Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio Marija Cēsīs

Skan!Tomēr taisnība bija tiem kas teica - drīz...Nav nemaz tik slikti, ja rūpīgi noorientējas, ar rādžiņu nelien tuvu logam, tie igauņi no 106,1 gandrīz nemaz netraucē, fonā tikai viegla čirkstoņa.
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 22. jūnijā 08:28
Galvenais ir pareizās sēnes un skanēs visa pasaule!
marss @ pirmdien, 2020. gada 22. jūnijā 08:46
Lai sāktu skanēt pasaule, pie tevis uz marsa iespējams var palīdzēt tikai sēnes, šeit uz zemes pietiek ar radioaparātu!
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 22. jūnijā 09:15
Apstiprinu, ka Radio Marija 106,0 MHz no raidītāja Amatas novadā patlaban ir gaisā. Pagaidām nav īsti skaidrs, vai šo (testu?) var uzskatīt par legālu, vai tomēr vēl ne... it kā vēl trūkstot dažu papīru.

Man personīgi daudz svarīgāks fakts ir šodien identificētais signāls no Kazahstānas. CCIR FM diapazonā tas ir noticis vispār pirmo reizi. Sanitai šoreiz taisnība abos vēstījumos. Pasaule tiešām šogad skan kā reti kad, man sporādiķos ir 37 valstis un teritorijas.

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2020. gada 22. jūnijā 17:19
Kur atrodas raidītājs. Lūdzu precizēt. Paldies
Anna @ trešdien, 2020. gada 24. jūnijā 16:30
57.223230, 25.256216
Apmēram tajā vietā esot.
Sanita @ trešdien, 2020. gada 24. jūnijā 18:51
Paldies, Sanita.
anna @ piektdien, 2020. gada 26. jūnijā 08:35
No turienes raida StarFM
Es @ pirmdien, 2020. gada 29. jūnijā 15:36
Ja noticam fmscan.org, tad tev taisnība, no tā tele2 torņa raida starfm un Marija
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 29. jūnijā 19:33
Pat no tām pašām antenām. fmscan var un vajag ticēt, tomēr ja ir objektīvi papildinājumi un iebildumi, tad vajag tos izklāstīt un diskutēt. Protams, šī nav īstā platforma objektīvismam. Tu taču brīžiem to saproti, vai ne? Lai izdodas biežāk!

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2020. gada 29. jūnijā 20:26
Nuuuuu...nebija doma neticēt fmscan...man norēgojās ka kāds <<Es>> saka ka no norādītās vietas neraida Marija, bet tikai starfm...saproti, vai ne?
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 29. jūnijā 21:51
Nē, to saprast nav iespējams, jo "kāds Es" neteica, ka no turienes neraida RML. "Es" vienkārši zina un apstiprina, ka no turienes raida Star FM. Ar to rēgošanos tā uzmanīgāk, it īpaši, ja atkārtojas...
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2020. gada 2. jūlijā 00:44
Jūs Roland ar to "Es" tādi kā dubultnieki? Zināt ko viņš zina? Šajā tēmā nebija runa par to no kurienes raida Star FM, pateicoties fmscan to zina visa pasaule, "Es" apstiprinājums vai noliegums tur neko nespēj mainīt.
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 6. jūlijā 17:06
Atvainojos par dubultpostu, bet iespēju palabot neredzu. Jau sen gribēju teikt, fmscan saka jaudas 280w:400w, Rolands saka raida no vienas antenas, bet 280W spēcīgi un skaidri, 400w knapi "čūkst", jā, citos diennakts laikos būs labāk, bet Star FM spēcīgs vienmēr.
Sanita @ pirmdien, 2020. gada 6. jūlijā 17:36
Paldies, Sanita! Tas nozīmē to, ka tur kaut kas nav sakārtots, un jauda zūd. Citu skaidrojumu neredzu. RML ir 70 W TRP, Star FM - 50 W TRP. Pastiprinājums un virziendarbība neatšķiras. RML jābūt labākam signālam tuvākajā pilsētā.

Dārgā, es neesmu nevienam dubultnieks, man gan tādi dažreiz te uzrodas (uzsmako). Par pārējo es jau skaidri izteicos iepriekš. Tajā ziņā nekas nav mainījies.

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2020. gada 6. jūlijā 22:47
"Par pārējo es jau skaidri izteicos iepriekš. Tajā ziņā nekas nav mainījies" - Saprotu un pieņemu, kurai gan svarīgai personībai patīk iebildumi!
Sanita @ trešdien, 2020. gada 8. jūlijā 17:07
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums