Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Relax FM Latvija

Kur tad RDS vēl vecais?
piis @ otrdien, 2019. gada 14. maijā 10:59
95.9 Valmierā vēl bija vecais.
Lauris @ otrdien, 2019. gada 14. maijā 13:45
https://www.tvnet.lv/6688337/beidzis-pastavet-capital-fm-didzeji-palikusi-bez-darba
Dipsis @ otrdien, 2019. gada 21. maijā 20:32
Kapēc klusums uz viļņa,nevar saprast?
Andris @ trešdien, 2019. gada 22. maijā 23:04
Uz viļņa 98.0 Relax FM vietā man Mārupē uz dzirdamības robežas 24/7 skan LRT Klasika. Mistika kaut kāda, LRT mājas lapā šādu frekvenci es neatrodu...
Zigmārs @ ceturtdien, 2019. gada 13. jūnijā 12:32
Pagājušajā 18.novembrī sāka parādīties 94.9 Radio Capital reklāmas Rīgā. Šodien pamanīju pirmās 94.9 Relax FM reklāmas:D
Desa @ pirmdien, 2019. gada 17. jūnijā 21:16
Zigmāra minētā problēma ir sastopama pat Vidzemē ar dažādiem, bet labiem uztvērējiem. Es iepriekš nebiju šo papētījis, lai gan sūdzības ir no vairākām vietām Jelgavas raidītāja apraides zonā, cik nu var būt sūdzību par tādas stacijas dzirdamību, kuru reti kāds klausās. Pievēršot uzmanību virzienam, no kurienes signāls nāk, ir skaidrs, ka tā izcelsme ir Jelgava. Klasiska pāruztveršanas kļūda šī nevar būt, jo tādā gadījumā ēterā būtu jābūt kādam LRT Klasika raidītājam 94,9 +/- 0,1 MHz. Skaidrojums un problēmas risinājums jārod Baibekova komandai, ja tāda ir, bet nav neiespējami, ka "vieglās un mierīgās" pieejas dēļ risinajums būs jāgaida ilgi.

73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2019. gada 29. jūnijā 06:54
Paldies Rolandam par plašo un izsmeļošo atbildi!
Gaidīsim uz pozitīvām izmaiņām šajā sakarā, jo tur pagaidām vēl joprojām turpina raidīt LRT Klasika. Brīvdienās iznāca pabūt Tukuma pusē, kur Jelgavas raidītāji uztverami daudz labāk nekā Mārupē - 98.0 mašīnā tveras autoscan režīmā (RDS nerādās), kaut gan Capital FM laikā viennozīmīgi bija ar RDS.
Zigmārs @ pirmdien, 2019. gada 1. jūlijā 08:05
Skat, beidzot Relax FM sarosījušies - 98.0 raida pareizo programmu.
Zigmārs @ pirmdien, 2019. gada 1. jūlijā 14:45
Sveiki,ko jūs te mīlīši ākstaties,runājot par LRT viss raida no pierobežā esošiem raidītājiem Lietuvas teritorijā,es pat rīgā 9 stāva dzirdu perfekti Leišus ar 90 cm anteni uz panasonic muzikas centra stereo!Turklāt pačekojot var visas frekvences atrast citās diskusijās!
Runājot par Relax FM Latvija,malači kaut ko jaunu sen jau gribējās!
Vel varbūt te ir kāds fanātiķis kurš zinātu pateikt kapēc vairs Igauņu pēdejos gados nevienu staciju nevar Rīgā uzķert :(
Artūrs @ sestdien, 2019. gada 24. augustā 09:57
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums