Kāpęc pa EHR, arî Radio TOP u Skonto tik bieI skan reklāmas ,kuras arî atkārtojas?
Visvarāk mani kaitina RD Elektronikas reklāmas oa Radio Skonto. Es jau zvanîju RD Elektronikas vadîbai un izteicu savas pretenzijas par uzbāzîgo reklāmu Radio Skonto. Tae EHR reklamë uzbāzîgi vienu augstskolu. Kad pa Skonto visulaiku skanēja veikala "Ciekurs" reklāma, tad es arī izteicu pretenzijas veikalam "Ciekurs" un reklāma pa Radio Skonto vairs neskanēja.
muksis @ svētdien, 2017. gada 5. martā 09:40
Nu kruts reklāmu eksperts esi :D
Es @ svētdien, 2017. gada 5. martā 13:46
Cienītājs Muksis! Mūsu pagalmā, pretī atkritumu konteineriem, regulāri parkojas mašīna ar Reaton reklāmu uz sāniem, tadejādi traucējot atkritumu izvešanu. Vai jūs, kā cilvēks ar pieredzi, nevarētu uzzvanīt viņu valdībai un izteikt savas domas? Mēs ar kaimiņiem ticam, ka jūsu sirds nepaliks vienaldzīga.
ухо @ svētdien, 2017. gada 5. martā 14:34
ko lietojam? Es arī gribu!
marss @ svētdien, 2017. gada 5. martā 16:11
Nu vispār, kurš tev liek klausīties kautkādu s*da Skonto??? Nēesi nekad iedomājies, ka radio var arī pārslēgt?
marss @ svētdien, 2017. gada 5. martā 20:27
Skonto reklāmas biežumu vēl var izturēt. bet pamēģiniet uzslēgt KHR vai Topradio. Ik pēc pāris dziesmām reklāma. Tāpēc dažreiz klausos Skonto+, tam vispār reklāmas minimāli.
Dens @ pirmdien, 2017. gada 6. martā 12:12
Jā, Topradio tiešām skan reklāmas pārāk bieži. Tas pats KHR. Te vislabāk zvanît pašiem reklāmdevējiem un izteikt savas pretenzijas. Labi,ka Skonto+ reklāmas ir reti.
Ivars @ pirmdien, 2017. gada 6. martā 14:01
EHR visu laiku atkārojas RD elektronikas reklāmas, Latkredīts . Kāpēc RD elektronikas reklāma jāatskaņo pat 2x stundā? Tak visi zina par to veļasmašīnu at atlaidi. Kam par šo visu marazmu sūdzēties ?
desa @ trešdien, 2017. gada 15. martā 10:33
Dārgā foruma vadība, ieviešat pasākumus lai kādi viltvārži nevar izmantot citu foruma dalībnieku vārdus.
Desa @ trešdien, 2017. gada 15. martā 13:26
Klausies LR5, tur nav komercreklāmas!
siers @ piektdien, 2017. gada 19. maijā 00:28
Vai jums ir nepieciešams kredīts, ja jā, lūdzu, atbildiet uz mani, lai iegūtu vairāk informācijas par gilbertgonzales037@gmail.com
gilbert gonzales @ sestdien, 2017. gada 27. maijā 09:00