalstitajem patik viens un tas pats un visi ar lialaku prieku atbalsta tadus radiokompanijas ka Skonto un SWH jo ka liecina statistika musu cilvekiem joprojam patik dzivot 80 to vai 70to gadu pagajusaja gadsimta bet kas notiek ar vienigo alternativo domajoso staciju SWH-ROCK mes jau labi zinam tur palicis tikai viens DJ zem nosaukuma WINAMP jo dzivajam didzejam nemaz nepietiek naudas lai samaksatu par pavaditajam stundam jo pa pliku velti neviens nestradas kaut budams ists fans.
indulis @ piektdien, 2010. gada 23. jūlijā 13:40
Esmu strādājis Igaunijā. Tur arī ir tikai viena krievu radio stacija ar krievu dīdžejiem.
Protams, ka ir jābūt krievu radio stacijām, bet te, mums Rīgā, ir to krievu radio staciju par daudz.
Kur skatās ESD? Kāpēc, viņi, rīkojot konkursu uz FM apraidi, neseko līdzi radio staciju koncepcijai?
Ainārs @ piektdien, 2010. gada 27. augustā 17:49
City Radio professionali ? Vi menja ubili.... Tam skoro tualet iz kompjutera zdelan budet
Ruslan @ ceturtdien, 2010. gada 21. oktobrī 16:50
Nu derzhitesj Liepaja,skoro mi traxnem vashe City Radio ! :)))))))))))))
V techenii mesjaca uzhe vsjo nachnjotsja :)))))))))))))))
TOPruslan @ piektdien, 2011. gada 14. janvārī 20:43
интернет радио это вообще не радио с прослушкой на 30 человек
---------------------------
как им развиватся ??? если радио с 30 слушателями им же развиватся надо как-то . что за ответ ;/