Kuru radio bez kādiem raidījumiem jūs nevarat iedomāties
Kuru radio bez kādiem raidījumiem jūs nevarat iedomāties.
skala @ pirmdien, 2016. gada 25. janvārī 08:54
Kadreiz tās bij BB brokastis, ko gadus ~10 atpakaļ klausījos katru dienu... bez pārtraukumiem. Tagad rīta programma radiotev ar spēli griežas uz urrā. Pārējā diena max mūzikas min pļāpu.
marss @ otrdien, 2016. gada 26. janvārī 03:40
Par BB brokastīm nevar strīdēties, tas bija kautkas unikāls. Kādreiz vēl radio Rīga bija labi autorraidījumi..
Bet nu laikam jātzīst, ka nevienā radio nav nekā tik baigi unikāla, pie kā gribētos palikt.
EHR piemēram tāds raidījums ir top40(jo vienīgais).
Rādiuss @ otrdien, 2016. gada 26. janvārī 07:11
Paldies administrācijai, kas izdzēsa marss-a nekorekto komentāru! Tā turpināt! Jums vēl daudz darba, lai dzēstu daudzus desmitus līdzīgu komentāru daudzos desmitos agrāku tēmu. Atliek tikai tās pašķirstīt, "pērļu" netrūkst, bet tās turpina kropļot, nevis izdaiļot forumu. Ceru, ka piemērus nevajag nosaukt.
Vēlu veiksmi un 73!
Rolands Strautmalis @ trešdien, 2016. gada 27. janvārī 08:28
Pēdējā laikā esmu pamanījis, ka radio Skonto Plus sācis spēlēt līdzīgu (popsīgu) mūziku kā Krievijas Hiti. Protams, ja neskaitam rietumu dziesmas.
labprāt paklausos, ka nav uztverams KHR.
ivo @ ceturtdien, 2016. gada 28. janvārī 04:15
Kas tad tā par interesantu situāciju, ka dzird 102,3, bet nedzird 96,2? Lai arī no Āģīša, 96,2 būtu jāiet pa Rīgu un pierīgu tomēr labāk?
Janka @ ceturtdien, 2016. gada 28. janvārī 05:49
Roland es pamanu sīkumus ... arī to ka 1 un 3 posts nāk no viena IP, no kura tika smagi te spamots.
5. posta nobeigums nav īsti skaidrs, bet domu var nojaust. Un te ir tiešām jābrīnās, jo 96.2 iet krietni tālāk.
marss @ ceturtdien, 2016. gada 28. janvārī 08:52
marss, es arī mēdzu pamanīt līdzīgus sīkumus. Savulaik pēc manas replikas (un varbūt ne tikai) pat izdevās šeit vienu trolli nomierināt, gan jau pats labi atceries. Tas tomēr nenozīmē, ka man vai Tev par KATRU CENU būtu jācenšas viņam pierādīt, ka "pacientam" kaut kas nav kārtībā ar galvu, vai publiski jānolaižas līmenī "zem jostas vietas". Pastāv tomēr arī kaut vai kāda publisko diskusiju kultūra, it sevišķi starp tiem, kas nav troļļi. Par lamu vārdiem nemaz nerunāsim... Esi drošs - es tos pārvaldu plašā amplitūdā dažādās valodās, mēdzu tos arī lietot, bet vai man tie obligāti jāraksta šeit?
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2016. gada 28. janvārī 11:45
Tas, ka te raksta no vienas IP nav nekāds jaunums.
Janka, marss, vai tad es teicu, ka atrodos Rīgā/pierīgā?
Paskaidroju, biju tādā apdzīvotā vietā, kā Īslīce ( https://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%AAsl%C4%ABce )
102.3 skan pietiekoši labi. Ok, reizēm sāk pačarkstēt (varbūt kāds ieslēdz kādu ķīniešu fēnu, kas rada traucējumus), bet visumā var klausīties OK.
Savukārt 96.2 vispār neķer. Tad jau kaut ko var uztvert no Jelgavas, bet arī tur diezgan palieli fona trokšņi.