Jauns skanējums un jaunas ētera personības. Vēl tikai atdzīvināt mājaslapu un straumi internetā...
taalais @ trešdien, 2018. gada 24. oktobrī 16:36
Hmm, radio ar Ēriku Loku un Švānu? Es jau nezinu, bet visi jaunie radio ar viņu līdzdalību bankrotē:D Lai jau nu veicas.
Desa @ trešdien, 2018. gada 24. oktobrī 17:50
Es šodien gribēju paklausīties internetā (FM līdz manīm nevelk), bet neviens strīms nedarbojas.
Jēpis @ trešdien, 2018. gada 24. oktobrī 17:56
aklausījos šodien Capitalu. Briesmīgi.
Stacijas īpašnieks mēģina kopēt RadioSkonto.
Es pieņemu, ka viņš nav pamanījis, ka ir bijuši gadījumi. Piemēram SuperFM, SWHGold, MixFM, KurzemesRadio...Vai nepietiks ēterā 80-90 mūzikas?
Un kam tas naftalīns paredzēts? Diez vai bijušā Capitāla klausītājiem, kam deju mūzikas vietā tagad smērē naftalīnu. OK, ja stacijas īpašniekam gribas klausīties 80tos-90tos, neko padarīt, par savu naudu jebkāda kaprīze. Bet vai tas piesaistīs klausītājos? Drīzāk jau aizbaidīs vēl palikušos ...
marss @ trešdien, 2018. gada 24. oktobrī 18:32
Es viss radio klausos interneta gan krievihas gan arzemju , un ne jadas problemas man un viss.
a fm radio tur vispar nau ko klauset tira fuflo dzien.
marss @ ceturtdien, 2018. gada 25. oktobrī 18:48
atkal pilnmēnes :D
Ixilo @ ceturtdien, 2018. gada 25. oktobrī 20:28
Ir ir pilnmēness ietekme. Idioti no visiem stūriem lien ārā!
marss @ ceturtdien, 2018. gada 25. oktobrī 20:39
Strīms atkal strādā. Paklausijos. Nu nekāda vaina, līdzīgs citām stacijām (kā jau te teica). Varbūt vairāk latviešu vecās mūzikas (gribētu gan vairāk jaunās, kādu agrāk spēlēja Latviešu radio).
tiesa, diez ko domā vecā auditorija, kas grib klausīties deju mūziku. Droši vien pāries uz Topradio vai EHR.
Starp citu šodien (piektdiena) kaut kas nav ar studijas pulksteni kārtībā. gan ziņas, gan studijas cilvēka teiktais pareizs laiks atpaliek par kādām 10 minūtēm no reālā(t.i. saka nepareizu laiku).
Jēpis @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 11:30
lol :D
Bet varbūt kādā strīmā/relejā problēma, kāpēc atpaliek?
Janka @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 11:31
Nez man visi pulksteņi sakrīt, klausos kādu laiku... Varbūt Jēpim pašam pulksteņi sagriezušies? :D
nevaru vēl pateikt pateīk vai nē-bet jūtams ka dzīvs radio,tas forši
es @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 11:38
Pag, tikko ienāca prātā, ka droši vien interneta strīms nāk ar laika nobīdi:)
Jēpis @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 11:53
Nu tāds kārtīgs AC iegriezies. Tuvākais mantinieks tiešām varētu būt Skonto / SWH. Stārs, TEV ir Hot AC tomēr.
Nav slikti, bet cik ilgi ir jautājums?
Janka @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 12:21
Jātiek vaļā no šlāgertipa mūzikas, vairāk jaunākas, pozitīvākas LV mūzikas un būs labi. Ir nospiedošs daudzums LR2 gabalu, kuri galīgi neiederas. Te jau sāk rādīties SWH Gold ar savu miksēto formātu, jo vakar dzirdēju Loreen, kam skaisti sekoja Eolika.
Desa @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 12:32
Nu nopietni- tur kādam ļoti patīk Eolika. Vakar 2 reizes dzirdēju viņu skaņdarbus kādu 2 stundu laikā, šodien atkal mācas virsū. Mūzika jau nav slikta, bet te neder. Nav te Radio7, kas strādā uz nestandartu.
Desa @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 12:37
Es, kā jau teicu, arī piekrītu, ka vajag vairāk tādas latviešu mūzikas kā Latviešu Radio laikos. Vecos gabalus atstājam priekš LR2.
Un cik paklausijos, liela daļa mūzikas ir no 80-tajiem. te ir atšķirība no radio TEV, kurš šādu mūziku atskaņo ļoti minimāli.
Jēpis @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 13:24
Okei, pēc 3h paklausīšanās šis ir Skonto 1:1. Pārāk daudz veco - Skonto tipa gabalu. Ne priekš manis.
Janka @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 14:16
Es arī piekritīšu ka vajadzēja vairāk latviešu dziesmas, gan kas tagad topā,gan vecākus,apmēram no 2000.gada līdz mūsdienām.Jo mums tiešam trūkst tikai mūsdienu latviešu hīti,nerunājot par LR2.
Carlos3 @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 14:30
Ir ehrlatviešu hīti. Ar to šķiet arī pietiek. Capitals ir miris dabīgā nāvē. Pieminēsim aizgājēju ar labu, daudz labas mūzikas tur skanēja...
marss @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 16:09
Ehrlatviešu hīti neskaitam. Tā tomēr ir interneta stacija. Capital tomēr ir uz FM skalas.
Un diez vai Skonto būtu jāuztraucas par konkurentu. Daudzas stacijas mēģinājušas kopēt viņu, taču ievērojami panākumu nav.
Starp citu ienāca prātā, kā jaunākos latviešu gabalus atskaņo arī LR5.
Jēpis @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 17:31
No rīta rakstīju, kad caur strīmu pareizs laiks atpaliek. Tagad skatos, ka viss kārtībā. Manis rakstītais ņemts vērā.
Liels paldies Capital komandai.
Vēl varētu dabūt savai komandai Gobziņu (atceros Rīgā Radio). Nu vismaz ir Loks.
Un arī kāda meitene, nevis kā citās stacijas puiši vien pie pults:D
Jēpis @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 18:10
Ei! Kapitāla nerullēšana. Kukuvass, Zīvere , Dons. Vislabāk klausīt Skonto+, fantastiski plaša pleiliste. Lābākais!!
Aldis laksa @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 20:24
Agrāk esot bijis tepat LV uz StarFM atklāšanu 2001.gadā izpētīts, ka kopumā praktiski visi iespējamie radioklausītāji grib dzirdēt tieši vīrieti kā DJu. Nedomāju, ka kas īpaši ir mainījies.
Desa @ piektdien, 2018. gada 26. oktobrī 22:06
Bet mūzikas ziņā man liekas neviena stacija nespēlē tik izteiktus hitus, visi gabali var teikt ir megahiti.Skonto beifzot ir uzsits pa pakaļu :D Bet nu ar kapital svako apraidi, nekur tālu reitingos netiks
Es @ sestdien, 2018. gada 27. oktobrī 09:52
Radio īpašnieks ir aizmirsis, ka Skonto klausītājs nemāk un negrib pārregulēt staciju, kā dzīvoja 80tos, tā arī tur turpinās dzīvot...
marss @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 09:13
Šādi džingli gan vairāk Hot AC stacijai piestāvētu, bet nu labi, kuram klausītājam tad tie interesē.
Skonto klausītājam Capital šobrīd varētu būt interesants kaut vai 2 faktu dēļ - maz reklāmas un tā stulbā "akcijas vārdu" spēle, kura aizņem daudz ētera 107,2 šobrīd.
Janka @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 09:49
Man liekas viņi var raidīt klusumu, no tā reitingi nemainīsies ...
marss @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 11:14
Rīgā būs pagrūti konkurēt, jo mūzikas formāts, kā jau te teica, daudzmaz līdzīgs citām stacijām un stacijas uztveramas daudz maz vienādi dažādos mikrorajonos.
Savukārt, ja grib konkurēt ārpus Rīgas, izredzes uz reitingu celšanu ir minimālas, jo apraides rādiuss smieklīgi mazs (gluži kā XO gadījumā).
Un nekāds jaunais Dobeles raidītājs nespēj glābt situāciju piemēram, Zemgalē. Vajag ņemt piemēru no Topradio/TEV/SWH Rock kuri māk izsisties.
Tas @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 12:20
Njā, vienīgā frekvence viņiem ar normālu aptveramību ir Valmierā, vismaz 40km stabili. 94,9 man Ogrē pat ar labu aparātu ir jāķer pamatīgi. Viņiem nevarētu atļaut nākt kopā ar 94,5 no Zaķusalas vai vismaz no LTV? Jau būtu centrs paņemts. Nebūtu Cēsu 95.0, varētu pamatīgi palaist jaudu.
Desa @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 13:31
Par to jau sen cepos, ka mums ir tik idiotisks izkārtojums, ka, tie, kas dala frekvences, domā ka FM no Rīgas iet līdz Polijai... Kompetences līmenis tur ir tuvu 0. Ja 94.9 uzbērtu no Zaķusalas, signāls ietu līdz ~Siguldai, un Cēsīm tuvumā netiktu...
marss @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 14:21
Marss un Desa ja 94.9 sāktu raidīt no Zaķusalas vai LTV jumta tad atlauta jauda butu 25 w ta savlaik vases izskaitoja
Ixilo @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 17:06
un antēnas izvietojums pats labākais Zaķusalas gadījumā ir starp kājām
Ixilo @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 17:10
Sviests kautkāds. 95.0 skan aptuveni no Siguldas, ja iedotu kaut līdzīgi 94.5, Cfm pat līdz turienei neaizvilktu. Man Ogrē pat superperdelis 103.2 skan labāk. Kāda vaina būtu pārvest to virzienantenu uz zaķusalas torni? Vot šitais liek aizdomāties, kā iet Topam ar 98,3 vešanu uz zaķusalu. Ka tik viņiem neiedeva beigās tādu pat kurvīti:D
Desa @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 17:18
103.2 savā zinjā nav perdelis bet tas jau ir oftopiks shai tēmai
Ixilo @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 17:26
Vases strādā cilvēki, kuriem reāli kompetences līmenis ir tuvu 0. Man domāt ir jāatlaiž tur daudzi, lai beidzot cilvēki sāktu domāt ar galvu!
marss @ svētdien, 2018. gada 28. oktobrī 18:09
Regulāri sanāk būt Bauskas pusē. Salīdzinājumam, tur 90.0, 103.2 (pat no Jelgavas 95.5) uztverams ļoti labi, kamēr 94.9 šņākoņa vien.
Ja pareizi atceros, kādreiz gan 100.1, gan 94.9 nāca no Iecavas (kur Tops, laikam), tad varēja uzķert gan pierobežā, gan Rīgā.
Jēpis @ pirmdien, 2018. gada 29. oktobrī 12:45
Atvainojos, domāju 101.0.
Kāds varbūt var pateikt (Rolands), kādas jaudas dot lietuvieši savām pierobežas stacijām? Piemēram nesen palaistajam 88.8FM arī izskatā, ka jauda ir diezgan paliela.
Jēpis @ pirmdien, 2018. gada 29. oktobrī 12:47
88.8 ir nejēgā jaudīgs, es Ogrē ar 5el H antenu Lietuvas virzienā klausos labā kvalitātē ikdienā, ik pa laikam pat ar RDS. 101/94.9 ir bijušās Dimzukalna frekvences, klāja ļoti lielu gabalu līdz pat Siguldai un Lilastei, bet Rīgā pārklājums nekvalitatīvs.
Desa @ pirmdien, 2018. gada 29. oktobrī 13:08
94.9 jau savulaik gan atradās Jelgavas cukurfabrikas skursteņa galā. Radio saucās Zaļais vilnis. Nojauca skursteni un šis izbeidzās.
Andris @ pirmdien, 2018. gada 29. oktobrī 14:48
Vai Capital nepārpirka 94,9 MHz pēc tam, kad 101 tika pārdots Grēviņam ar Co?
Toreiz (101 laikos) gan Capitālam gāja diezgan labi - bija izteikts RnB/Black mūzikas skanējums ar priekš tā laika progresīviem džingliem un live pat no klubiem.
Janka @ pirmdien, 2018. gada 29. oktobrī 15:29
Tā arī bija. Tad viņiem piederēja arī Radio3 tīkls Vidzemē. Īsti labi jau arī tad negāja, maz klausītāju.