Kā pats redzi, tad radio un portāls ir jauns un vēl tā īsti nenobriedis. Patiesībā, tas atrodas sava iekšējā "ES" meklējumos, un kāds tas būs, kad atradīs savu ES, to tā īsti nezina neviens. 2009. gada 13 oktobris tiek uzskatīts pa mūsu radio sakumu. Laikam ritot, ne viss sanāca kā to velējāmies, taču pārvarot visas problēmas un šķērsļus, radio turpina skanēt un darboties. Turpmākajai radio nākotnei ir uzstāditi savi mērķi un ieceres, kas lēnam tiek izpildīti. Viss lielākais atbalsts radio esat jūs- mūsu klausītaji. Tāpēc, jāsaka liels paldies jums visiem. tikai dēļ jums mūsu radio spēj augt. Ja radio būs piekrišana, tad nākotnē ir vēl dažas idejas ar ko to papildināt. Bet, ja tev pašam ir kāds priekšlikums, tad droši dod ziņu, tā noteikti tiks uzklausīta.
! P.S. Pats galvenais, nedomā ka lapa un radioir pāris nedēļu jautājums kad vairs neeksistēs! Nebūs tā, vienkārši netaisos pirkt .LV domēnu, ja varu to par brīvu dabūt, nu awardspace man netraucē! Tā lūk!
Jānis @ trešdien, 2009. gada 23. decembrī 15:51
Šota teksts pazīstams....vatik neesi to nospiedis no Ligzda FM portāla. Vismaz pirmā daļa ir vārds vārdā, pat kļūdas neesi pacenties izlabot......fui....
Ligzda @ sestdien, 2009. gada 26. decembrī 16:06
kāda ligzda? nekur neko nav zadzis
jānis @ svētdien, 2009. gada 27. decembrī 00:30
Pirmkārt atvajnojos par dubultpostu! Otrkārt atvaino ja tas ir no ligzdas FM portāla jo šo izdomāja paši DJ laikam būs jaaprunā šī lieta ar tiem dj kas izveidoja šo aprakstu!!!