Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Capital jaunais veidols

Śodien ir sàkusi skanèt absolùti cita playliste. Teiksim tà, man peraonìgi nepatìk tas, ka stacija vairs nav deju mùzikas, bet of course - tas ir gaumes jautàjums. Kàdam tieśi otràdi - jaunais, romantiski mierìgais stils patìk labàk+)
Едикс @ pirmdien, 2018. gada 10. septembrī 20:29
Nja arī piefiksēju. No viena grāvja otrā. Agrāk skarbs tucis rullēja, ar ļoti mazu pleilisti. OK, tagad ir pleiliste krietni lielāka, bet ... Jā, tā pleiliste ir kaut kas starp Staru,Skonto,SWH. Patreiz ir tāds neliels apjukums, zinu kas ir izņēmuši no favorītiem...
marss @ pirmdien, 2018. gada 10. septembrī 20:56
Šorīt šoks uznāca, dzirdot lēnās a la Skonto mīlas balādes deju stacijā:) Nu ko, CFM pārņēmis sen zināmo HotAC, kurā jau strādā lielākā daļa populāro staciju (SWH, STAR, TEV, Supers, Kurzeme), kas arī varētu nobloķēt jebkādas iespējas uz labiem reitingiem.
Desa @ pirmdien, 2018. gada 10. septembrī 21:19
Desa, sasmīdināji.
viņiem tak nav ko zaudēt. Tik pat labi varēja palaist kantrimūziku. Reitingos zemāk vairs nevar nokrist:)
dens @ otrdien, 2018. gada 11. septembrī 13:49
Klausījos ka capitālam jauns džingls un pārgājuši uz LV dziesmām un kā jau minēja būs 80 un 90 gadu dziesmas.
Carlos3 @ otrdien, 2018. gada 23. oktobrī 17:48
Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10 000,00 līdz €50 000 000,00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com
aizdevumus @ otrdien, 2019. gada 9. aprīlī 09:00
Izlasiet manu liecību

Mani sauc maira Slavonskinm. es esmu no letvijas. Mana māte man teica, ka dodas tiešsaistē, un nāca klajā ar jose luis aizdevuma publikāciju, kurā teikts, ka viņas aizdevumu uzņēmums sabiedrībai izsniedz aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi.
Tātad, es sazinājos ar uzņēmumu pa viņas e-pastu: (joseluisloans@gmail.com)
kas atrodas uz amata, kuru redzēja mana māte, un es pieteicos aizdevumu 8000 eiro apmērā uz 2 gadu periodu. Uzņēmums man atbildēja un nosūtīja man visus sava uzņēmuma noteikumus, kurus es biju izlasījis, un es tiem piekritu. Pēc aizdevuma pieteikuma apstiprināšanas es saņēmu paziņojumu no savas bankas, ka mans bankas konts, par kuru es norādīju, ka ir samaksāts, ir 8000 eiro. Aizdevuma atmaksu pabeidzu 18. decembrī un pēc tam nolēmu lūgt 32 000 eiro, lai sāktu savu biznesu, ko saņēmu savā bankā
Tāpēc es vēlos izmantot iespēju nosūtīt ziņojumu visiem, kas meklē uzticamu privātu aizdevēju internetā, lai pieteiktos aJose luis aizdevumiem pa e-pastu: joseluisloans@gmail.com,
Tālruņa numurs: +13075431042, ar viņiem varat sazināties arī vietnē Whatsapp: +13075431042. Varat arī sazināties ar mani, ja jums nepieciešama mana palīdzība vai vēlaties uzdot man jautājumus par to, kā es saņēmu aizdevumu. Šeit ir mans e-pasts: (mairaivo250@gmail.com]
polk @ otrdien, 2020. gada 1. decembrī 18:13
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums