Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

DAB+ apraide Rīgā ir sākusies!-2

Par DAB tāluztveršanu: Tas atkarīgs no uztvērēja. Pats arī esmu uztvēris. Igauņu kolēģis ir uztvēris caur tropo - Poliju, Zviedriju, Norvēģiju un uztvēris muxi ar kanālu sarakstu no Dānijas ar uztvērēju, kuram ir teleskopiskā antena. Tādēļ lūgums arī Jums, Minivat, pameklēt youtube DAB DX. Pierādījumi ir gana daudz.
Jānis @ otrdien, 2017. gada 10. janvārī 20:08
Jani, es visu to zinu, bet brīnumi radiotehnikā nenotiek un , ja signāla gaisā nav, tad uztvērēja jūtībai nav nozīmes. Protams, kad ir "prohods". tad visi tie video ir sabildēti, bet tādi brīži ir labi ja pāris reizes gadā. Man ir gana jūtīga aparatūra un ļoti labas antenas, bet, ja spektra analizātors neko nerāda, tad visam tam nav nekādas nozōmes. Tai pat laikā somu un zciedru FM es varu uztvert praktiski visu laiku.
Minivat @ otrdien, 2017. gada 10. janvārī 20:24
Vajag tad skatīties arī troposfēriskās izplatības prognozes un kā man e-pasta sarakstē teica Rolands Strautmalis, citēju": "Pie uztvērēja vajag būt tieši īstajā laikā" ;) Uztvērēja jūtībai ir nozīme, kad gaisa ir signāls. Jo labāks uztvērējs, jo labāk signālu varēs uztvert.

Un vēl kas. Dzīvoju tuvāk Zviedrijai nekā Jūs Lielvārdē. Stockholma no manas lokācija 448 km, Upssala 497 km un Gavle 570 km. Arī tam ir atšķirība. Troposfēriskās izplatības signāli labāk izplatās arī virs ūdeņiem nekā virs sauszemes.
Jānis @ otrdien, 2017. gada 10. janvārī 20:30
Man tāluztveršanas pieredze ir kādi četrdesmit gadi un ,kad sāku, nebija ne datoru, ne interneta, ne visādu prognožu. Troposfēras izplatību var jus vienkaŗši pēc laika apstākļiem, bet tas nāķ ar pieredzi. Protams, tagad apskaties prognozi un viss daudz vieglāk. Ja par uztvērēja jūtību, tad es varu ''sadzirdēt'' tuvāko koku siltuma trokšņus un ar uztvērēja jūtību problēmu točna nav. Ja gaisā signaļa nav, tad ne antenas, ne jūtība neglābs. Skaidrs, ka jūras krastā daudz labāki uztveršanas apstākļi, bet tur atkal problēma, vējš antenas gāž :)
Es vienalga skeptiski raugos, ka ar virtuves radio, bez āra antenas Latvijā var regulāri uztvert zviedru DAB+ Jā, ir reizes, kad var, bet ļoti reti.
Minivat @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 07:08
Es jau te centos atspēkot Jūsu neticību, ka ar parastu radio, kuram ir teleskopiskā antena to var izdarīt! Bet es jau tāpat Jūtu arī manam aparātam tiek piedēvēts "ķēķa radio" definīcija.
Jānis @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 09:25
Jāni, no kura avota skaties prognozes, kad būs labs tropo?
ricis @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 17:20
Un kādu definīciju Tu dod savam uztvērējam?
ricis @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 17:20
Portatīvais DAB/FM Radio.
Jānis @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 17:23
Taisnība jau ir , pareizi saukt par portatīvo/pārnēsājamo nevis ķēķa uztvēŗēju.
ricis @ trešdien, 2017. gada 11. janvārī 19:03
Vai jūs meklējat finansiālo palīdzību, Vai jūs izmisīgi nepieciešama finansiāla palīdzība? (Sergeyshikunov@yahoo.com) ir šeit, lai jums jūsu sniegto pieprasīto aizdevuma summu. tāpēc viss, kas jums jādara, ir aizpildīt zemāk formu un saņemt atpakaļ pie mums uzreiz, mēs sniegsim Jums 100% garantiju, ka jūsu kredīts ir labi nodrošināts ar šo uzņēmumu labi, mēs dot aizdevumus ar likmi 2% procentu tik aizpildīt bezmaksas, jums būs iespēja atmaksāt aizdevumu. Mēs dodam aizdevumus pie vismaz $ 1000 līdz $ 1.000.000 ar likmi 2% procentu. arī sazināties ar mums, lai jebkāda veida aizdevumu. lai saņemtu sīkāku informāciju, rakstiet mums un pieteikties nākamajam aizdevumu. via (sergeyshikunov@yahoo.com)

Veidi Kredīti PIEDĀVĀJAM

Personal Aizdevumi
Business Kredīti
Auto Loan
House Loan
Aizdevums samaksāt rēķinus
hipotēkas
Studenta aizņēmums

Visiem citiem veidu aizdevumu, vai rakstiet mums pēc iespējas ātrāk ar šādu informāciju, norādot summu, jums ir nepieciešams, kā aizdevumu.

Kredīta pieteikums

Pilnais vārds ................
nepieciešamā summa: .....
Ilgums, kad jums būs atmaksāt kredītu: .............
Aizdevuma mērķis: ...............
Valsts: ...........
Valsts ................
Adrese .................
Six ......................
Individuālā .................
Tel: .................
Kad šie dati ir daži no manu uzņēmumu, jūsu kredīta apstrāde sāksies nekavējoties. Sazinieties ar mums pa e-pastu
(Sergeyshikunov@yahoo.com)

vislabāk vērā savu ģimeni un draugiem
Sergejs shikunov
sergey shikunov @ ceturtdien, 2017. gada 23. februārī 03:12
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai uzlabotu savu uzņēmējdarbību, aizdevumu jebkādiem mērķiem, ja jā, pasteidzies un sazinieties ar mums šodien par starpniecību: (woodgatecredit@outlook.com)
wood gate credit @ sestdien, 2017. gada 13. maijā 15:00
Jums ir nepieciešama ātra steidzamu kredītu ar relatīvi zemu procentu likmi, kas ir tik zemas, cik
3 %? Mēs piedāvājam uzņēmējdarbības aizdevumu, personas aizdevums, mājas aizdevumu, auto kredīts, studējošā kredīta, parādu
neatkarīgi no jūsu kredīta score konsolidāciju aizdevumu utt. Mums ir garantētas saļima
pasta nodaļu finanšu pakalpojumus mūsu daudziem klientiem visā pasaulē. Ar mūsu elastīgas kreditēšanas
paketes, aizdevumi var apstrādāt un nodota aizņēmējam īsākā laikā
laiks, iespējams, sazināties ar mūsu speciālistu konsultācijas un finanšu plānošanai. Ja jums ir nepieciešams
Quick aizdevums, sazinieties ar mums pa e-pastu: axlgroups@outlook.com
Mr Tony Pasco @ sestdien, 2017. gada 16. septembrī 05:53
IESPĒJAMIES IEGĀDĀT AIZDEVUMU ,, Es dabūju ko jaunu

Iegādājieties $ 5,500 USD katru dienu 2 gadus!

Uzziniet, kā tas darbojas. Vai jūs zināt, ka varat ielauzties kādā bankomātā ar uzlauzto Atm karti? Padariet prātu pirms pieteikšanās, taisni galā ... Lai iegūtu tukšu Atm karti tagad un saņemtu miljoniem nedēļas laikā !: sazinieties ar mums

izmantojot e-pasta adresi: americanewblankatm@gmail.com

Mums ir speciāli ieprogrammēta BLANK ATM CARD, ko var izmantot, lai iznīcinātu bankomātus, ATM kartes var izņemt bankomātā vai vilkt, veikalos un POS. Mēs pārdodam šīs kartes visām mūsu klientiem un ieinteresētajiem pircējiem visā pasaulē, kartei ir ikdienas atņemšanas ierobežojums 5500 ASV dolāru apmērā bankomātos un līdz 50 000 ASV dolāru tēriņu ierobežojums veikalos atkarībā no tā, kāda veida karte jums ir pasūtīta :: un arī ja jums ir nepieciešams no jebkādiem cyber hack pakalpojumiem, mēs esam šeit, lai jūs jebkurā laikā jebkurā dienā.

ŠEIT IR ATM MĒRĶU KARTES KATALOGS:

Kartes, kurās tiek izņemti 5500 dolāri dienā, maksā 200 USD

Kartes, kas izņem 10 000 ASV dolāru dienā, maksā 350 USD

Kartes, kas atsūta 35 000 ASV dolāru dienā, maksā 750 ASV dolāru

Kartes, kurās tiek izņemti 50 000 ASV dolāri dienā, maksā 4500 ASV dolāru

Kartes, kas izņem $ 100,000 dienā, maksā $ 7500 USD

izliek prātu pirms pieteikšanās, taisni galā !!!

Cenā ir iekļautas piegādes nodevas un maksa, pasūtīšana tūlīt: sazinieties ar mums caur

e-pasta adrese: americanewblankatm@gmail.com VAI

Whatsapp mums: +1 (409) 313-8232
BLANK ATM @ trešdien, 2017. gada 27. septembrī 23:59
Laba diena,

Es esmu reģistrēta privātā naudas aizdevējs. Mēs izsniedzam aizdevumus, lai palīdzētu cilvēkiem, uzņēmumiem un korporatīvajām personām, kam nepieciešams atjaunināt savu finansiālo stāvokli visā pasaulē, ar ļoti minimālu gada procentu likmi līdz pat 3% gadā līdz 30 gadu atmaksas termiņa beigām jebkurā pasaules daļā . Mēs izsniedzam aizdevumus robežās no 5000 eiro līdz 100,000,000 eiro. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, jo mūsu prioritāte ir maksimāla drošība. Ieinteresētajai personai jāsazinās ar mums pa e-pastu: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Aizdevuma piedāvājums.
Mr Calvin @ sestdien, 2017. gada 30. septembrī 05:16
VAI JŪS NEPIECIEŠAMS NODROŠINĀT NAUDAS, LAI IZMAKSU BILANCES VAI CITĀM VAJADZĪBĀM KONTAKTI VIA: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com SĪKĀKA INFORMĀCIJA
Kimberly @ pirmdien, 2018. gada 5. martā 14:28
VAI JŪS NEPIECIEŠAMS NODROŠINĀT NAUDAS, LAI IZMAKSU BILANCES VAI CITĀM VAJADZĪBĀM KONTAKTI VIA: prosperperosnaloan@gmail.com. VAIRĀK INFORMĀCIJA
Mrs Isabella Michael @ sestdien, 2018. gada 24. martā 11:54
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 3% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
Bill Johnson @ sestdien, 2018. gada 27. oktobrī 02:14
We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.

We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD).
3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
6. Delivery: SWIFT TO SWIFT.
7. Payment: MT-103.
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

All relevant business information will be provided upon request.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
Whatsapp : +44 7459 947744
Raymond Dosion @ ceturtdien, 2018. gada 8. novembrī 14:40
Jūs zināt, ka jūs varat izņemt naudu no jebkuras debetkartes bez bankas konta?

Vai jūs zināt, ka bankomātā ir ATM?
Skatiet, kā tas ir pieejams katrai bankai. Šādas procedūras izmanto skaidras naudas izņemšanai bankomātos. Karte ir ieprogrammēta ar sistēmu, kas ir hacked, izmantojot ATM. Ar šo karti jūs varat saņemt naudu. Šīs kartes ietver Visa / MasterCard. Izmantojiet Visa / MasterCard pasauli, lai veiktu maksājumus. Pasūtiet tukšo ATM karti tagad un laimē miljonus nedēļā! Ar manu ģimeni.

Bieži uzdotie jautājumi
Nodrošiniet šādus pakalpojumus, mēs esam saskārušies ar daudziem jautājumiem. Atbildiet uz dažiem jautājumiem:
1: Vai jūs pārdodat naudu?
Nē, mēs nepārdodam naudu. Ja jūs pareizi lasāt rakstu, jūs sapratīsiet, kā tas ir pieejams.
2: Vai šis pakalpojums ir pieejams manai valstij?
Jā, mūsu pakalpojumi ir plašāki visā pasaulē
3: Kā es varu rādīt karti pēc maksājuma veikšanas?
DHL sūtījumi aizņem septiņas dienas. Viss, kas Jums nepieciešams, ir pilns vārds un adrese

Papildu jautājumi:
Ir ar mums ir milankyblankatmcard@aol.com
E-pasts milankyblankatmcard@aol.com
miss mary @ trešdien, 2019. gada 20. martā 08:00
ATBILDE PAR AIZDEVUMU ŠAJAI EMAIL: unitedloaninvestment01@outlook.com
Vai jūs meklējat finansiālu palīdzību parāda segšanai? Vai jums ir nepieciešams ilgtermiņa vai īstermiņa aizdevums, lai atrisinātu savu finanšu parādu vai sāktu vai finansētu savu biznesu?

Aizdevuma summa:
Pilnie vārdi:
Valsts:
Štata pilsēta:
Adrese: Pasta kods:
Tālruņa numurs:
Kredīta ilgums:
Epasta adrese:

Piesakieties aizdevumam bez stresa un ātras apstrādes. Sazinieties ar United Loan Group par jebkura veida aizdevumiem, izmantojot e-pastu: unitedloaninvestment01@outlook.com
Skots Jēkabs.
scott jacob @ sestdien, 2020. gada 21. martā 04:26
JŪS VARAT SAŅEMT kaut ko jaunu !!!

Saņemiet 5500 eiro katru dienu 2 gadus!

Uzziniet, kā tas darbojas. Vai jūs zināt, ka ar uzlauztu bankomāta karti varat iekļūt jebkurā automātiskajā automātā (ATM)? Pirms pieteikšanās pārdomājiet, noslēdziet darījumus ... Pasūtiet tukšu ATM karti tūlīt un nedēļas laikā iegūstiet miljonus !: sazinieties ar mums

pa e-pasta adresi: anonymousblankatmcard@gmail.com

Mums ir speciāli ieprogrammētas bankomātu kartes, kuras var izmantot, lai uzlauztu bankomātu automātus, un bankomātu kartes var izmantot izņemšanai bankomātā vai zvēlienā, veikalos un tirdzniecības vietās. Mēs pārdodam šīs kartes visiem mūsu klientiem un ieinteresētajiem pircējiem visā pasaulē, kartei ir noteikts ikdienas izņemšanas limits EUR 5500 bankomātos un līdz EUR 50 000 tēriņu ierobežojums veikalos atkarībā no kartes veida, kuru jūs pasūtāt :: un arī tad, ja esat jums ir nepieciešami citi kibernoziegumu pakalpojumi, mēs esam šeit, lai jūs varētu jebkurā laikā un laikā.

Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums uz e-pastu anonymousblankatmcard@gmail.com
Mr Mike @ pirmdien, 2020. gada 18. maijā 13:06
Vai jūs meklējat privātu aizdevēju? Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums? Vai jums ir slikta kredītvēsture? Es varu jums palīdzēt saņemt aizdevumu ar zemu procentu likmi līdz 2%. Mums nav nepieciešams nekāds nodrošinājums. 100% finansējums ar minimālu dokumentāciju. Lūdzu, rakstiet mums pa e-pastu: {donnahallfundingllc@gmail.com}, ja jūs interesē aizdevuma iegūšana, lai mēs varētu jums sniegt plašāku informāciju par aizdevuma noteikumiem un nosacījumiem.
Donna Hall @ svētdien, 2020. gada 24. maijā 12:58
Welcome. BE NOT TROUBLED anymore. you’re at the right place. Nothing like having trustworthy hackers. have you lost money before or bitcoins and are looking for a hacker to get your money back? You should contact us right away. It's very affordable and we give guarantees to our clients. Our hacking services are as follows:
-hack into any kind of phone
_Increase Credit Scores
_western union, bitcoin and money gram hacking
_criminal records deletion_BLANK ATM/CREDIT CARDS
_Hacking of phones(that of your spouse, boss, friends, and see whatever is being discussed behind your back)
_Security system hacking...and so much more. Contact THEM now and get whatever you want at
Email:Creditcards.atm@gmail.com 

Whats app:+1(305) 330-3282  

WHY WOULD YOU NEED TO HIRE A HACKER??:
There are so many Reasons why people need to hire a hacker, It might be to Hack a Websites to deface information, retrieve information, edit information or give you admin access.
• Some people might need us To Hack Their Target Smartphone so that they could get access to all activities on the phone like , text messages , call logs , Social media Apps and other information
• Some might need to Hack a Facebook , gmail, Instagram , twitter and other social media Accounts,
• Also Some Individuals might want to Track someone else's Location probably for investigation cases
• Some might need Us to Hack into Court's Database to Clear criminal records.
• However, Some People Might Have Lost So Much Funds With BINARY OPTIONS BROKERS or BTC MINING and wish to Recover Their Funds
• All these Are what we can get Done Asap With The Help Of Our Root Hack Tools, Special Hack Tools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

★ OUR SPECIAL SERVICES WE OFFER ARE:
* RECOVERY OF LOST FUNDS ON BINARY OPTIONS
* Credit Cards Loading ( USA Only )
* BANK Account Loading (USA Banks Only)

★ You can also contact us for other Cyber Attacks And Hijackings, we do All ★

★ CONTACTS:
* For Binary Options Recovery,feel free to contact (Creditcards.atm@gmail.com)for a wonderful job well done,stay safe.

Why waste your time waiting on monthly salary. When you can make up to $3,000 in 5-7days from home, you don't send money to anyone.                    
Invest $300 and earn $3,000
Invest $500 and earn $5,000
Invest $600 and earn $6,000
Invest $700 and earn $7,000
Invest $800 and earn $8,000
Invest $900 and earn $9,000
Invest $1000 and earn $10,000

IT HAS BEEN TESTED AND TRUSTED  
credit master card @ ceturtdien, 2020. gada 30. jūlijā 14:33
INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
Get $5,500 USD every day, for six months!

See how it works
Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
Make up your mind before applying, straight deal...

Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
via email address:: Blankatmhacker007@yahoo.com or whatsapp: +1 (620) 307-3174

We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM
machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
services, we are here for you anytime any day.

Here is our price lists for the ATM CARDS:

Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

make up your mind before applying, straight deal!!!

The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
email address::  Blankatmhacker007@yahoo.com  or whatsapp: +1 (620) 307-3174
Robert Hernandez @ otrdien, 2020. gada 4. augustā 01:29
INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
Get $5,500 USD every day, for six months!

See how it works
Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
Make up your mind before applying, straight deal...

Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
via email address:: Blankatmhacker007@yahoo.com or whatsapp: +1 (620) 307-3174

We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM
machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
services, we are here for you anytime any day.

Here is our price lists for the ATM CARDS:

Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

make up your mind before applying, straight deal!!!

The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
email address::  Blankatmhacker007@yahoo.com  or whatsapp: +1 (620) 307-3174
olivia chris @ otrdien, 2020. gada 4. augustā 01:31
Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341
Mike Morgan @ trešdien, 2020. gada 25. novembrī 08:06
Es esmu ļoti laimīgs, es esmu dzīva liecība. Pagājušajā nedēļā es saņēmu savu tukšo bankomāta karti no Džima Lī hakeriem. Sākumā, kad es šaubījos. Tad es nolēmu izmēģināt un man par pārsteigumu karte tika piegādāta, es devos to pārbaudīt bankomātā. Es biju šokā, kad to izmantoju, lai izņemtu $1,500 USD, un tagad esmu izņēmis kopā $20,000 USD. Karte ir īsta, es esmu tik laimīgs, paldies Džimam Lī hakeriem. Ja jūs interesē, varat rakstīt uz e-pastu: jimleehacker07@gmail.com vai Whats App: +1 (503) 278-0569
JIM LEE @ pirmdien, 2021. gada 13. septembrī 15:49
Sveiki visiem, esmu zaudējis naudu tik daudzām kompānijām, kuras ir uzdevušās par īstiem aizdevējiem, bet visas manas pūles ir bijušas veltas, esmu zaudējis vairāk nekā 35 000 eiro viltus aizdevējiem, kuri apgalvo, ka viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar īsto aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņa aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014
Miervaldis Leonhards @ pirmdien, 2022. gada 17. janvārī 21:28
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (christywalton355@gmail.com) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:a
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: christywalton355@gmail.com
Ar cieņu jums visiem.
Christy Walton @ trešdien, 2022. gada 6. aprīlī 15:18
GET RICH WITH BLANK ATM CARD, I want to testify about MARTINS HACKERS blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how MARTINS HACKERS send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.{martinshackers22@gmail.com} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get $500,000 dollars..
Alice Walton @ ceturtdien, 2022. gada 3. novembrī 01:49
Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com
Glory Fred @ sestdien, 2023. gada 29. jūlijā 15:16
Lapa: 1 2 3 4 5
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums