Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

RadioTev arī Liepājā 88.9

http://www.parmuziku.lv/praktiski/muzika-biznesam/radio-tev-drizuma-skanes-ari-liepaja-2155
Nu ko lai saka, Radiotev turpina izplēsties, un Liepājā varētu būt padaudz klausītāju, jo patreizējais no Aizputes signāls nevilka ...
Jā, arī es darbadienās no rītiem pavairāk sēžu uz Tev, vismaz auto.
marss @ pirmdien, 2016. gada 16. maijā 10:51
Diemžēl provinciāla rādža līmenis...bez izteiktām ētera personībām.
dans @ otrdien, 2016. gada 17. maijā 11:08
Radio TEV drīzumā būs kā Super FM-katrā trešajā pilsētā raidītājs.
ivo @ otrdien, 2016. gada 17. maijā 11:23
ivo - a ko darīt, ja tikai mazjaudas frekvences palikušas. Tīklu gan pieklājīgu būs uzbūvējuši tāpatās. 106,8 arī liekas, ka skan nedaudz labāk pēdējā laikā (tehniski). Muzikālais formāts gan... Vienmēr kad uzslēdzu skan kāds dīvains gabals, vai tipa Fomins & Kleins un kaut kādi B tipu gabali. Atšķirties, tas ir forši un to vajag, bet vai ar tādiem gabaliem? Kur ir lielie bangeri?
Janka @ otrdien, 2016. gada 17. maijā 11:31
Janka ko tu saproti zem lieliem bangeriem ;) UK top40? Tam ir EHRs. Klasika? Skonto&Stars&SWH. RadioTev ir savas rozīnītes... un savs nogrieztais repertuārs.
Tīkls gan ir sabūvēts spēcīgs, 18(19)raidekļi. Nav jau pats lielākais tīkls?
marss @ otrdien, 2016. gada 17. maijā 13:59
Ne UK Top 40, bet dziesmas, kas "paķer" uzreiz. Nu nevajag Stāru arī taisīt ar 60 dziesmām, bet kaut kā man vienmēr gadās trāpīties uz tām iepuvušajām rozīnītēm. Bet tā jau man patīk. Par personībām gan jāatzīst. Jurga gan cenšās. Pārējie tur tādi vietējā līmeņa arī ir.
Janka @ otrdien, 2016. gada 17. maijā 17:00
marss, vēl joprojām lielākais tīkls ir Super FM-20 raidītāji.
Radio TEV-18 raidītāju.

nebūtu jau vainas tam Radio TEV, vienīgi Žēl, ka pirmās ziņas tiek laistas 7.30, varēja labāk jau 7.00. Nākas klausīties iekš Star FM (vai jebkuru citu staciju, kam sākas 7.00 no rīta.
ivo @ trešdien, 2016. gada 18. maijā 13:24
Radio TEV vienkārši ziņas ir ik-pusstundā, tāpēc arī 7:30. 6:30 would make sense, bet es nezinu vai viņa rīta šovs tik agri "ir gaisā". No 6 ēterā cik zinu ir tikai Pieci un Skonto.
Janka @ trešdien, 2016. gada 18. maijā 15:30
Tā kā man ziņas īpaši neinteresē, un cenšos arī neklausīties, īpaši tas neuztrauc. Piem LR.1 liekas katru pusstundu var saņemt porciju zagruzkas, lūdzu.
Hehe, Superam ir 19 raidekļi (vismaz mājaslapā tā rakstīts).
marss @ trešdien, 2016. gada 18. maijā 16:11
Interesanti, varbūt kaut ko nesaprotu, bet kā bez konkursa tas Radio TEV frekvences dabū?
Artis @ trešdien, 2016. gada 18. maijā 19:31
Par reģionālo tīklu paplašināšanu esi dzirdējis ?
Artim @ ceturtdien, 2016. gada 19. maijā 10:31
Sapratu, tīkla paplašināšana bez konkursa ir arī reģionālo, ne tikai nacionālo radiostaciju privilēģija...
Kā tāluztveres entuziastam man šī mazjaudas raidītāju spraušana visur nepatīk :(
Artis @ ceturtdien, 2016. gada 19. maijā 16:27
Patīk vai nepatīk, bet sekss ar antenām 21 gs. ir dažiem indivīdiem, turpretīm labs pārklājums pilsētā ir daudzu simtu/tūkstošu klausītāju vērts.
marss @ ceturtdien, 2016. gada 19. maijā 16:59
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums