Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

TOPs 100.9

Kautkā pēdējā laikā Topam Vidzemes raidītājam laikam radušās kādas problēmas,jo diezgan bieži neskan,sevišķi brīvdienās.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 09:07
Ne tikai bieži neskan, bet radiostacijas dvēsele ir pārstājis reağēt uz draudzīgiem signāliem par to.

73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 09:15
Gandrīz jau kā 1.biznesa rādio,atzīmēts ka skan visā Vidzemē,bet skan labi ja Cēsīs tikai,bet labi tā jau pavisam cita tēma.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 09:52
Tieši Cēsīs neskan, skan tik Smiltenē un Limbažos varbūt.
Desa @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 10:44
Smiltenē jau arī sevišķi neskan,tikai šņākoņa ir fonā un viss.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 11:22
Kā viņš var skanēt vienā pilsētā un otrā neskanēt, ka runa iet par 100,9...
marss @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 14:45
Tur vēl novirzījāmies no temata par 1.BR,bet runājot par Topu,tad tiešām tur kautkas jādara,jo neiet viņiem tur īsti.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 31. augustā 15:25
TOPradio Vidzemē? Nav problēmu!

TOPradio skan lielā daļā Vidzemes... no 91,9 MHz raidītāja (ko, personīgi esmu uztvēris gan Zilupē, gan Liepājā), mazākā daļā Rietumvidzemes no 98,3 MHz raidītāja, pārliecinoši Vidzemes dienvidos un dziļi vidienē no 95,4 MHz raidītāja, daļā Austrumvidzemes no 99,0 MHz raidītāja un nelielā daļā Dienvidaustrumvidzemes no 89,6 MHz raidītāja, kas acīmredzot darbojas ar virziendarbības antenu, jo 70 km attālumā (augstiene ar + vairāk kā 120 m gan ir signāla ceļā) dzirdu kā otru vājāko no Cesvaines raidītājiem (Radio TEV no turienes neesmu uztvēris kādus divus gadus). Tiesa, radiostacijas dvēselei tehniskā informācija ir kļuvusi par komercnoslēpumu, lai gan agrāk pats brīvi svaidījās tīmeklī ar tehnisko informāciju gan par saviem, gan NE SAVIEM raidītājiem. Dažreiz TOPradio skan arī Vidzemes vidienē no 100,9 MHz raidītāja, bet šogad pārrāvumi, pat ilgstoši, ir bijuši n-tās reizes.

P.S. Es zinu, ka ne Zilupe, ne Liepāja nav Vidzemē.

73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2017. gada 1. septembrī 01:50
PBR Vidzemē?

Ir no Ulbrokas un Smiltenes... un Jurģukalna, ko var uztvert tikai izredzētie, ja pakāpjas Jurģukalnā (pārspīlējums minimāls). Limbažos nav!

Vai tiešām PBR Smiltenē arī patlaban ir problēmas? Nesen vēl viss bija kārtībā.

Toties Limbažos ir galīgā p---ā (pareizi sapratāt - putrā), jo atšķirt to nenormālo troksni no derīgā signāla ir ļoti grūti). Esmu pārliecināts, ka to meiču, kas kaut ko vāvuļo stipri izkropļotā, tomēr latviešu valodā radiostacijā, kas ēterā joprojām informē par savām frekvencēm, piemēram, tajos pašos Limbažos, tur neklausās pilnīgi neviens, pat ja gribētu, jo klausīties vienkārši nav iespējams drausmīgās skaņas dēļ.

73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2017. gada 1. septembrī 02:03
Runājot par PBR,tad aizvien informē arī par Valmieras frekvenci,kura jau vismaz divus gadus neskan.
Carlos3 @ piektdien, 2017. gada 1. septembrī 15:10
top ruslans vairs nereage uz kritiku, ka parasti bravuras pilns, un nekaunigs Maskavietis!!
edaks @ sestdien, 2017. gada 2. septembrī 09:23
edaks tik Tu kljudies vinsh nav no maskavas !
Ixilo @ svētdien, 2017. gada 3. septembrī 18:24
Šonedēļas laikā ielikšu pāris bildes iekš freefm no Jurģukalna. Tad arī visiem taps skaidrs kādā stāvoklī ir konkrētais tornis un kapēc iespējams puse no raidītājiem nestrādā :D Nākamā "kriminālā" vieta manuprāt ir Limbaži un Valmiera. Par Smilteni grūti spriest, jo tur laikam 8. CBR teritorijā atrodas izmantotais tornis.
Es @ pirmdien, 2017. gada 4. septembrī 15:55
Par bildēm laba doma, Normund!

Es arī esmu ieplānojis beidzot tur sākt šo to ievietot ar mērķi aptvert visus apraides raidītājus. Ir jau iekrājušies daži foto no Kurzemes.

Jautājums par Smilteni. Agrāk Radio Trīs raidīja no ūdenstorņa Silvā. Vai tad PBR neraida no tās pašas vietas? Atvainojos, ka FMLISTā vieta nav pareizi norādīta. No tur norādītā Bite torņa PBR noteikti neraida, bet raida Radio TEV, savukārt PBR raidītāja atrašanās vieta attiecīgajā resursā tiks precizēta pēc tās noskaidrošanas.

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2017. gada 4. septembrī 23:28
Jurģukalnā tiešām liekas viss nolaists,jo agrāk tās rādiostacijas,kas tur skanēja mierīgi bija uztveramas Valmierā utt.
Tajā laikā kad bija rādio101,tad braucot pa Valmieru uztvēru tieši 104.7mhz nebija nekādu problēmu,jo tad jau Valmieras 103.4mhz jau bieži neskanēja.
Tā ka viss palēnām tiek nolaists.
Carlos3 @ otrdien, 2017. gada 5. septembrī 09:09
http://m.ziemellatvija.lv/lietotaju-raksti/ko-raida-smiltene-66535?from-full
1BR Smiltenē raida no 8CBR torņa. Tur vēl kautcik ok.
Desa @ otrdien, 2017. gada 5. septembrī 15:10
Milzīgs paldies par atsauci uz "Ziemeļlatviju"!

73!
Rolands Strautmalis @ otrdien, 2017. gada 5. septembrī 23:15
Iemetu dažas bildes no Jurģukalna: http://www.freefm.lv/photogallery.php?album_id=58

73!
Es @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 10:07
to ixilo - facebook profilaa vismaz vinjs raksta ka no Maskavas:)
edaks @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 12:09
Divas dienas Tops skanēja,šodien atkal raidītājs atslēdzies
Carlos3 @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 12:40
Runājot par Topu. Būs kā toreiz Bauskā, kad uz 96.5 pārsvarā bija dzirdama šņakoņa, nekā mūzika. Tomēr pēc pāris mēnešiem viss tika sataisīts.
Droši vien ar Vidzemes to raidītāju ir līdzīgi.
ivčiks @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 16:33
Carlos3, paslaik gan skan. Kad maniji ka atsledzas?
ricis @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 18:36
!!! Paldies Laurim par bildēm! Normundam arī vienmēr paldies!

73!
Rolands Strautmalis @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 21:49
Rīta pusē bija atslēdzies,bet tagad jā skanēja.
Carlos3 @ trešdien, 2017. gada 6. septembrī 22:10
No Jurģukalna gadījumā skanēja arī EHR,Skonto,RādioTev un Stārfm?
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 08:13
No minētā torņa gāja EHR un Radio3 tagadējais 1br, Skonto un TEV iet no jurģukalna Bites torņa, StarFM no Smīdu kalna tele2 torņa. EHR pārvācies uz visticamāk Tele2 torni netālu no Jurģukalna. Palabojiet ja saku nepareizi.
Desa @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 09:11
Šeit arī ieliku bildes no blakus esošā torņa kuru izmanto Skonto un Tev. Bet man nav info par EHR, jo labu laiciņu atpakaļ pats redzēju, ka EHR bija 1br tornī.. Par otro EHR 92,3 nav info. Varbūt kāds ko zin. Jo arī bites tornī ir pa 2 antenām augšā un torņa vidū!
73!
http://www.freefm.lv/administration/photos.php?aid=0e17828190bf7735&album_id=59
Es @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 09:35
Šis būs īstais links: http://www.freefm.lv/photogallery.php?album_id=59
Es @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 09:38
Šeit atrodas abi EHR raidītāji: https://www.google.com/maps/@57.253372,25.401958,216m/data=!3m1!1e3

Ar Juģukalna Bite torni viss skaidrs. Skonto Vidzeme raida no augstākajiem dipoliem 80 m augstumā, Radio TEV - no 55 m augstuma.

------------

Izradās, ka šim forumam ir arī savi plusi! Dažkārt no pilnīgi bezperspektīva tēmas iesākuma izveidojas ļoti interesanta tēma, pateicoties it kā ārpustēmas blakus tematiem.

Pie reizes jautājums kolēģiem. No kuras vietas Balvos raida TOPradio 99,0 MHz? Man ir divi varianti pilsētas teritorijā, abi Bērzpils ielā, un vēl kāds ārpus Balviem, bet kamēr neesmu pats aizbraucis un radiostacijai šī ir SLEPENA informācija, pie skaidrības netieku.

73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 10:10
Kopš kura laika abi EHR Vidzemē atrodas augstākminētajā tornī? Kādreiz 99,2(,1) MHz atceros sildīja gaisu bijušajā Radio3 pirtiņā Jurģukalnā blakus 104,7 raidītājam..! Uzkāpšu uz sava divratainā drauga kad būs saulains un nobildēšu tagadējo 99,2 un 92,3 atrašanos vietu:)
Es @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 11:15
Kopš kura laika, nevaru precīzi pateikt, bet tā nu tas ir. Līdz ar to PBR Jurģukalna bijušajā Radio 3 mājvietā ir pilnīgi vientuļš, nav kas to pieskata, kamēr nogāzīsies vai arī nonāks saimnieka rokās pirms nogāšanās.

-------

Pilnīgi par tēmu. Paldies Jānim, kurš mani nupat informēja, ka TOPradio 100,9 MHz beidzot raida pilnvērtīgi, arī RDS informācija ir sakārtota. Tēmu varētu beigt. Līdz nākamajai reizei?

73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 11:24
Tops Balvos ir kkur ārpus pilsētas, VASES antenu projektos bija rakstīts, var pameklēt, tgd nevaru atrast.
Un Roland, salabo fmscanā Stāra 98.2 Gulbenes atrašanās vietu.
Desa @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 11:43
Šodien braucot pa Valmieru ievēroju,ka PBR signāls ir uzlabojies,jo 104.7mhz ir labi uztverams Valmierā,kā arī Smiltenes 103.1mhz ir uzlabojies signāls.
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 15:50
Oho! Paldies Carlos3 par info. Tiesam signals uzlabojies. Tagad 104,7 dzirdu Mazsalaca bez problemam. Kadu pusgadu signals nebija dzirdams mana puse pat Tropo laika.
ricis @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 17:03
Arī Valmieras 103,4 ir dzirdams. Tikai RT, vietas nosaukumā vajadzēja būt Valmierai nevis Cēsīm. 73!
Jānis @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 17:06
Vajadzēja divus gadus lai palaistu 103.4:D
Carlos3 @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 17:32
Nja kautka divaini tas viss... Redzes cik ilgi ies.
ricis @ ceturtdien, 2017. gada 7. septembrī 18:34
Desa, ja atrodi, esi tik laipns, uzraksti par Balviem, atceroties par sekām, jo tas ir noslēpums. Vari rakstīt man personīgi. ITU šajā sakarībā noved nekurienē.

Par 98,2 manā rīcībā ir konkrēta informācija par Raiņa ielu 82, ko var apstiprināt persona, kas to zina labāk par mani, jo pieskata Star FM raidītājus, un sakritības pēc ir izteikusies arī šajā tēmā. Nojaušu, ka Tev, Desa, ir atšķirīga informācija. Interesanti! Kāda? Avots?

Vakar bija izcila diena. Mūsu "pļāpas" ir bijušas tik svarīgas, ka veselas divas komercstacijas, par kurām pamatā tiek runāts šajā tēmā, ir spērušas būtiskus solus apraides sakārtošanā. Tieši tādēļ nekautrēsimies un droši rakstīsim par ievērotajām nebūšanām - par raidītāju klusēšanu, gaisa sildīšanu, kroplu skanējumu vai RDS nepilnībām, ja šīs pazīmes ir vērojamas ilgāku laiku! Viena dziesma jau var iestrēgt katram, bet ja trīs dziesmas vai divi gadi, tad par to ir jārunā.

73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2017. gada 8. septembrī 02:41
Lieta ar 98.2 ir ka kartē viņš uzrādās kkur pie Ventspils, ne Gulbenē.
Desa @ piektdien, 2017. gada 8. septembrī 09:03
Tops Balvos ir Gulbenes novadā, Litenes pagastā, Zaķaplokos.
Desa @ piektdien, 2017. gada 8. septembrī 21:59
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums