Lv radiostacijas ir vairaki radiosovi. kurs ir vislabakais, kvalitativakais un profesionalakais?
wtw @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 00:15
Star FM Zoopasta, sēžot Rīgas korķos var paklausīties viņu vāvulošanu.
ivo @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 03:48
Visinteresantākais un features bagātākais noteikti ir LR-5 Grēviņš no rītiem.
Konservatīvs, bet ļoti klausāms ir arī Skonto rīts. SWH kopš Ufo aiziešanas ir pilnīgi un galīgi nebaudāms. LR-1 Labrīt ir labs arī, bet tagad, kad Kikusts šodien pēc padsmit gadiem pameta krēslu, redzēs. Vispār SWH bija ļoti baudāms pēc 2000.gada ar daudz oriģinālraidījumiem, bet tagad... mehh.
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 06:52
LR-5 ir labs?Tu ko?Jocīg?Nekad Toms nav bijis personība un nebūs.SWH uz pārejo fona viņš izcēlās jo spēlēja citādu muzonu atšķirīgu no formāta.A tagad?Draņķis tas šovs aar visu to Dairu.
tirlins @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 07:18
Man Reiters šķiet viens no labākajiem radio dj valstī, viņam sanāk, pat tad, kad muzikālais materiāls varbūt īsti neuzrunā. Tas arī ir dj uzdevums - radīt atmosfēru.
Miks @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 12:50
@tirlins: tu gan, atšķirībā no visiem pārējiem, noteikti esi izcila personība :)
LR5 rīta šovs tiešām pašreiz liekas visinteresantākais. Arī "Pilnīgs vakars" darba dienu vakaros ir ok.
snikers @ ceturtdien, 2015. gada 16. jūlijā 16:31
Radiotev rīta programma ... Kāpēc? Tāpēc ka spēle 9.40 ;)
marss @ piektdien, 2015. gada 17. jūlijā 02:22
pieci.lv rita sovu raksturo tuksa muldesana un nesmiekligi joki. pilnigs vakars ir vertigs muzikas zina bet ne ka citadi
wtw @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 01:24
@wtw : kuru rīta šovu, tavuprāt, raksturo pilna muldēšana un smieklīgi joki?
Pilnīgs vakars man liekas vērtīgs arī ar to, ka līdz pat pusnaktij ēterā ir dzīvi cilvēki, nevis iepriekš saprogrammēta "hītu" plejliste :)
snikers @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 05:00
Labakais radiošovs ir Kapitals Rīts Capital-FM kanala. Nu reizem Tris no rita ari . Pieci.lv rita šovs ir fufelis un vairak neka .
zuzik @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 07:57
Pieci rīti manuprāt pats labākais. Tukša muldēšana ir visur, šis māk aizraut ar to pašu neko. Gribiet saturu-klausieties LR1 Labrīt vai Pēcpusdienu. Abi tiešām profesionālā līmenī.
artis @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 12:22
Dzivi cilveki etera ir labi par to es nestridos bet tuksa muldesana kas aizpilda vietu starp dziesmam ari nekam neder. 3no rita? varbut, bet kautka pietrukst. bet garigo labi pacel ari topradio morning man ar interaktivu un dejumuziku. swh ir galigi garam, atgadina lr-2 sava zina. piedod fredi
wtw @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 13:55
Fredi bij sen laiks mest ārā ...
marss @ sestdien, 2015. gada 18. jūlijā 13:59
marss, kā tu zini? Tu taču teici, ka kopš 2008. vairs neklausies SWH :D
47 @ svētdien, 2015. gada 19. jūlijā 02:28
Būsi izbrīnīts cik daudz es zinu :P Un braukājot pa stacijām var gūt kopējo priekšstatu ;)
marss @ svētdien, 2015. gada 19. jūlijā 02:38
var jau teikt daudz ko bet nu fredis ir palicis vecs, vina laiks ir garam. bez ufo nekas nebus. es kadreiz klausijos rita boom, taja redzams ka ari ufo laiks ir garam. zel ka ar boomfm cauri, nav tur vairs neviena... bet laikam topsovs radio ir zoopasta