Ja tur neskanes lidziga desa kaa Topaa, bet kvalitativa EDM lidzigi kaa Zviedru Power Hit Radio, tad bus labi. Kaa nekaa deju muzika tagad iet uz urraa, ko pierada sogad Baltija planotie Weekend un Summerburst festi. Labs biznesa gajiens no mix fm puses.
Deivids @ piektdien, 2016. gada 1. janvārī 15:04
Emmm ... kas? Eiropas+ vairs nav? Vot s*du būšan. No sākuma Energy, pēc tam Eiropa :( Nu labi nenoraksim, būs jāievērtē
marss @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 03:54
Nuu jaaaa ... Viss skaistais reiz beidzas ... arī Eiropa+ :( Kāpēc es viņu klausījos? Jo tur skanēja citādāks dance nekā citos radio(ehrās&sht).
Tagad mix grupa ir sev radījusi ehru, kurš nekādīgi mani nepievelk ... Atā atā 99.5FM. ~7? gadi (pēc FitFM) ļoooti daudz pavadītām stundām auto :( Neļķes aizgājējam
marss @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 06:27
Kāda starpība kādi džingli skan starp dziesmām?
radiuss @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 09:34
Šodien arī pamanīju, ka E+ vietš skan "kaut kas cits". Diez krievu deju gabalus arī spēlēs vai tikai rietumu.
ivo @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 10:19
Va ne? Ir tāda sajūta uzslēdzot 99.5. Kas par desām? Naxer? Man likās E+ bij diezgan labi atstrādāta pleiliste, tos pāris slāvu maurojienus varēja arī pieciest ... Kas tas pa s*du ir tagad???
marss @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 10:31
Var piekrist, kaut kas tanī E+ bija.Viņus bij patīkami klausīties. Šitas galīgi nav tas. Nostaļģijas pēc var paklausīties netā orģinālu.
ap @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 12:59
Ahahahaha! :D
Janka @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 13:54
Varētu Jumor FM ar Baltkom arī par Mix FM apsaukt, jo pēc būtības tā ir viena stacija, kas aizņem 4 frekvences.
Vovanich @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 15:57
Nekur nav oficiāla informācija, ka notikuši radiostacijas maiņa (vismaz ātrumā neatradu).
Es to, ka E+ vietā skan kas cits, piefiksēju sestdien (2.janvārī). A kad sāka skanēt tas Mix FM? 1.janvārī?
Būs jāpaklausās, kāda tur pleiliste.
ivo @ sestdien, 2016. gada 2. janvārī 16:08
Es šaubos vai to var uzskatīt kā nopietnu jauna radio pieteikumu. Pat bez iepriekšēja info vai reklāmas, vienkārši nomainīja nosaukumu un viss. Un diezvai iznāks kas līdzīgs topradio tāda otra projekta nebūs. Paldies Ruslanam.
vai @ svētdien, 2016. gada 3. janvārī 06:00
Arī pleiliste ir mainīta ... un patreiz man nepatiik .....
marss @ svētdien, 2016. gada 3. janvārī 06:11
marss, kas par naidu Tev uz slāviem?
ricis @ svētdien, 2016. gada 3. janvārī 09:54
Tas repertuārs izsauc labākā gadījumā smaidu ... Un velmi ātri pārslēgt staciju.
marss @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 03:22
Cik paklausijos, krievu mūzika vispaŗ nav vairs. Šķiet, kā pazuda NRJ, tā MIX FM grupa veikli to izmantoja un radīja savu produktu.
Tiesa, tikai vai tas būs veiksmīgs, to rādīs laiks. Europa+ tā pat bija diezgan zemi reitingi, sliktāk diez vai būs.
ivo @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 04:41
Bez tam, ar visiem grozījumiem ka tik 99,5 nebija jākļūst par latviski raidošu frekvenci? Noteikti tas bija izdevīgāk, nekā mēģināt kaut ko tur lokalizēt no E+ ētera.
Janka @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 04:43
EPL likumā sākot ar 2016.gadu raidorganizācijai 90% jābūt savai ražotai produkcijai.
Valoda stāsies spēkā tikai ar 2017. gadu.
Šogad martā Satversmes tiesas spriedums par valodu.
Egons @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 05:32
Nez, uz 88,6 tad Mix komanda pati tagad jokus ierunās? :))
Janka @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 05:33
Aaa pareizi ... valodas likums. Tur tas suns aprakts! Bet, protams, ko darīs pārējie retranslatori, paliek jautājums :P
marss @ pirmdien, 2016. gada 4. janvārī 07:30
Kaa var nopietni uzstvert deju staciju, kuraa komandaa nav neviena nopietna DJ?