Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Chaula.tv - retranslācija www.eradio.lv

Labdien!
Tā, kā šajā lapā norādītā kontaktinformācija ir nekorekta, vēršos te, lai uzrunātu lapas veidotājus! Rakstu ar lūgumu izņemt mūsu kanālu no šī portāla - http://www.eradio.lv/tv/chaula.php Portāla veidotājiem nav tiesības izplatīt mūsu video saturu. Paldies!
Ēriks @ piektdien, 2018. gada 29. jūnijā 16:29
Wow, es pat nezināju, ka šis briesmīgais kanāls vēl eksistē.
Duda @ piektdien, 2018. gada 29. jūnijā 17:30
Ak vai Ērik, tad nu gan! Nedomāju,ka kāds vispār jūsu kanālu skatās .. :D Būtu labāk priecājušies par bezmaksas reklāmu..
Es @ svētdien, 2018. gada 1. jūlijā 22:00
Pat arī gribot skatīties media playeris visu laiku buferojas :D
Es @ svētdien, 2018. gada 1. jūlijā 22:03
BBC nav pretenzjas, bet ''pasaulsavenajam''kanāam ČaulaTV bezmaksas reklāma lūk nepatk.
Minivat @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 08:06
Šī nav bezmaksas reklāma, šī ir neatļauta kanāla izplatīšana.
Ēriks @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 09:25
Pieņemu ka skatītāju skaits tam brīnumam ir mazāks nekā vidējam LV streamerim ...
marss @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 10:22
Labdien, Ērik! Lai mēs Jūs indentificētu kā Chaula Tv pārstāvi, lūdzu uzrakstiet mums uz e-pastu, kurš ir redzams jebkuram KATRAS lapas apakšā. Pie mums nav atrodams saturs, pret kā izplatīšanu ir pretenzijas satura autoriem.
eradio.lv @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 11:13
Tāpat tie linki nestrādā, ko jūs tur ņematies ...
marss @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 11:37
Ziņu Jums esmu nosūtījis! Nav svarīgi, vai autors atļauj, vai neatļauj - jums nav tiesības izplatīt nedz radio, nedz TV saturu. Tā ir noziedzīga darbība, un Jūs ļoti labi to zināt.
Ēriks @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 17:37
Šaubos vai kāds baigi šeit netā skatās Chaulu tv,ja nu vienīgi pa tv skatās kuram protams rāda kabeļ operātori.
Carlos3 @ pirmdien, 2018. gada 2. jūlijā 19:51
Tāda Čaula TV neparādās nekādos retingos, tā kā vajadzēja priecāties, ka kādā lapā to vispār piemin. Dot norādes uz radio un TV studiju lapām nav nekāds noziegums. Izakatās, ka Ērikam bišku galvā sakāpis un domā, ka pārstāv krutāko Latvijas televīziju. Varu saderēt, ka lielākā daļa skatītāju vispār mezin, ka tāda Čaula pastāv. Lai tak admins izmet to norādi, kam tāda televīzija vispār vajadzīga.
Minivat @ otrdien, 2018. gada 3. jūlijā 10:17
Ērikam nez kāpēc liekas, ka tādi pasaules līmeņa portāli kā piemērs Tune in ar vairākiem simtiem miljonu lietotāju dara kaut ko nelikumīgu.
Exi @ otrdien, 2018. gada 3. jūlijā 12:49
Paldies par ātro reakciju no lapas administratoru puses. Vēlos informēt, ka nevis man kaut kas ir sakāpis galvā, bet gan es neatbalstu audiovizuālā satura neatļautu retranslāciju. Šī web lapa ir viens no "pirātisma" perēkļiem, un tas ir tikai laika jautājums, kad par to nāksies atbildēt. Ne par sevi, bet par mums es cīnos.
Ēriks @ ceturtdien, 2018. gada 12. jūlijā 14:45
eradio.lv ir pirātiska mājas lapa??? Nu gan prāta nav cilvēkam)))) Uzraksti vēl vēstuli Dacei, ja tik gudrs esi)))
V @ ceturtdien, 2018. gada 12. jūlijā 18:04
Ēriks tu neesi normāls ...
Uztaisīt tādu cepienu par kaut kādu televīziju, kuru skatās 30 cilvēki ...
Būtu priecājies, ka kāds intereses dzīts ielīdīs tajā M(iskaste)TV lai paskatītos no šī saita, nevis kviecis pa visu pagastu par kaut kādām autortiesībām...
marss @ ceturtdien, 2018. gada 12. jūlijā 18:29
Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10,000.00 līdz €50,000,000.00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com

WhatsApp vai zvaniet: +1201865546
aizdevumus @ otrdien, 2019. gada 9. aprīlī 09:05
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums