Ir beidzot pienācis laiks atkal uzrakstīt par XO FM Valmieras raidītāju 103,4.
Jau neskaitāmas reizes pirms tam ar XO FM raidītāju Valmierā, kurš raida 103,4 MHz frekvencē ir bijušas skaņas apraides problēmas. Jā, problēmas ir arī šobrīd! Par problēmām ir ziņots neskaitāmas reizes, it kā viss tiek salabots, skan normāli vien pāris dienas un tad atkal viss sākas no gala. Ēterā ir dzirdama dunoņa, šņākoņa un sprakšķi.
Tā vien liekas, ka XO FM ir piemeklējis bijušā PBR radio sindroms, kad Valmiera arī tika atstāta novārtā. 103,4 raidītājs neskanēja (ja nemaldos) gandrīz 2 gadus. Šobrīd izskatās, ka briest tāda pati problēma. Diemžēl šīs radiostacijas īpašniekam ir pie kājas, vai darbojas šis raidītājs, vai nē, jo tehniskais darbinieks šoreiz noplāta rokas un saka, ka lietas labā vairs neko darīt nevarot. Protams, šajā gadījumā tehnisko darbinieku varu saprast, jo viņš nevar noteikt dienas kārtību.
Es tiešām aicinu XO FM īpašnieku rast nepieciešamo finansējumu raidītāja labošanai, jo tad būs slikta skaņas apraides kvalitāte Valmierā un tās apkārtnē, gan neampmierināti klausītāji.
Pateicos!
73!
Jānis @ sestdien, 2018. gada 15. septembrī 17:35
valmiera 1034 var igauni ustvert frekvence
matiss @ sestdien, 2018. gada 15. septembrī 17:48
matiss ej tirst.
Par tēmu runājot, XO FM vadītājiem vajadzēja saprast jau no paša sākuma, ka šāda mūzika nebūs populāra, līdz ar to ienākumi no reklāmas būs minimāli. Līdz ar to nākās nodarboties ar labdarību, t.b. tīkla uzturēšanu...
marss @ sestdien, 2018. gada 15. septembrī 18:02
xo fm forsa muzika valmieras raiditaijs iet esmu straupe
matiss @ sestdien, 2018. gada 15. septembrī 18:33
Ja ir luste paklausīties XOFM,tad labāk uzslēdzu 103.1,jo 103.4 vairs nav jēgas klausīties,tas raideklis vai nu šņāc vai sprakšķ.
Pašlaik jau atkal tie šprakšķi.
Carlos3 @ sestdien, 2018. gada 15. septembrī 22:31
@marss
par popularitāti runājot. necenšos apšaubīt domu, ka šī stacija ir/bija/būs nepopulāra, bet nesen bija pārsteigums izdzirdot xo fm paziņas mašīnā. pats vēl lepni stādīja priekšā, ka klausās xo. sanāca pašam arī paklausīt, atziņa ir viena, ja šo staciju atstāj noregulētu 45-60 auditorijai - viņi to nepārslēgs. thats my opinion!
hehe @ svētdien, 2018. gada 16. septembrī 02:24
Valmierā laikam nevar uztvert Lounge FM, kas atskaņo tādu pašu mūziku?
dens @ svētdien, 2018. gada 16. septembrī 11:52
Dens - Paldies sasmīdināji :D
home @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 07:58
Valmierā uztvert Loungefm tā ir neiespējamā misija.:D
Carlos3 @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 08:40
Dens tev s*dīgas antenas. Uztvert var perfekti... Caur 4G.
marss @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 09:02
Es jau te par FM runāju (protams, ka caur internetu nav problēmu).
intereses pēc paklausijos abas. nekādu lielu atšķirību nemanīju. ja nu Lounge FM reklāmas krievu valodā.
Man jau bija aizdomas, la Valmierpusē 99.5 nav iespējams uztvert parastam klausītājam:)
dens @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 12:52
Loungefm izbraucot no Rīgas jau tālu neķer.Valmierā pilnīgi pietiek ar Xofm.
Carlos3 @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 14:44
Carlos3, to "Loune FM" dzird arī Mazsalacā tā kā nevajadzētu būt problēmām to dzirdēt arī Valmierā. Tak tuvāk Rīgai sanāk.
ricisproblēm @ pirmdien, 2018. gada 17. septembrī 19:58
Через интернет я слушаю и россииские и латвииские и англииские и американские , ни каких проблем у миня нет я пакупаю передатчик фм 05 ватт в 500 метров и слушаю
што хачу через интернет . И мне ваши станции
в видземе не интиресуют .
ваня @ trešdien, 2018. gada 19. septembrī 02:23
Šorīt ieslēdzot 103,4 skaņa ir drausmīgi nebaudāma! Būs jāraksta sūdzība VASES vai NEPLP padomei, lai rastu risinājumu šai bezjēdzīgajai situācijai, jo XO FM vadība, tā vien izskatās, lietas labā nedarīs neko.
73!
Jānis @ sestdien, 2018. gada 22. septembrī 09:48
Заглушите сваё гавно или исправти антену вещание 103,4 FM валмиере уже надоело
трищит и трещит это ваша фуфло американское .
ваняi @ sestdien, 2018. gada 22. septembrī 12:41
Мы знаем о проблеме в Валмиере, половинчатые меры не дают эффекта. Потерпите еще немного, мы решим ее один раз и надолго.
ALX @ sestdien, 2018. gada 22. septembrī 23:04
Es jau sen gaidīju kaut kādu reakciju no ALX. Cik tad vēl ir tas Jūsu "немного"? Pēdējā problēma tiek novērota vismaz kopš 12. augusta. Labi, 8. augustā pēc iepriekšējiem nopietnākajiem remontdarbiem Jums jau bija zināms, kas darāms. Tehniski problēma nav nepārvarama, bet vai Jūs to varat pārvarēt morāli, par to es šaubos. Tik ilgi šo jautājumu nerisinot, Jūs vienkārši izrādāt necieņu pret savu iespējamo klausītāju. Neatkarīgi no tā, vai Jums žēl naudas, vai iemesls ir kāds cits. Starp citu, Jūs arī personīgi kā stacijas pārstāvis izrādāt necieņu, ar iespējamo latviski raidošas stacijas klausītāju forumā konsekventi runājot krieviski. Vai Jums nav naudas arī valodas kursiem elementārā līmenī?
Vispār problēma līdzīgos gadījumos būtu jārisina ar naudas palīdzību. Raidi, ko gribi, ja vari pierādīt, ka, teiksim, klusums gada garumā atbilst atļaujai. Bet ja nevari pierādīt un ar to pašu klusumu vai, kā tagad Valmieras gadījumā, troksni pieķēzi ēteru - maksā, ja turpini ķēzīt - maksā vairāk. Tik ilgi, kamēr maksāt nebūs izdevīgi un vai nu tu esi ieinteresēts savest savu tehniku kārtībā, vai nu atteikties no atļaujas raidīt. Pie tam nevajag jau ieguldīt nekādus līdzekļus, lai šis monitorings un kontrole tiktu veikts. Mums ir Padome, kas neskatoties uz atsevišķiem uzlabojumiem, joprojām ir par mīkstu, lai darbotos tādā virzienā, ka tiešām ir skaidrs - mums visiem piederošie publiskās apraides frekvenču resursi ir aizsargāti un apdrošināti gan pret tehnisku brāķi, gan pret naida kurināšanu. Mums ir arī tehniski augstu attīstīta monitoringa sistēma, kas ierauga nabaga pirātiņu, bet neredz, ka viņiem deguna galā kāds pieķēza ēteru daudz nopietnāk un ar lielāku jaudu.
Kopumā sanāk tā: pašai radiostacijai vai tās naudas maisiem ir vienalga, Padomei ir galīgi vienalga, monitoringa centram ir pilnīgi vienalga. Kaut kāds uztraukums ir vienīgi entuziastiem, kas paši veic monitoringu, retam klausītājam, jo to nemaz daudz nevar būt, un tehniskajam personālam, kas var tikai noplātīt rokas.
73!
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 10:29
Var tikai piekrist Rolandam.Ja vēl bišku tiek sekots saturam, kuru raida radiostacijas, tad tehniskajiem parametriem faktiski neviens nepievērš uzmanību. Iet tur gaisā troksnis , klusums vai kroplis, Elektronisko sakaru direkcijai pilnīgi pofig. Galvenais, ka nauda par apraidi samaksāta. Vot radiopirātu noķert, tā cita lieta, atkal var sodanaudu iekasēt. Padomei tikai interesē, lai neraida gaisā krievu propogandu, bet mēnešiem klusējošs raidītājs kāreiz labāk ,mazāk darba.Itkā vajadzētu būt neapmierinātām konkurējošajām rdiostacijām, jo mums tak trūkstot frekvences un tik daudz gribētāju uzraidīt. Īstenība ir tāda, ka gribētāju raidīt varbūt arī ir, bet varētāju gan nav.
Minivat @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 10:49
Nu Rolands sacepās...
Bibis @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 11:33
Ув. Роланд. Не читайте мои посты на русском, если нет желания. Этот форум точно не для обсуждения языковых проблем, тем более моих. Не нравится качество вещания или формат - не слушайте. Латвия - Свободная страна, которую я искренне люблю и уважаю. Вы здесь практически ничего не писали о сети БизнесРадио, когда оно долгие годы вещало в пустоту, почему же сейчас Вас так стремительно стало заботить? Мы решим свои проблемы, не переживайте. Спасибо всем кто любит и ценит музыку на XO, это наша огромная любовь и радость.
ALX @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 12:06
Сеичас я слушаю всё радио в интернети ,
и ваша фуфло мне ненужно овше это всё
даётся для лохов и латышеи , я сам русскии
и слушаю только россииские радиостанции
вот и всё .
ваня @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 12:12
ваня idi NAHUJ !! tavs viedoklis tochna nevienam neinterese
home @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 13:15
Piekrītu home par 200%.
Rolandam savā ziņā taisnība ...
Bet nu nopietni runājot, apbrīnoju tos entuziastus, kas investē reālā bedrē ... t.b. tīklā. Varbūt tns top10 tīkli vēl pelna kautko, bet šie brīnumi ir reāla labdarība... Brīdī kad jau streamu var klausīties pilnīgi apmierinoši braucot par galvenām šosejām (vismaz bitei)...
marss @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 13:44
Krevijas medijas latvija vispar nav vajadigs
lai pisies u savu kreviju .
marss @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 14:06
ALX, Jūs man iesakāt nelasīt Jūsu rakstīto, es savukārt Jums ieteiktu lasīt uzmanīgāk to, ko rakstīju es. Es runāju par attieksmi - gan no tehniskā viedokļa, gan no Jums personīgi. Jums jau nav neviena kontrargumenta.
Man nav nekādu iebildumu pret mūziku, ko raidāt, tomēr Valmierā to mūziku nav iespējams baudīt jau pusotru mēnesi, un tā nav PBR, bet gan Jūsu problēma. Neesmu arī speciāli sazvērējies pret XO FM, vienkārši visam savs laiks. PBR laiks ir pagājis, brīžiem es kritizēju arī to, ko neesat pamanījis, netieši, runājot par klusumu, to pieminēju arī savā iepriekšējā komentārā. Jā, dažubrīd es šajā forumā esmu izteicies reti, esmu pat centies no foruma aiziet šī foruma dažu pamatprincipu dēļ, bet grūti man aiziet no tā, kas mani patiesi interesē.
Lai Jums izdodas visu sakārtot XO FM! Tad, kad izdosies, Jūs pieminēs tikai tie, kas diskutē par reitingiem. Ja neizdosies to izdarīt veikli, rēķinieties ar brīvā valstī izteiktiem viedokļiem, kas tikai "rīvēs Jūsu kantes". Stiedzieties pie "perevodčika", jo labi apzinos, ka rakstu sarežģītus tekstus. Par Jūsu personīgo problēmu runājot, novēlu Jums, mīlot šo valsti, cienīt arī tās valodu. Es, daudz rakstot krievu radioforumā, krievu valodu cienu līdz tās "dziļākajām vīlītēm".
73!
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2018. gada 23. septembrī 14:07
Par Padomi pilgīgu piekrītu. Viņa ir tukša vieta. Un te nav runa tikai pa XO vien. Reāla monitoringa nav vai arī viņi izliekas to neredzam, kas notiek viņu izsniegto atļauju frekvencēs.
galvenais čekot vai nav krievu propogandas, bet arī ar to īsti netiek galā. jau vairāk kā gadu ņemas ar RTR Rossia un tā arī tālāk par runāšānu nav tikuši. Tikmēr Lietuvas TV/Radio padome strādā daudz efektīvāk.
dens @ pirmdien, 2018. gada 24. septembrī 14:58
A ko tad jaunos reitingus neviens neapspriež?
Didzis @ sestdien, 2018. gada 29. septembrī 17:21
Centos pievienot jaunu tēmu, bet sistēma neļāva.
Desa @ sestdien, 2018. gada 29. septembrī 17:50
Štrunts par reitingiem.
Par tēmu runājot un spriežot pēc objektīvas informācijas, 103,4 turpina pieķēzīt ALX, Jūsu tik mīļotās un cienītās Latvijas ēteru. Pat uz nopietnu jautājumu "Cik tad vēl ir tas Jūsu "немного"?" Jūs nespējāt nopietni atbildēt veselu nedēļu, tikai uzrakstījāt vārsmu par mīlestību. Kartējā nedēļa ētera piegānīšanā acīmredzot neatbilst šim "nedaudz". Esiet tik laipns un precizējiet! Varbūt tiecaties uz PBR rekorda atkārtojumu? Ja tā, droši rakstiet šeit, lai mēs tiešām varētu lūgt attiecīgajām "padomēm" iedarbināt attiecīgu mehānismu... Jūs vienkārši nevarat tikt uztverts nopietnāk kā tas jefiņš, kurš te visās tēmās kaut ko ieķēza apzināti nepareizā latviešu vai krievu valodā. Abi esat līdzvērtīgi. Patiesi riebjas Jūsu attieksme. Punkts.
73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2018. gada 29. septembrī 20:51
X0 FM vadībai nav naudas šiem mērķiem,jo nauda aizgāja uz koncerta rīkošanu decembra mēnesī Rīgā! Tā,kā neceriet tie kas cer,nekādi uzlabojumi nav gaidāmi un to,ko šeit raksta ALX, ir tukši vārdi...
Valmierietis @ sestdien, 2018. gada 29. septembrī 21:35
Tad jau būtu labāk slēguši ārā to 103.4 raidītāju un miers,tāpat nekas tur neiet.Kā saka,ja nav kazai piens tad nav.
Carlos3 @ svētdien, 2018. gada 30. septembrī 10:52
Be cool) Дышите глубже. Не тратьте свои нервы понапрасну. Поезд едет к цели и никуда не свернет) Просто наслаждайтесь хорошей музыкой на XO FM)
ALX @ pirmdien, 2018. gada 1. oktobrī 17:40
Paldies!
73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2018. gada 1. oktobrī 19:10
Izskatās ka kautkas ir darīts lietas labā,jo 103.4 skan vismaz pagaidām bez traucējumiem.
Carlos3 @ trešdien, 2018. gada 3. oktobrī 15:28
Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10 000,00 līdz €50 000 000,00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com
aizdevumus @ otrdien, 2019. gada 9. aprīlī 09:00
Izlasiet manu liecību
Mani sauc maira Slavonskinm. es esmu no letvijas. Mana māte man teica, ka dodas tiešsaistē, un nāca klajā ar jose luis aizdevuma publikāciju, kurā teikts, ka viņas aizdevumu uzņēmums sabiedrībai izsniedz aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi.
Tātad, es sazinājos ar uzņēmumu pa viņas e-pastu: (joseluisloans@gmail.com)
kas atrodas uz amata, kuru redzēja mana māte, un es pieteicos aizdevumu 8000 eiro apmērā uz 2 gadu periodu. Uzņēmums man atbildēja un nosūtīja man visus sava uzņēmuma noteikumus, kurus es biju izlasījis, un es tiem piekritu. Pēc aizdevuma pieteikuma apstiprināšanas es saņēmu paziņojumu no savas bankas, ka mans bankas konts, par kuru es norādīju, ka ir samaksāts, ir 8000 eiro. Aizdevuma atmaksu pabeidzu 18. decembrī un pēc tam nolēmu lūgt 32 000 eiro, lai sāktu savu biznesu, ko saņēmu savā bankā
Tāpēc es vēlos izmantot iespēju nosūtīt ziņojumu visiem, kas meklē uzticamu privātu aizdevēju internetā, lai pieteiktos aJose luis aizdevumiem pa e-pastu: joseluisloans@gmail.com,
Tālruņa numurs: +13075431042, ar viņiem varat sazināties arī vietnē Whatsapp: +13075431042. Varat arī sazināties ar mani, ja jums nepieciešama mana palīdzība vai vēlaties uzdot man jautājumus par to, kā es saņēmu aizdevumu. Šeit ir mans e-pasts: (mairaivo250@gmail.com]