Reitings @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 10:29
A kas notiek? Skanēt skan. Kur problēma?
Ieskrēji, ietirsi te un aizskrēji tālāk?
marss @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 13:14
Izskatās ka atkal sāk uzdarboties zemā intelekta indivīdi.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 14:08
Laikam viņam neliek mieru video kameras atslēgšana un arī tas,ka jaunu mājas lapu divus gadus sola, nu un raidītājs Dobelē joprojām nav palaists
V @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 15:54
Reitings "paķēra mani uz izbrīnu" - braucu 100 km un visu ceļu klausījos Capital FM.
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 18:05
Zemā intelekta indivīds, kurš nākamajā ierakstā atkal nenoskopos "rādio" garumzīmi, varētu nebūt tik uzbrūkošs. Un marsietis, kurš no radio saprot tieši tik, cik hokejā fani prot izmācīt spēlētājus, varētu nekautrēties kādreiz aiztaupīt negācijas. Šim forumam nav ne vainas, bet ir diezgan liela nevēlēšanās atgriezties dažu deģenerātu dēļ. Labi, ne par to. Par Capital. Roland, vai viss skanēja kā normālā ikdienā - ēterā visi tie paši utt.?
Reitings @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 19:01
Jāsaka, Reitings, ka man uz konkrēto jautājumu tā īsti nav ko atbildēt. Diemžēl neesmu radioklausītājs, dzīve tam par īsu. Es nepārzinu Capital FM ikdienas skanējumu tik labi, lai varētu ievērot tādas izmaiņas programmā, bet starp četriem un pieciem pēcpusdienā skanēja gan mūzika, gan tradicionāli daudz identificējošu džinglu. Formāts arī tradicionāls. Tas bija 94,9. Vai tur citkārt bija kas īpašs? Tagad ieslēdzu arī 95,9. Tehniski viss normāli, atšķirībā no XO FM Vidzemē. Liepāju šovakar man uztvert nav reāli, Jelgavu pagaidām nedzirdu... Dobeli protams arī. Nezinu, cik bieži Capital-ā parasti skan reklāma, bet pēdējās stundas laikā tā nav dzirdēta (varbūt esmu palaidis garām, jo biju nedaudz novērsies), kas komerciālas stacijas gadījumā varētu būt aizdomīgi.
Vienīgi nupat izskanēja tāda dziesmiņa ar piedziedājumu "Be my lover...", kas, simts punktu, skanēja arī tad, kad braucu tos 100 km. Piedodiet, ka nepārzinu šos māksliniekus, bet man tie noder galvenokārt tikai fonētiskai atpazīšanai.
Par satura maiņu, ja tāda ir, pilnīgi nopietni varētu izteikties īstais marss, kurš, cik noprotams, ir Capital FM vai atbilstoša formāta regulārs cienītājs.
Reitings, ja Jums ir kas konkrētāks, pastāstiet arī mums!
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2017. gada 7. decembrī 20:46
Ja runājam par saturu, jā, ir pazuduši dīdžeji. Manis pēc viņi tur arī var nebūt, jo vienīgais raidījums, kas man patika, bija uzmērē rītu ar Lieni un Tomu. Pārējie protams tur mēģināja kaut ko ... bet ir cilvēki, kuriem nesanāk. Un labi vien ir.
P.S. Skatos esmu populārs, jo 6 posts nu nekādīgi nav mans ;) Cenšos kaut kādu, kaut vai sliktu, latviešu valodu ar visu gramatiku, ievērot. Un pirmā posta autoram silti iesaku apgūt komunikācijas prasmes, jo patreiz tās ir kritiski zemas, un sāk vilkt uz mūsdienu zelta jaunatni, kas nav spējīgi salīmēt pāris saliktus teikumus....
marss @ piektdien, 2017. gada 8. decembrī 09:21
Tavis pràt , venèra, var nebūt, bet tu esi zàbaks un neiebrauci bùtību. Kaut kas nav kàrtībà, un vai uz labu vai sliktu, to redzèsim. Visticamàk kàdas problèmas ir, ka nevar algot dj..