Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

DAB+ eiropā

Visiem jauniem autiņiem EC būs jābūt aprīkotiem ar DAB+

https://us3.campaign-archive.com/?e=&u=0b6e5d905a4bc37455ae88b71&id=0d6f63a8cb
princ_fm @ piektdien, 2018. gada 16. novembrī 22:51
Pati direktīva PDF
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=AMD&format=PDF&reference=A8-0318/2017&secondRef=002-002&language=EN
princ_fm @ piektdien, 2018. gada 16. novembrī 22:53
Dabs ir jau mirusi tehnoloģija, vēl īsti neattīstoties. OK, norvēģi pasteidzās un sasmīdināja tautu, labi, dievs ar viņiem. Kam man slēgt FM vai DAB, ja sasinhronizējot mobzi ar auto stereo sistēmu (vismaz pēdējo gadu modeļiem ir tāda opcija), izvēle kļūst ļoooti lielāka.
marss @ sestdien, 2018. gada 17. novembrī 09:13
mars neviens jau neapstrīd, kad var kk pieslēgt auto audio sistēmai. Vienkārši uzskrēju virsū tādai ES direktīvai... Jaunas mašīnas aprīkos ar "mirušu tehnaloģiju"...
princ_fm @ sestdien, 2018. gada 17. novembrī 11:36
Daudzas no tām direktīvām ir pastulbas un nespēj sekot laikam. Kaut vai kvēlspuldžu aizliegums un direktīva ieviest tā sauktās ekonomiskās spuldzes, kuras bija konkrēti sūdi. Beigās LED spuldzes izspieda no tirgus gan kvēlspuldzes gan ekonomiskaš gāzizlādes spuldzes. Tāpat būs ar DAB, kuru mobilais internets faktiski ir iznīcinājis. Tad nafig vajag tādu direktīvu.
Minivat @ pirmdien, 2018. gada 19. novembrī 20:43
Tieši šomēness pieslēdzos Bites unlimitam. Vizinoties no Liepājas uz Rīgu, ieslēdzu Tunein, sasinhronizējot ar auto stereo sistēmu. Ko lai saka, turējās kā briedis. OK, ehr aplikācija bija krietni jūtīgāka uz zonas izmaiņām, bet tā... Ne FM, ne Dabs vairāk nav nepieciešams...
marss @ pirmdien, 2018. gada 19. novembrī 21:03
Kam bus vajadik sis dab + un fm
interneta ir viss ko gribi un radio un tv un filmas
marss @ trešdien, 2018. gada 21. novembrī 18:23
DAB ir mirusi tehnoloģija vēl īsti neattīstoties. Ha ha ha. Atveriet acis un paskatieties, kas notiek citur Eiropā. Kāda vēl veca tehnoloģija! AM un SW OIRT FM ir vecas tehnoloģijas! Pasaulē tieši no tām sāk atteikties! Vienīgi diktatora vadītajā Baltkrievijā pie OIRT FM vēl kādu laiku paliks.

Eiropā parādās aizvien jauni raidītāji un jaunas valstis ir sākušas testēt DAB+ Piemēram, Bulgārija, Ukraina un pat Serbija nesen uzsāka DAB+ testa pārraides.

DAB nekāds mobilais internets nav iznīcinājis un arī neiznīcinās cienījamais Minivat! Jūs varat teikt un melot kā Jūs gribat, bet nav tā patiesība! Saprotu, telekomu intereses 5G nenoklās visurieni un problēmas ar tīkla pārklājumu ir joprojām un nevar salīdzināt 700 MHz frekvences ar 200 MHz frekvencēm, turklāt nevar mobilos torņos nevar gāzt kilovatiem lielas jaudas, jo elektromagnētiskais starojums, ko izstarotu šīs 5G antenas būtu tiešām kaitīgs cilvēku veselībai.

Arī Vovanich var atslābt mierīgi. Šajā mēnesī esmu uztvēris DAB signālus no Zviedrijas jau četras reizes un arī 3 DAB raidītājus no Polijas un turklāt ar skaņu. Pavisam nesen kolēģis no Igaunijas uztvēra arī Norvēģiju. Dažādība ir. Nav tik liela, bet ir! Man nav nekas pliekani!

Lai nevarētu man piekasīties ar sarkasmu = Neliela atkāpe un skats no parastā FM KLAUSĪTĀJA puses. Daži citāti no cilvēka ar kuru runāju par FM. Citēju: FM fans must be mainly listening without earphones since for mono it is kinda okay but it is pain to get decent stereo. Yeah... for mono listening FM sounds fine but when I put on earphones and I am further away from the transmitter - pfuii!!!
Jānis @ svētdien, 2018. gada 25. novembrī 12:49
Jāni, vai Tev atgādināt skatu no neparastā FM klausītāja puses? Varbūt ar piemēriem attiecībā uz dažādību? Es šajā mēnesī esmu uztvēris vairāk kā simts FM raidītāju no Polijas, tostarp daudzus mazjaudīgus (līdz 1 kW), arī Ukrainu, Čehiju un Maskavu. Tiesa, Norvēģiju, kopš tur tika izslēgti jaudīgie NRK raidītāji, FM dzirdējis neesmu, bet jo sarežģītāk, jo interesantāk. Lai gan tieši šobrīd, šajās dienās un naktīs neparastajam klausītājam ir jāpievēršas vidējiem viļņiem. Patlaban ir reti labvēlīgi apstākļi vidējo viļņu signālu izplatībai un uztveršanai. Es gan runāju no sērijas "jo sarežģītāk, jo interesantāk", par Eiropu, Ziemeļāfriku vai Irānu šis stāsts nav, jo Amerikas staciju uztveršanai tomēr vajadzētu izvēlēties piemērotu laiku un kaut cik piemērotu antenu, tomēr nav neiespējami arī ar labu automašīnas uztvērēju vairāk uz rīta pusi, no kādiem puspieciem saklausīt, piemēram, pēdējā laikā Eiropā vienu no vislabāk uztveramajām ASV stacijām WBBR Bloomberg Eleven-Three-O 1130 kHz. Izmantojiet iespēju! Tas tā nebūs ilgstoši.

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2018. gada 26. novembrī 00:10
Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10 000,00 līdz €50,000,000.00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com

WhatsApp vai zvaniet: + 1201865546
aizdevumus @ pirmdien, 2019. gada 8. aprīlī 15:28
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums