Izklausās jautri :D
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/ar-latviesu-muzikas-kvotam-radiostacijas-plano-stiprinat-latvisko-identiati.a281164/
Protams 21.gs. likt kaut kādas kvotas ... Izklausās jau smieklīgi.
No otras puses, gribētos jau LV mūziku vairāk FM viļņos, ne tikai LR2 un LR5.
marss @ ceturtdien, 2018. gada 7. jūnijā 15:10
20% vēl varbūt pa diennakti kaut kā varētu salasīt (gan jau latviešu tucīšus varētu atrast Topradio ēteram un SWH+ kādus latviešu krieviskos gabalus, t.i. Breinstorm i tak daļe). Īstais killers gan ir šis: "Savukārt no plkst.7 līdz 20 latviešu mūzikas īpatsvars ir vismaz 50% apmērā."
It's just not possible. Daudzu radiostaciju koncepcija pazūd pilnībā?
EHR? "Eiropā populārāko dziesmu radio, izņemot katru 2. dziesmu..." būtu jaunais sauklis tādā gadījumā.
Janka @ ceturtdien, 2018. gada 7. jūnijā 16:42
Ghe ghe, vot tas tiešām būtu interesanti, kā 50% sasniegt tādam EHRam, vai vēl labāk, Rušan hītiem :D
Ar 20% jau varētu rasties pamatīgi sarežģījumi dažām stacijām...
marss @ ceturtdien, 2018. gada 7. jūnijā 17:11
Tajā LSM ir nepareizi uzrakstīts. Cik saprotu, tad no 7 līdz 20 ir jāatskaņo vismaz 50% no visiem obligātajiem 20%. Tātad pa dienu, vidēji stundā sanāk mazliet mazāk par 20%.
John @ ceturtdien, 2018. gada 7. jūnijā 17:42
Ну тогда канец придёт русским станциям
gatis @ ceturtdien, 2018. gada 7. jūnijā 18:12
Nafig mums te Latvijā būtu jāklausās ēterā krievu stacijas. Pareizi ir, ka tās žmiedz nost.
Minivat @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 07:58
Es arī iedomājos, ka būs ar Jumor FM, EHR Rus, Mix Fm un tam pašam topradio un pārējiem. Tagad jālaiž ēterā kaut kādas latišu dziesmas?
Pacans Volodja to nesapratīs, kurš klausās kādu krievu staciju :D
ivčiks @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 12:18
Pacans Voloģa var klausīties internetā ko vien grib, bet plašajā krievzemē arī FM viļņos. Te ir latvija un nav jāretranslē svešas programas.
Minivat @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 14:20
Pareizi ir , viss FM diapazons piedirsts ar Krievu radiostacijam ,pat Lietuva ir tikai 1 RUS radiostacija. Un tur visi izdzivo.
Kaspic @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 15:31
Ak jēziņ, cik te daudz nacionāļu uzradās)))) tikai nez kāpēc pret radio BBC neviens no Jums nav, un pret dziesmām angļu,vācu un citās valodās? Te tak Latvija ir, nevis Amerika vai Anglija!!!Ko tad Jūs klausāties tās dziesmas??? Vien vārd sakot plānprātiņi Jūs esiet)))
lra @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 16:16
Mēs esam Lātvieši!
http://i66.tinypic.com/33p3ifm.jpg
Diemžēl šai forumā nav autorizācijas un jebkurš var pieņemt manu vārdu. Es norādes uz tām bildēm nedevu!
Jā, es esmu latvietis un ciest nevaru krievu radiostacijas Latvijas ēterā. Plānprātiņi savulaik sēdēja radio un televīzijas padomē un pieļāva tādu situāciju. Būtībā tiek retranslētas naidīgas valsts radioprogramas un kapēc lai es ar to būtu apmierināts. Es neesmu arī sajūsmā par tuc-tuc muzičkas raidošajām radiostacijām, bet tā mūzika vismaz nāk no draudzīgām valstīm.
Minivat @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 19:53
Njā, diagnoze...
Mikrovat @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 20:52
Nja, te ir slimie. Tas, kurš lika tos linkus uz bildītēm, protams, ir atsaldētais, un tos s*dus vaļā nevēru, lai iet pairst.
Ira, tos raššan hītus var likt spīdzināšans telpās, es laikam visu izstāstītu, ja man tos uzliktu.
marss @ piektdien, 2018. gada 8. jūnijā 21:10
Pipec sloljko uporotih sobralosj!!
Valoģa @ sestdien, 2018. gada 9. jūnijā 09:14
Kurš te pieminēja Lietuvu. Tak salīdziniet, cik daudz krievvalodīgo ir tur, un cik Latvijā.
Starp citu, lietuvieši jau 90-tajos gados filmas rādīja ierunātas lietuviski, kamēr Latvijā bija jāklausās krievu valodā ar subtitriem latviski.
ivčiks @ sestdien, 2018. gada 9. jūnijā 14:54
Ja pavisam nopietni, latviešu mūzikā no deju mūzikas žanra gandrīz nekā arī nav.. Leģendas, 80-tie, 90tie, daži šābrīža izpildītāji. Lai jau skan kā skanēja, vienīgi dažām stacijām būtu jāpiedomā pie programmu satura.
Zeme @ sestdien, 2018. gada 9. jūnijā 19:05
Sudi jus esat a ni latviesi
ivars @ otrdien, 2018. gada 12. jūnijā 16:54
Nevajag ko uzspiest! Kurš vēlās, klausās LR2, cits Capital FM, vēl kāds TOPradio! Nav svarīgi vai skanēs latviešu mūzika tikai un vienīgi, vai arī būs viss kopā! Piemēram, Russkij diskach iekš TOPradio, ritmiski, klausāmi, pozitīvi. Nevajag dalīt tautas, SATURAM IR JĀBŪT LABAM!
Zeme @ trešdien, 2018. gada 13. jūnijā 20:30
Vēl viens rakstiņš par tēmu:
http://www.parmuziku.lv/zinas/latvija/latviesu-muzikas-kvotas-butiba-6842
marss @ otrdien, 2018. gada 19. jūnijā 16:01
U menja v efire v 90x igrali i 100debija i Pamatinstinks. Man pofig , ja to vikruchusj. Voobshe sobiralsja delatj Latishkij diskach. Dumaju poka kak sdelatj tak chtobi vse ego slushali. I poverjte, sdelaju !!! :) Ne nado ssoritsja i gnatj na nacii.
TOPruslan @ trešdien, 2018. gada 20. jūnijā 17:30
Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10,000.00 līdz €50,000,000.00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com