Kā jums jaunais ;) Sāpe Rīgā ar to Iecavas raidītāju protams paliek ...
Te video - http://video.radio101.lv/
marss @ pirmdien, 2010. gada 21. jūnijā 12:02
Apsveicu superigo radio101. Beidzot mes varam lepoties ar kaut ko pavisam novatorisko jo lidz sim bridim istais vizualais radio ir piejams tikai Italija zem nosaukuma RTL102.5 kuri ari raida vizualo programmu un beidzot mes esam pirmie ne tikai baltijas bet visa bijusa PSRS kuri kaut ko tadu briniskigo izdarijusi.MALACI tiesam superigi ta turpiniet un jus busiet vienmer populari un pieprasiti visa un visur un man prat musu sponsoriem ari vajadzetu atbalstit so lielisko projektu un piedavat ari interesantus sadarbibas projektus un raidijumus.Tehniski viss izdevas super tagat ari briziem nedaudz veroju kaut rakstu so tekstu un priecajos par to ka video atskanjotais darbojas lieliski pat labak neka interneta tv piemaram kanala OETV kuru ne vienmer var redzet jo tas video laiku pa laikam nozud no monitora. Tapec vel reiz apsveicu novelu jums panakumiem bagato dzivi.PS. Varbut drizuma ne tikai interneta bet tapat ka Italijas RTL102.5 varesim baudit ari tv etera tagat musu digitalaja laikmeta viss ir iespejams?
indulis @ pirmdien, 2010. gada 21. jūnijā 13:37
Vai radio101 bus dzirdams ari Liepaja parastaja fm diapazona jo visur nemt lidzi internetu nav jespajams .
eduards @ pirmdien, 2010. gada 21. jūnijā 15:06
Lai veicas jaunajam radio un lai džekiem izdodas. Ceru, ka izdosies atpelnīt aptuveni pusmiljonu ieguldījumus.
Par Live video no studijas: savu studiju jau aptuveni gadu filmē Latvijas Radio 1(saite video eradio.lv 1. lapā)
Cik dzirdēju Liepājā jaunais radio būs dzirdams aptuveni pēc mēneša un bez Rīgas un Vidzemes tas arī ir viss pagaidām.
Bažas pa izdo;sanos rada 2 lietas:
1) diezgan sliktā uztveramība Rīgā
2) mūzikas formāts, kas sevī neietver TOP40 dziesmas. Britnijas Spīrsas nebūs!
taalais @ pirmdien, 2010. gada 21. jūnijā 16:44
Apsveicu!! Baigi labais rādžiš! Es šo radio nosauktu par Radio Swh nr 2! Tāpēc,ka mūzikas gandrīz tāds pats. Tikai raidītāju tiešām varējāt uzlikt stiprāku!
Radiofans @ pirmdien, 2010. gada 21. jūnijā 23:36
Pusmiljonu :D vaau, tur jau vajadzēja padomat par Rīgu, kā nekā lielākais reklāmas tirgus.
Jā Liepājā būšot pēc mēneša FMā.
Mans radio laikam šis tomēr nebūs, patīk kaut kas ātrāks un jautrāks ...
Nja tālais, man līdzīgas aizdomas māc ...
marss @ otrdien, 2010. gada 22. jūnijā 08:27
Es gribētu zināt, kādu raidītāju viņi uzliks Liepājā! Es varu saderēt, ka labāku nekā Rīgā.
Radiofans @ otrdien, 2010. gada 22. jūnijā 15:03
radiofans dle osobo po dva raza, Rīgas raidītājs atrodas Iecavā, līdz ar ko Rīgā signāls vnk pazūd starp mūriem ...
marss @ otrdien, 2010. gada 22. jūnijā 18:32
Xaxaxaaaaa,opjatj umniki sobralisj
TOPruslan @ ceturtdien, 2010. gada 24. jūnijā 16:49
TOPruslan, vai tiešām šim radio raidītājs atrodas Iecavā? Un tāpēc ir sūdīga raidīšanas kvalitāte Rīgā?
Radiofans @ ceturtdien, 2010. gada 24. jūnijā 19:43
raidītājs tiešām ir no Iecavas.
dzeks @ ceturtdien, 2010. gada 24. jūnijā 22:14
A, kāpēc raidītāju nevar uzstādīt Rīgā?
Radiofans @ ceturtdien, 2010. gada 24. jūnijā 23:07
vot tas jau ir jautājums pa rubuli ...
marss @ piektdien, 2010. gada 25. jūnijā 21:36
Raidītājs atrodas Iecavā,Dimzukalnā.Tas ir apmēram 43km no Rīgas.Antena atrodas 125m augstumā.
misters @ sestdien, 2010. gada 26. jūnijā 14:00
tapēc Rīgā starp lielām ēkām signāls pazūd, jo ir paliels attālums no Iecavas.
dzeks @ sestdien, 2010. gada 26. jūnijā 19:52
kpc visu laiku viss jauzstādā ,jāliek Rīgā??
Dj_TomuX @ svētdien, 2010. gada 27. jūnijā 18:00
a tu padomā loģiski, kur pusLatvijas dzīvo (izņemot Īriju)...
marss @ svētdien, 2010. gada 27. jūnijā 19:41
Vienigais kas radio101 padara par novatorisko tad tikai video no studijas un gruti noticet ka tas maksa tik dargi lai teretu pusi no milliona jo par citam dargam jericem nemaz nav jaruna vini ne tikai fm diapazona nevarat nodrosinat pieteikami labu skanas jaudu pat ta pati interneta video studija skan tik slikti ka neviens jaudigs pastiprinatais nespej nodrosinat normalu skanju un pedejais vini nespeja ari normalu muzdienigu muziku atskanjot es vispar nevaru saprast no kurienes tada skan jo parejas stacijas atskanjo daudz labako neka pie viniem piemeram tas pats SWH isklausas daudz dinamiskais un muzika tur pieteikami dazada tiesa gan atzisos kad tie pasi dj stradaja SWH viniem bija daudz interesantaka programma .Dem zel man jaatzist ka musu radio kanali vienalga ar vizualam studijam vai bez tik un ta dauda atpaliek no Lietuvas radio programmam tur ir viss kartiba gan ar jaudu gan ar atskanjoto muziku tiesam vini dzivo 21ja gadsimta ista varda un musejem radio bosiem un ir daudz jaemacas kur pa istam teret naudu lai ari mums butu pieteikami kvalitativas radio stacijas protams ar labiem produktiem ko vien radio var piedavat.
longin @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 13:38
Pilnīgi piekrītu tev longin.
ašais @ pirmdien, 2010. gada 28. jūnijā 15:50
Jā, radio 101 antēna atrodas netālu no Dzimtmisas, kad brauc ar mašīnu virzienā uz Stūriem,netālu mini zoo Dobuļi, tad antēnu var labi redzēt, atrodoties pie Dzimtmisas vidusskolas.
Pati fm 101 studija atrodas pie Reval Hotel Latvija. Tehnoloģiski viņi līdz raidītājam signālu noraida pa releju.
Ainārs no Jelgavvas radio. @ ceturtdien, 2010. gada 1. jūlijā 17:57
Tā jau labs radio tikai varēja uzlabot skaņas kvalitāti Limbažos
ašais @ svētdien, 2010. gada 11. jūlijā 19:00
Es pabraukāju pa Rīgu un signāls ir labs nemaz tik bieži nepazūd...
Būtu ehr Valmierā tik labi skanējis kautgan arī raidītājs ir uzstādīts kautkur 43km no Valmieras varbūt arī pat tālāk
zzz @ ceturtdien, 2010. gada 15. jūlijā 18:54
šorīt garlaicības mākts uzslēdzu šo brīnumu.
Pēc kārtas gāja 3 dziesmas, kuras smagi oda pēc naftalīna, rīta komandas papļāpāšana pie kafijas ... es izturēju 15 minūtes, nācās fiksi kaut ko jautrāku meklēt
Jautājums - LV publika šo visu klausās jau ~3 mēnesi un fano ?
marss @ pirmdien, 2010. gada 13. septembrī 09:39
Man arī patīk šis rādio,es labprāt klausos radio101 laba mūzika man patīk, ka viņi atskaņo visādu mūziku gan jaunāku gan vecāku, dažreiz ir forši paklausīties arī vecākus hītus, vnk jau ir apnicis tas ehr kurš atskaņo tikai jaunos hītus, vecie hīti mēdz būt pat labāki nekā jaunie kas tiek tagad izdoti.