Izsludināti konkursi šajās frekvencēs. Abi ar ļoti mazu jaudu. Tā kā abās pilsētās SWH Rock jau skan, var pieņemt, ka abas atdotas Marijai.
Desa @ piektdien, 2020. gada 4. septembrī 11:55
Gulbenē Marija diez vai būs,pirms gada kad jau bija konkurss viņi negāja tur!
V @ piektdien, 2020. gada 4. septembrī 21:03
Man grūti iedomāties citu, kas tur ietu. XO, kas ieguva frekvenci Jēkabpilī, pavisam drīz beidzas uzstādīšanas termiņš, pēc konkursa 15 mēneši, vēl to nav izdarījis. Varbūt tagad Marijai labāk ar finansēm? Pēc Covid radio neiet viegli.
Desa @ piektdien, 2020. gada 4. septembrī 22:31
Grūti teikt par finansēm...tagad ļoti iespējams viņiem pirmajā vietā ir iegūt Dagdu,un iespējams nākamais ticamākais variants būs Saldus.
V @ sestdien, 2020. gada 5. septembrī 11:24
Saprotu ka ar finansēm viss ir labi, jo NEPLPs kaisa valsts piķi pa labi, un pa kreisi...
marss @ sestdien, 2020. gada 5. septembrī 19:00
Es ceru, ka ar laiku cilvēki arvien vairāk pieskarsies spiritual awakening tematam un sapratīs, ka nav jādzīvo pēc noteiktas prāta zombēšanas, bet, ka tu vari apskatīties uz lietām ar autentisku skatu un saprast, ka visam nav jābūt tikai pēc tavas perspektīvas. Ir dažādi seriāli un man vienkārši izraisa izbrīnu fakts, ka kāds tiek trigerots gaysex dēļ. Domāju, katram ir izvēle darīt ko grib, neatkarīgi vai feministe, vegān, gay, lesbian, animal rights saver. Cilvēki ir dažādi un tas ir labi. Liekas 90 gadu joprojām brainwashings ir no vecākiem/sabiedrības/skolas par lietām. Laiks nomest filtrus un saprast, ka kaut kas citādāks kā visu dzīvi esmu domājis nav sliktāks. Tas vienkārši ir citādāks. Bet bieži vien savu ego esam uzbūvējuši tik lielu, ka ir sāpīgi to nomest nost un apskatīties uz lietām no sava skatupunkta, nevis sabiedrības brainwash
hardcore kristietis @ svētdien, 2020. gada 6. septembrī 18:57
nu gan tu pluuti kristeti
wow kristieti @ svētdien, 2020. gada 6. septembrī 18:58