Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Labākais LV radio dīdžejs/ētera personība

Kas, jūsuprāt, ir labākie LV radio dīdžeji vai/un ētera personības?
Rūdis Puncis @ otrdien, 2019. gada 30. aprīlī 16:21
Egons Reiters
Lux @ otrdien, 2019. gada 30. aprīlī 16:24
Toms Grēviņš
ricis @ otrdien, 2019. gada 30. aprīlī 16:27
Artis Dvarionas
Ezis @ otrdien, 2019. gada 30. aprīlī 19:06
Es klausos SWH Rock, tur tos džedajus pie vārda nelaiž!
Sanita @ trešdien, 2019. gada 1. maijā 00:04
Toms Bricis.
Jēpis @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 16:21
Kamēr šeit notiek labākā radio cilvēka meklējumi, tikmēr radio Capital drīzumā pārveidosies par Relax FM Latvija.
V @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 17:00
Ko murgo? No kurienes info?
ricis @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 18:02
ricis,neplp mājas lapā ieskaties,tur kur apraides atļaujas ir. Pa kluso viņi ir veikuši izmaiņas.
V @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 20:09
Kam tas s*ds vēl interesē...
marss @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 20:33
www.relaxfm.lv
es @ ceturtdien, 2019. gada 2. maijā 20:51
Paldies! Nebiju šo pamanijis.
ricis @ piektdien, 2019. gada 3. maijā 03:22
Gvido Linga! Tiesa gan, nu jau viņš ir prom no LR2...
Līdzjutējs @ piektdien, 2019. gada 3. maijā 12:52
Vislabākais ir tas, kas EHR piesaka dziesmas un lieku nerunā! :)
Pozners @ piektdien, 2019. gada 10. maijā 12:08
Es balsoju par Egonu Reiteru.
Ervīns @ trešdien, 2019. gada 12. jūnijā 00:14
Aizdevuma piedāvājums starp nopietniem un ātriem cilvēkiem.
Jums nepieciešams finansējums mājām, biznesam, automašīnas iegādei, motocikla iegādei, sava biznesa izveidošanai, personīgajām vajadzībām, vairāk šaubu. Es piešķiru individuālus aizdevumus no USD 2000 līdz USD 50 000 000 ar nominālo procentu likmi 2% neatkarīgi no summas. Norādiet aizdevuma pieteikumos precīzu vēlamo summu un atmaksas termiņu. Lai iegūtu vairāk piemēru, sazinieties ar mums pa šo e-pasta adresi: praulinaolga@gmail.com vai whatsapp: WhatsApp: +37163399806
olga @ sestdien, 2019. gada 19. oktobrī 02:58
Izlasiet manu liecību

Mani sauc maira Slavonskinm. es esmu no letvijas. Mana māte man teica, ka dodas tiešsaistē, un nāca klajā ar jose luis aizdevuma publikāciju, kurā teikts, ka viņas aizdevumu uzņēmums sabiedrībai izsniedz aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi.
Tātad, es sazinājos ar uzņēmumu pa viņas e-pastu: (joseluisloans@gmail.com)
kas atrodas uz amata, kuru redzēja mana māte, un es pieteicos aizdevumu 8000 eiro apmērā uz 2 gadu periodu. Uzņēmums man atbildēja un nosūtīja man visus sava uzņēmuma noteikumus, kurus es biju izlasījis, un es tiem piekritu. Pēc aizdevuma pieteikuma apstiprināšanas es saņēmu paziņojumu no savas bankas, ka mans bankas konts, par kuru es norādīju, ka ir samaksāts, ir 8000 eiro. Aizdevuma atmaksu pabeidzu 18. decembrī un pēc tam nolēmu lūgt 32 000 eiro, lai sāktu savu biznesu, ko saņēmu savā bankā
Tāpēc es vēlos izmantot iespēju nosūtīt ziņojumu visiem, kas meklē uzticamu privātu aizdevēju internetā, lai pieteiktos aJose luis aizdevumiem pa e-pastu: joseluisloans@gmail.com,
Tālruņa numurs: +13075431042, ar viņiem varat sazināties arī vietnē Whatsapp: +13075431042. Varat arī sazināties ar mani, ja jums nepieciešama mana palīdzība vai vēlaties uzdot man jautājumus par to, kā es saņēmu aizdevumu. Šeit ir mans e-pasts: (mairaivo250@gmail.com]
ADSA @ otrdien, 2020. gada 1. decembrī 18:16
Sveiki visiem, es tiešām biju ļoti neapmierināta pēc daudzu zaudējumu un finansiālām grūtībām, nebija neviena, kas man palīdzētu, un viss, ko es varēju darīt, bija tikai sēdēt un skatīties, kā mans darbs iet. Viņš sabrūk un es gandrīz zaudēju savu dēlu slimības dēļ. Bet es satiku vecu koledžas kursabiedru, kurš man pastāstīja par aizdevumu, ko viņš saņēma no uzticamas aizdevuma firmas, un līdz šim uzņēmums ir palīdzējis daudziem viņa draugiem saņemt aizdevumu. Tāpēc es viņam teicu, ka aizdevuma saņemšana vairs nav mans stils, jo esmu vīlies savā bankā un citās kredītu kompānijās, kurām es uzticējos, taču viņš uzstāja, ka man jāpiesakās tam un tagad es varu veicināt sava uzņēmuma pilnīgu atjaunošanu. Es turpināšu liecināt Trusted Loan Firm vārdā, jo viņi mani atkal padarīja par vīrieti. Tātad, ja vēlaties saņemt jebkāda veida aizdevumu tikai ar 2%, lūdzu, šodien nosūtiet viņiem e-pasta ziņojumu, izmantojot: {trustedloanfirm0@gmail.com}, paldies mirs monika
chiloe @ pirmdien, 2024. gada 25. martā 13:38
Sveiki visiem, es tiešām biju ļoti neapmierināta pēc daudzu zaudējumu un finansiālām grūtībām, nebija neviena, kas man palīdzētu, un viss, ko es varēju darīt, bija tikai sēdēt un skatīties, kā mans darbs iet. Viņš sabrūk un es gandrīz zaudēju savu dēlu slimības dēļ. Bet es satiku vecu koledžas kursabiedru, kurš man pastāstīja par aizdevumu, ko viņš saņēma no uzticamas aizdevuma firmas, un līdz šim uzņēmums ir palīdzējis daudziem viņa draugiem saņemt aizdevumu. Tāpēc es viņam teicu, ka aizdevuma saņemšana vairs nav mans stils, jo esmu vīlies savā bankā un citās kredītu kompānijās, kurām es uzticējos, taču viņš uzstāja, ka man jāpiesakās tam un tagad es varu veicināt sava uzņēmuma pilnīgu atjaunošanu. Es turpināšu liecināt Trusted Loan Firm vārdā, jo viņi mani atkal padarīja par vīrieti. Tātad, ja vēlaties saņemt jebkāda veida aizdevumu tikai ar 2%, lūdzu, šodien nosūtiet viņiem e-pasta ziņojumu, izmantojot: {trustedloanfirm0@gmail.com}, paldies mirs monika
chomnmnmnlpo @ pirmdien, 2024. gada 25. martā 13:41
Vai jums ir nepieciešams personīgais/komerciālais aizdevums, lai sāktu savu biznesu vai sakārtotu savu māju?
Refinansējiet uzņēmumu vai iegādājieties īpašumu, aizdevumu, lai samaksātu rēķinus/parādus
Piedāvājam ātros kredītus ar saprotamiem noteikumiem, Kredīti bez pārsteigumiem . sazinieties ar mums tūlīt Loanwestlake@gmail.com
telegramma___https://t.me/loan59
Westlake Loan @ otrdien, 2024. gada 28. maijā 16:33
Vai jums ir nepieciešams personīgais/komerciālais aizdevums, lai sāktu savu biznesu vai sakārtotu savu māju?
Refinansējiet uzņēmumu vai iegādājieties īpašumu, aizdevumu, lai samaksātu rēķinus/parādus
Piedāvājam ātros kredītus ar saprotamiem noteikumiem, Kredīti bez pārsteigumiem . sazinieties ar mums tūlīt Loanwestlake@gmail.com
telegramma___https://t.me/loan59
.....
Westlake Loan @ otrdien, 2024. gada 28. maijā 16:34
Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable condition from a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com
Whatsapp # : +380 50 591 6795

With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

All relevant business information will be provided upon request.

BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

If Interested kindly contact me via

Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com

serious enquiry only.
Richard Chadwick @ trešdien, 2024. gada 3. jūlijā 22:34
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums