Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio vs Streaming

Man šķiet, ka mūsdien ir ļoti aktuāls jautājums- Vai nu Radio, vai Music streaming via Iphone & Android. Kaut vai paņemsim Spotify. Tas ir perfekts resurs, lai optimizētu savas mūzikas intereses un ikdienas hītu plūsmu, atlasot vislabāko pēc izpildītāja un žanra. Bet, rezultātā katru reizi izvēlamies Radio, jo tas ir roku darbs un cilvēku ieguldīts laiks, talans un kreativitāte. Radio- tas ir dzīvs process, nevis Spotify digitālais kods. Ko domājat par šo lietu?
Fill&Dexter @ piektdien, 2019. gada 14. jūnijā 00:22
Jā, arī es joprojām izvēlos radio (fm vai streamu). Kāpēc prasīsiet. Jo gribas maksimālu dažādību, ieteicams pilditu ar jaunumiem. Patreiz sev kā jaunumu esmu atklājis spāņu flaix fm. Papildus vēl tas spotify ir maksas (premium), man ir savs mpe spotify
marss @ sestdien, 2019. gada 15. jūnijā 17:33
mp3
marss @ svētdien, 2019. gada 16. jūnijā 10:23
Marss, Flaix klausos jau kādus gadus 10, kopš pirmo reizi aizbraucu uz Barselonu. Labs produkts. Bet kopumā tendence ir klausīties radio caur TuneIn aplikāciju telefonā. Nesen braucu uz Tallinu turp un atpakaļ un visu ceļu klausījos Pieci.lv un StarFM. LMT interneta pieslēgums ļauj to darīt bez papildmaksas. Faktiski DAB nav nākotnes.
Silverblue @ sestdien, 2019. gada 3. augustā 21:57
Starp citu Flaix nav spāņu bet katalāņu radio.
Silverblue @ sestdien, 2019. gada 3. augustā 21:59
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums