Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Kurš klausās lv interneta radio

Latvijā vēl joprojām eksistē daudz interneta radio, bet nav neviena reitinga kas apkopotu to popularitāti. Kādus radio internetā jūs klausaties?
Rādiuss @ pirmdien, 2016. gada 18. janvārī 06:34
Es klausos EHR, KHR,vai Super Fm
Uğis Polis @ pirmdien, 2016. gada 18. janvārī 13:21
Caur telefonu pieci.lv kanālus. Visu pārējo var saķert pa taisno.
Val4a @ pirmdien, 2016. gada 18. janvārī 15:25
Es klausos Radio7, jo tā ir vienīgā interneta radiostacija, kas dod citādāku mūziku un kāds pa laikam arī ierunājas, bet ne par daudz.
Ivo @ pirmdien, 2016. gada 18. janvārī 17:02
No LV neta stacijām klausos pa retam SpinFMu. RadioTev un Capitals iet streamā, jo nav FM radio darbā. Arī Rietumu radio.
No ārzemēm varu minēt Energy98 un radioExtra.
marss @ otrdien, 2016. gada 19. janvārī 02:18
EHR un OneFM
Es @ otrdien, 2016. gada 19. janvārī 04:34
Jā ONEFM nav slikts, tikai mūzika gan viņiem pārāk vienveidīga tomēr, un nevajadzēja ieslēgt krievu mūziku, tas ne pārāk. Viņi tur kautkādu akciju taisa liec like un dabū balvu, bet atsaucības nav. Kā ir tā ir 19 like
Rādiuss @ otrdien, 2016. gada 19. janvārī 06:56
Pārsvarā Radio7, kā arī dažus pieci.lv kanālus(latviešus un rock). Paretam Travelmix.
ap @ otrdien, 2016. gada 19. janvārī 08:00
Es klausos tikai radio caur netu ,un kaut kā nepiedur LV staciju saturiskā kvalitāte. Tās radio stacijas kā EHR KHR vispār varēja likt ciet, liekas kad tos robotus tur arī ieviesa.
princ_fm @ otrdien, 2016. gada 19. janvārī 10:32
Es, protams, interneta radio neklausos vispār, bet tā kā nopietni nodarbojos ar tāluztveri, tad konkrētas uztvertās radiostacijas precīzai identificēšanai vāja vai īslaicīgi uztverama signāla gadījumā visnotaļ palīdz attiecīgās iespējami uztvertās radiostacijas tiešraides internetā salīdzinājums ar konkrēti uztverto signālu. Līdz ar to varu apgalvot, ka pēdējā laikā attiecībā uz "lv interneta radio" ir bijušas problēmas ar Jēkabpils Radio 1 un Daugavpils Radio Alise Plus interneta tiešraidi. Pēc citiem "lv interneta radio" man vēl šogad nav radusies nepieciešamība.

Labāk jau nu klausieties dzīvu radio! 73!
Rolands Strautmalis @ trešdien, 2016. gada 20. janvārī 07:18
Tieši šobrīd klausos radio 7. Lieliska mūzika. Iesaku arī citiem.
Zigurds @ piektdien, 2016. gada 22. janvārī 16:51
ONE FM labs
$$$ @ pirmdien, 2016. gada 25. janvārī 09:46
ONE FM labs
$$$ @ otrdien, 2016. gada 26. janvārī 06:00
Kurš var pateikt ko var dabūt balvā liekot laikus ONEFM Facebook? Jo kautkā neviens vēl nevienu laiku šiem papildus nav ielicis....
skala @ otrdien, 2016. gada 26. janvārī 07:15
Kautkadu hernju laikam
Es @ otrdien, 2016. gada 26. janvārī 08:34
Šodien man radās nepieciešamība kādu mirkli paklausīties internetā Skonto Kurzeme. Nav. Vispār. Tāpat kā Skonto Vidzeme.

73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2016. gada 29. janvārī 09:53
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums