Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Pieci mirst!

http://apollo.tvnet.lv/zinas/latvijas-radio-pieci-lv-vaditajs-karlis-dagilis-iesniedzis-atlugumu/700578
cetri @ trešdien, 2015. gada 5. augustā 07:53
Ziņas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas...
marss @ trešdien, 2015. gada 5. augustā 10:10
interesanti, vai es vienigais redzu lidzibu ar pirmo grevina projektu radio 101? skals sakums un tad.......... pecta, kas tur tagad notiek etera jau ir saprotams ka driz sim radio bus gals
wtw @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 03:48
Un kas tāds īpašs (ne)notiek? viss tur ir kārtībā. Tu vienīgais redzi līdzību :D
Turklāt tas nav ne Grēviņa ne Dagiļa radio, turpinās darboties un attīstīties arī bez viņiem ja tā būs lemts.
Andzh @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 04:54
Lr5 nav ne vainas. pats klausos. Ir arī latviešu mūzikas gabali.
ivo @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 05:11
Nekas tur nemirst!
Pašlaik klausos #PilnigsVakars un ir ļoti ok. Patīk tur esošā mūzikas daudzveidība. Tikai vajadzētu vairāk raidītājus palaist, lai šamie mauc pāri visai Latvijai tāpat kā LR1 :)
¹²³ @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 13:49
Varetu padomat ka 5.lv ir nezkads super radio kurs visiem tjipa patik. beidziet akstities. radio kurs kosit pod ehr nav vajadzigs, nav neka tada kas to daritu ipasu tagad vel lamasanos aizliedza etera... nav tas radio vajadzigs mums.
wtw @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 23:40
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk
Tengo @ piektdien, 2015. gada 7. augustā 07:24
Kāda tur jedrtivai mūzikas daudzveidība. Emerson Lake and Palmer, kā arī EMPEROR vai NAZXUL... man tur nedzirdēt...
sametis @ piektdien, 2015. gada 7. augustā 15:15
Emerson ... kas? Iemetu youtubī, tāds vintage :D Uzjautā mosh Skonto, lai uzliek tos onkoļus :D
marss @ piektdien, 2015. gada 7. augustā 15:48
Ko lai dara, ka jaunuļi neko jēdzīgu mūzikā nav radījuši. Kad kaut ko daži rada, tad viņi vairs nav jaunieši.(ottopiks).
raitis_sametis @ sestdien, 2015. gada 8. augustā 06:03
"Uzjautā mosh Skonto, lai uzliek tos onkoļus :D" - 100 gadus man vajag, lai kādā rādiostacijā "lai man kaut ko uzliek", es to (un ne tikai to) varu pats uzlikt kādu laiciņu bez radio starpniecības. Nav vairs 20.gs 80tie vai agrīnās Atmodas gadi.
raitis_sametis @ sestdien, 2015. gada 8. augustā 06:05
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums