Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

DodPieci

Jau 2 gadu, šī akcija norisinās, kāds vērtējums? beidzot kāds no LV radio kaut ko cēlu dara sabiedrībai :)
Sancax @ trešdien, 2015. gada 16. decembrī 16:38
Tikai tā darīšana izmaksā dārgāk nekā atdeve no tās. Iedod kādai vadošai komercstacija to naudu un atdeve būs n-tās reizes lielāka.
Maxivat @ trešdien, 2015. gada 16. decembrī 22:24
@Maxivat - ej un ievem kaut kur citur.

Lieliska akcija un ēters nedēļas garumā. Neklausos Pieci ikdienā, bet šo dienu laikā radio no 93,1 nenokāps. Starp citu, DodPieci dažādos veidos tiek "integrēts" arī citur LR ēterā, piem. spēlējot latviešu dziesmas LR-2, klasiskākus skaņdarbus LR-3, nakts ēters retranslācija tiešraidē LR-1 no 00 - 06.
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 02:04
Cēli būtu, ja LR vadība piešķirtos 500k LR5 atgrieztu valsts kasei ar norādi invalīdiem un maznodrošinātajiem.
Egons @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 02:30
Tad jau slēdzam visu LR ciet un ziedojam tos miljonus labdarībai!!!
Nedaudz apriebies jau šis Artusa Pieci heiteru kults arī šeit.
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 02:31
Mans piedāvājums, lai jaunieši paši vāc ziedojumus LR5 uzturēšanai, ja nemaldos pērn LR5 savāca pie 50k.
Egons @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 02:56
Vākt ziedojumus radiostacijai un labdarībai ir 2 pilnīgi atšķirīgas lietas. Akcijas laikā tiek aizpildīts ēters arī visās citās LR radiostacijās (LR-1, LR-2, LR-3), LTV7 nakts ēters, tiek izglītoti un informēti jaunieši par kādu konkrētu problēmu - pagājšgad tie bija seniori, šogad bērni ar veselības problēmām. Te tiek runāts, ka 500k it kā tiktu "izbliezti" uz šo vienu mērķi. Cik zinu, lielāko daļu no #DodPieci akcijas saziedojuši sponsori, t.i. Origo, LVRTC un visi pārējie, kas tiek minēti pieteikumā. Vai tiešām vismaz Ziemassvētkos varētu beigt vemt par tiem 500 tūkstošiem? Labāk aizejiet un noziedojiet 5 EUR, izvēlieties kādu pilnīgi "inappropriate" dziesmu R5 ēteram (ko ikdienā tur nedzirdēt) un priecājieties, ka esat kādam bērnam un viņa vecākam uzdāvinājuši Ziemassvētku prieku. Vai arī nedariet neko no tā, vemjiet interneta forumā un klausieties EHR. Ziemassvētku džingli tur ir.
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 03:30
Man arī šajās dienās LR5 skanēs. Foršas dziesmas.
ivo @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 04:55
Šajās dienās LR5 rada Ziemassvētku noskaņu pat bez Ziemassvētku mūzikas!
taalais @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 07:24
Ej taču un tur strādā...ko tu te lecies.Māte terēze atradies...
dans-Jankam @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 07:54
Pareizi ir,ka naudu piešķir valsts radiostacijai,kura darbojas latviešu valodā.
Minivat @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 08:05
@dans Paldies, strādāju citur (ar radio nesaistītā nozarē). Tas gan neliedz man izteikt viedokli radio veltītā forumā, vai ne? :)
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 17. decembrī 08:21
Es teiktu, ka vajag nodalīt "5" pastāvēšanu kā tādu un šo konkrēto akciju. Man arī nepatīk tāda veidojuma kā "5" uzturēšana par nodokļu naudu, bet šī akcija ir apsveicama un ir vienalga, kurā frekvencē un kurā stacijā tā notiek, svarīgs ir princips, ka cilveki dara kaut ko labu un ir rezultāts.
47 @ svētdien, 2015. gada 20. decembrī 17:09
Redzi nevar nodalīt naudas tērēšanu bada laikos...tātd cik man izmaksāja šī akcija?Algas,aparāti,tehnika utt. tad kad man paziņos publiski šos ciparus tad no šīs summas atņemsism ienākumus un izdarīsim secinājumu-vai vajag uzturēt radio ja valsts šo naudu šīm personām varēja piešķirt tāpat!!!
dans-47 @ ceturtdien, 2015. gada 24. decembrī 16:00
Kā jau visi zinat, piederu arī pie 5 heiteru grupas :) OK šī akcija bij svētīga un ceru, ka visa nopelnītā $$ tiešām aizies tām ģimenēm.
Bet nu protams, diendienā jau gribas zināt, vai tiešām tie 500K nevar tikt ieguldīti kaut kur nevis gaisa sildīšanā ... Bet protams, mūsu valstelē nauda tiek šķiesta uz visām pusēm, un gan jau tā skurpulozi izejot cauri visam budžetam, atrastos ne viens vien vēja izmests miljons... Diemžēl, bet tāda mums tā valsts.
marss @ sestdien, 2015. gada 26. decembrī 07:42
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums