Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

MTV-LATVIA

kad pie mums atkal bus redzams kanals mtv latvia?.
indulis @ pirmdien, 2010. gada 7. jūnijā 13:30
tad kad Latvijā beigsies krīze.
zzz @ pirmdien, 2010. gada 7. jūnijā 22:07
kāds vēl tiešām pēc tā s*da skumst ?
marss @ otrdien, 2010. gada 8. jūnijā 21:11
Lai ko arī kādreiz apgalvoja MTV, man šķiet, ka pat labajos gados Baltijas MTV nemaz tik spoži negāja. Bija patīkami, ka ir mums savs MTV, bet acīmredzot to var uzskatīt par vēsturi un diez vai vēl atgriezīsies kādreiz MTV Latvijas versija.
taalais @ otrdien, 2010. gada 8. jūnijā 22:21
Labāk nekā MTV RUSSIA nav!!!!
Intis @ trešdien, 2010. gada 9. jūnijā 15:09
pēdējā laikā stipri skatāmāki ir MTV blakusprojektiņi (dance, hits, u.t.t)
marss @ trešdien, 2010. gada 9. jūnijā 16:42
MTV Latvia neatgriezīsies,un labi ka tā,MTV Europe ir daudz skatāmāks.Lai arī man rāda n-tos MTV,skatos tieši specializētos MTV produktus(MTV hits,MTV dance,mtv two).MTV russia arī man rāda,bet tur vieni vienīgi šovi.
misters @ sestdien, 2010. gada 12. jūnijā 13:34
Kaut mtv Europe daudzem patik labak tomer ne visi saprot angliski un sava valoda verot raidijumus daudz patikamak ari reizem interesanti jeraudzit kadu no vietejem ispilditajam topa piemeram Pratu vetra mes redzejam dazados topos un ne tikai .P.S. daudzi apgalvo ka redz MTV RUSSIA ja nav gruti paskaidrojet caur kuru operatoru to var redzet jo ne ar viasat ne lattelecom abam televizijam to nav iespejas verot un ja ir tada vietne interneta kura varbut MTV RUSSIA ir redams tad ludzu rakstit tepat foruma .PS ludzu tikai nejauciet MTV RUSSIA ar ta saucamo MUZ-TV jo vini ir isti fufelnieki un ir redzami gan driz visur kur ir piejama tv par samaksu.Kaut butu otradi sen vajadzetu nomainit to fufelnieku MUZ-TV pret normalu zimoli MTV.
longin @ pirmdien, 2010. gada 14. jūnijā 13:51
MTV RUSSIA var redzēt ar satelīttelevīziju NTV+. Man patīk!!!
aivars @ piektdien, 2010. gada 18. jūnijā 12:25
Kā jau te teica,krievijas MTV,tā pat ka visus Krievijas oriģinālos kanālus(STS,TNT,REN,utt)var redzēt caur satelītu,Krievu NTVplus paketē.Turklāt šī paka maksā n-tās reizes makzāk nekā mūsu Viasat(tie,kas skatās,zin).
kādus kanālus rāda gan ntvplus var apskatītis lyngsat.com.izvēloties Eutelsat 36* pavadoni.
Pats personīgi šo kanālu neskatos,jo tie šovi neinteresē.A otru krievu mūzikas kanālu MUZ TV,kuru var redzēt netā,tas nav īstais,īsto kanālu nerāda internetā.Baltkomā un citās kabeļ-tv rāda šo kanālu ar Latvijas reklāmām(Muz tv baltic).
misters @ svētdien, 2010. gada 20. jūnijā 20:29
Es gan labāk priekšroku dodu MUZ TV,pirms nedēlas skatijos muz tv gada balvu,kur bija arī mūsu Prāta Vētra nominēta.
misters @ svētdien, 2010. gada 20. jūnijā 20:31
MTV nerulle

http://192.168.1.3:8040/listen.pls

#The good bit to health will not damage#
break`N`beat @ svētdien, 2010. gada 25. jūlijā 19:00
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums