Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

60% klausās radio FM viļņos.

Vakar iekš LR1 bija raidījums par radio klausīšanās paradumiem (kaut kā tamlīdzīgi saucās). Tātad pēc jaunākajām aptaujām, lielākā daļa (60%) radio klausās FM viļnos.

Tātad nonākam pie secinājuma, ka FM nav miris un netaisās to darīt. Vismaz Latvijā.

Bet šeit, blakus tēmās dažs labs ar putām uz lūpām mēģina stāstīt, ka FM ir miris un visi klausoties radio internetā. Nu ja Tu klausies radio netā, tas nenozīmē, ka tā dara arī visi pārējie. Nevajag spriest pēc sevi.
ivo @ trešdien, 2015. gada 5. augustā 04:36
... un no tiem 30% ir cilvēki pēc 50, kuri klausās LR1, LR2, Skonto - un ir ar inetu uz jūs..

Žēl, ka nav pieejami detalizētāki dati, varētu būt ļoti interesanti. Ja tiktu veikti TNS dati cilvēkiem, kas klausās tikai inetā un kas tikai FM - būti ļoti atšķirīgi dati par tirgus līderiem.
ABC @ trešdien, 2015. gada 5. augustā 05:42
FM nekur nav miris un man domāt tuvākā laikā nekur nemirs. Kā jau esmu 100reiz minējis FM spēks ir auto un mazliet arī centros. Kamēr tiks integrēts FMs, viss rulēs. Protams es darbā pie PC klausos webā, bet mājās cik centrs vai virtuves rādžiņš ieslēgts, tā kāds mūzikas radio ruullē ;)
marss @ trešdien, 2015. gada 5. augustā 10:08
Pie dirsas jusu Fm, masina klausos Fun Radio, Rekord, DFM Estonia, FG, BBC 1Xtra, musu radio suds pec tam stacijam....
Alex @ ceturtdien, 2015. gada 6. augustā 15:17
Starp citu - pensionāru radio skonto ir vairāk ineta klausītāju, kā jebkuram citam.

Kad uzzināju šo, gandrīz dabūju apēst Uģa Poļa cepuri!
donkey @ pirmdien, 2015. gada 10. augustā 16:26
Neko diži daudz Skonto šobrīd neklausās (11/08 17:10).
Ap 300 turās
Zoe @ otrdien, 2015. gada 11. augustā 09:56
Vairāk sliecamies piekrist Donkey k-gam//k-dzei.
Radio skonto @ piektdien, 2015. gada 14. augustā 03:30
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums