Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

TEVs Saulkrastos un SWH Rock paņem Golda frekvences

Jaunajā NEPLP sēdē apstiprina Radio TEV Straupes 96.4 pārlikšanu uz 96.5 Duntē (principā Saulkrasti), un SWH Golda Jēkabpils un Ventspils frekvenču pārlikšanu uz Rock. Ir jau paliela afēra, bet šoreiz pozitīva. Saulkrastos frekvence saprotama lai noklātu Via Baltica starp Ādažiem un Salacgrīvu.
Desa @ ceturtdien, 2017. gada 15. jūnijā 18:56
Varbūt SWH plāno vispār atteikties no savas Gold programmas vai arī viņa paliks tikai Rīgā.
Jūt, ka reitingi tai stacijai ir niecīgi.
dens @ piektdien, 2017. gada 16. jūnijā 16:15
Nu būsim reāli šai stacijai reitingi ... praktiski nav. Loģiski cik ilgi SWH grupa vilks šo slīkstošo kuģi..
marss @ piektdien, 2017. gada 16. jūnijā 18:42
Man liekas, ka programma tiks mainīta. Bet uz ko, nav ne jausmas. Varbūt ziņu tipa stacija, kas eksistētu paralēli LR1, kas ir citās valstīs.
Desa @ piektdien, 2017. gada 16. jūnijā 20:02
Radio SWH Rock Valmierā ēteros sāks skanēt jūlija sākumā! :)
ezis @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 08:24
Desa, labāk jau precīzāk, ja iespējams un ir zināms... par Dunti. Tas tornis Limbažu novadā no Saulkrastu centra atrodas apmēram 15 km attālumā.

------------

Vai jūs vispār FM radio kādreiz ieslēdzat? Mēs, daži dullie, dažreiz nemaz neizslēdzam. Pēdējās nedēļas laikā Eiropā izcili novērojumi sporādiskājā izplatībā, ieskaitot dubultos atstarojumus. Piemēram, vakar es šādā veidā uztvēru gan Saūda Arābiju otrreiz šovasar, gan vispār pirmo reizi Jordāniju, kā arī daudz ko citu no Krievijas un Turcijas, līdz Īrijai.

73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 10:39
Roland. Es vakar uz 93.1 (LR5) vietā kādu brīdi (ap pusdienlaiku) varēja klausīties kaut kādu Poļu (?) staciju.

marss, nu un kas, ka Goldam reitingi nekādi. Tak PIK FM ir līdzīga situācija un kaut kā turas virss ūdens.
dens @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 11:22
Man arī šonedēļ labi nāk iekšā stacijas no Itālijas, bet vienīgā ko paspēju identificēt bija Rock Radio 96.2 no Serbijas. Tikai 300w raidītājs, bet skanēja perfekti. Par Dunti teicu tā, jo tur, kā tev zināms raida SWH Rock, kas ir atzīmēts Saulkrastos. Ja jaudu iedos normālu, tad tie 15km neko nenozīmē.
Desa @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 19:23
Man domāt ne s*da nedos ;) Komerstacijām tā ir ierasta prakse ...
marss @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 20:56
96.4 Straupē bija ok jauda, neredzu kādēļ viņai 96.5 tagad liktu mazāku.
Desa @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 21:02
Traucēs zviedru FM stacijām. Nopietni.
Tā vismaz domā darboņi ESD un VASES...
marss @ sestdien, 2017. gada 17. jūnijā 21:14
Desa, ja nu gadījumā vēlies pievienoties nelielajam Latvijas FM dieksistu pul(-kam) (-ciņam) un savstarpēji apspriesties un pakonkurēt vismaz uz pussezonu, uzraksti man personīgi.

Rakstīji: "... atzīmēts Saulkrastos...". Kur atzīmēts?

73!
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2017. gada 18. jūnijā 01:20
SWH Rock reklāmās, NEPLP licenzē un VASES sarakstā šis raideklis ir rakstīts kā Saulkrastu.
Desa @ svētdien, 2017. gada 18. jūnijā 09:55
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums