ixilo @ ceturtdien, 2015. gada 24. septembrī 15:07
Šeku reku latviski
http://apollo.tvnet.lv/zinas/radio-swh-tiek-pie-jauniem-ipasniekiem/706066
Es beidzu aktīvi klausīties SWH ~2008 gadā, kad parādījās ēterā gan E+, gan Laviešu radio, Capitals arī tuvumā bija.
Lai es viņu atsāktu klausīties, laikam būtu jāizmet Fredis, jāuzfrišina pleiliste, un jāsamazina reklāmu apjoms uz pusi. Nu OK, pa retam paklausos SWH rock :) Redzēs, ko jaunie īpašnieki mainīs (un vai kaut ko mainīs)...
marss @ piektdien, 2015. gada 25. septembrī 01:09
Ja tā godīgi man ir pilnīgi pie dirsas vai to radio rullē kriwvs, ķīnietis vai etiops. Galvenais ka tur ir klausāms saturs. Tas kas tur ir tagad ir pilnīgs bezsakars. Pat mūzika kas ir pa dienu un vakarā atšķiras tik pamatīgi itkā klausītos divus dažādus radio
radiuss @ piektdien, 2015. gada 25. septembrī 02:56
Un vispār cik tad īsti radiostacijas pieder pašiem latviešiem? Uz pirkstiem var saskaitīt. Galvenais ir saturs!!! Es ceru ka swh sāksies lielas pozitīvas pārmaiņas
radiuss @ piektdien, 2015. gada 25. septembrī 03:01
Kādas pārmaiņas?Ar šiem ētera cilvēkiem?Naivais...
dans-radiuss @ piektdien, 2015. gada 25. septembrī 04:48
Super moments swh 14:20-14:28 ideali salikta muzika livi dzelzsgriezējs un pēc tam atomic kitten....
Es neteicu ka aršitiem ētera cilvēkiem... Nu varbūt Dvarionas varētu atstāt, piektdienas boli, bet pārējo prom un ārā. Bet tāpat tik labi, kā bija Grēviņa, Volfa, Reitera brigāde nebūs.
radiuss @ piektdien, 2015. gada 25. septembrī 07:10
Jā, SWH vairs sen nav tas radio, kuru gribējās ieslēgt, jo tur viss "dzirksteļoja". Dvarionas varbūt ir pēdējais, kuram tā saucamo "radio draivu" vēl var just. Rīta šovs ir briesmīgs, dienas vidus ir briesmīgs. Brīvdienu rīti - Krūzkops... vai man vēl kas vairāk jāmin? :D