Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Krievijas hiti

Jsem jednotlivec nabízející mezinárodní půjčky. S kapitálem, který bude v krátkodobém a dlouhodobém horizontu použit k poskytování půjček mezi jednotlivci v rozmezí 50 000 až 100 000 000 Kč pro všechny vážné lidi v reálné nouzi, je úroková sazba 2% ročně zdarma (VÁŠ VÝBĚR) ), půjčky na nemovitosti, investiční půjčky, půjčky na auta, osobní půjčky, prostředky na údržbu, které vám pomohou financovat váš proge a splácet své dluhy. Jsem připraven uspokojit své zákazníky nejpozději 72 hodin po obdržení žádosti.
Pro více informací nás prosím kontaktujte na.
barrister9836@gmail.com
barrister @ piektdien, 2020. gada 13. martā 09:58
Uzmanību ikvienam, ko es vēlos jūs visiem ieteikt uzticamam un sirsnīgam aizdevējam, es saņēmu savu aizdevumu no Rico, pēc tik daudziem mēģinājumiem saņemt aizdevumu Rico ieradās manā glābšanā, viņš man piedāvāja aizdevumu, un patiesi aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu 48 stundu laikā. Tāpēc es vēlos izmantot šo informācijas nesēju, lai konsultētu ikvienu, kurš vēlas saņemt aizdevumu, lai sazinātos ar Rico kungu no ExxonMobil Funding Inc. Viņi ir labākā kreditēšanas firma, par kādu jūs varat iedomāties, un viņi ir patiesi uzticami. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar viņiem šodien, izmantojot e-pastu: exxonmobil191@outlook.com, un paldies man vēlāk.
Donna @ sestdien, 2020. gada 4. aprīlī 19:44
TESTAMONIJA, KĀ SAŅEMU MANU AIZDEVUMU NO JURIDISKA AIZDEVUMA Kreditora
Sveiki, visi mani sauc Zlata Reckova no Slovākijas. Es esmu šeit, lai apliecinātu, kā es saņēmu aizdevumu no Ibrahima Mārtiņa kunga. pēc tam, kad es vairākas reizes esmu pieteicies no dažādiem aizdevumu aizdevējiem, kuri solīja palīdzēt, bet viņi man nekad nav devuši aizdevumu. Līdz brīdim, kad kāds mans draugs iepazīstināja mani ar Ibrahima Mārtiņa kungu. viņš apsolīja man palīdzēt un patiešām darīja tā, kā apsolīja bez jebkādas kavēšanās. Es nekad nedomāju, ka joprojām ir uzticami aizdevumu aizdevēji, līdz es tikos ar Ibrahimu Mārtiņu, kurš patiešām man palīdzēja ar aizdevumu un mainīja manu pārliecību. Es nezinu, vai jums tiešām ir vajadzīgs īsts un steidzams aizdevums, sazinieties ar Ibrahimu Mārtiņu. pa e-pastu: lendercities.mlc01@outlook.com Mobilais / whattsApp +393511678360 --- +15123729576)
Zlata Reckova @ svētdien, 2020. gada 26. aprīlī 23:09
Mēs esam tiešie aizdevēji un iesaistāmies 100% starptautiskā projektu finansēšanā, un šobrīd mēs meklējam aizdevumu meklētājus, aizdevumu brokerus un starptautiskus projektus, kurus finansēt. VAIRĀKI IZMEKLĒŠANAI KONTAKTI SAZINIETIES AR ŠO E-PASTU: ffinance@lenretfinancialinvestmentltd.com
LENRET FINANACE @ pirmdien, 2020. gada 1. jūnijā 16:16
Uzmanību: aizdevuma pieteicējs,
Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai atrisinātu savu finansiālo slogu vai veiktu ieguldījumu? Ja tā! Sazinieties ar mums šodien, lai saņemtu palīdzību aizdevumā. Piezīme: mēs piedāvājam īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumus ar procentu likmi 3%. Jūs varat aizņemties no vismaz USD 5000 un maksimāli USD 250 miljoniem.

Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu bryanstefanloanfirm@gmail.com vai whatsapp: +919654763221, lai iegūtu papildinformāciju.

Ar cieņu
Braiens Stefans
Bryan Stefan @ otrdien, 2020. gada 7. jūlijā 10:36
Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341
Mike Morgan @ sestdien, 2020. gada 12. septembrī 23:03
Vai meklējat uzņēmējdarbības finanses, personīgās finanses, hipotēkas, kredītus automašīnām, studentu naudu, parādu konsolidācijas naudu, nenodrošinātu naudu, riska kapitālu utt. ... atrodaties pareizajā vietā, sazinieties ar mums tagad, lai iegūtu vairāk informācijas
Saņemiet ātru un likumīgu aizdevumu šeit
E-pasts: creditmidland@gmail.com
https://midsetloanfirm.webs.com/
WhatsApp: +48732104284
Vidēja aizdevuma uzņēmums
Midland Home @ trešdien, 2020. gada 7. oktobrī 12:28
Vai meklējat uzņēmējdarbības finanses, personīgās finanses, hipotēkas, kredītus automašīnām, studentu naudu, parādu konsolidācijas naudu, nenodrošinātu naudu, riska kapitālu utt. ... atrodaties pareizajā vietā, sazinieties ar mums tagad, lai iegūtu vairāk informācijas
Saņemiet ātru un likumīgu aizdevumu šeit
E-pasts: creditmidland@gmail.com
https://midsetloanfirm.webs.com/
WhatsApp: +48732104284
Vidēja aizdevuma uzņēmums
Midland Credit Home @ trešdien, 2020. gada 7. oktobrī 12:28
Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai dzēstu parādus, vai jums ir nepieciešams kapitāla aizdevums, lai uzlabotu jūsu biznesu? Vai bankas un citas finanšu aģentūras ir noraidījušas jūs? Vai jums nepieciešama aizdevuma apvienošana vai hipotēka? Nemeklējiet vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas padarītu par pagātni. Sazinieties ar mums pa e-pastu:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Tas ir Ocean Finance Hipotēkas. Mēs piedāvājam aizdevumus interesentiem ar saprātīgu procentu likmi 2%. Diapazons svārstās no 5000,00 eiro līdz maksimāli 100 000 000,00 eiro.
Max Bent @ ceturtdien, 2020. gada 15. oktobrī 09:32
LAIPNI LŪDZAM: NOPIETNU INDIVIDUĀLU UN GODĪGĀ TIEŠSAISTES AIZDEVUMS
Kredīta piedāvājums starp privātpersonām ātrais ātrais kredīts, lai izbeigtu jūsu rūpes mazāk nekā 72 stundu laikā. Jums ir aizliegta jūsu banka, un visi jūsu mēģinājumi citās un citās finanšu iestādēs līdz šim neko nedeva jūsu slikto kredītu vai citu dēļ. Nekavējoties neuztraucieties, sazinieties ar mani, un mazāk nekā 72 stundu laikā ar saprātīgu likmi 2% gadā, un par jums piemēroto atmaksas laiku es jums izsniedzu aizdevumu, kas ietaupīs jūsu dzīvību. Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: marialeydi06@gmail.com
maria leydi @ svētdien, 2020. gada 18. oktobrī 04:17
I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I work directly with the provider.

We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+2%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+2%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

Contact Name: Alex James
Email:signetukfinanceplc@gmail.com
Alex James @ sestdien, 2020. gada 5. decembrī 11:24
Nav avansa maksas aizdevuma! Vai jums ir nepieciešami steidzami aizdevumi? Vai jums ir nepieciešams aizdevums rēķinu apmaksai vai bērna izglītībai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums īpašuma iegādei vai projekta izveidošanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums lauksaimniecības vajadzībām vai celtniecībai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums biznesa paplašināšanai vai darbības uzsākšanai? Vai jūsu banka vai citi aizdevēji ir noraidījuši jūsu kredītlīnijas dēļ? pa e-pastu: eplcrownfindsolution@mail.com
Epl Find @ otrdien, 2021. gada 5. janvārī 11:35
Are you looking to Discount, Monetize, or create an immediate Non Recourse loan against a Leased or Purchased bank instrument such as BG,SBLC and Bank Drafts, We solely deal with real deals, real people and real Leased & Purchased Bank instruments that need real monetization. The Bank SWIFT Network is the Gold Standard that validates that your Leased & Purchased Bank instruments is real and it provides a respected industry platform where guaranteed settlement can be facilitated.

Our contracts also include the monetizer returning the Leased bank instrument to the Issuing bank 15 days prior to the bank instrument expiration.

Standby Letter of Credit Monetization LTV:

*Leased BG/SBLC Monetization - 65% Non Recourse
*Purchased BG/SBLC Monetization - 90% Non Recourse.

Estimated Completion Time:

*2-3 Days After Instrument Delivery on the SWIFT Networks.

We also have trusted and long term business partners/providers who can facilitate issuance & delivery of bank instruments such as BG,SBLC,LC,DLC and Bank Draft at Lease Price 4% + 2% and Purchase price at 32% + 2% where 2% is agent and brokers commission.

For further enquiries, we can be reached at the information below.

Email: inquiry.trustedfinance@gmail.com

GARVAN MAIREAD @ piektdien, 2021. gada 19. februārī 01:59
Debt Recovery Services are some kind of services that are provided for defaulter amounts from debtors on the behalf of the creditor. We provide the best services for you that will usually recover unbarred debts. Our experienced and qualified professional staff will contact you as soon as you send an email: magmafincropp@gmail.com
Whats-app us on +917428734439
Magma Loans @ otrdien, 2021. gada 23. februārī 22:16
Mortgage loans
Personal loans
Automatic loans
Project financing
Capital increase

Secure a loan with us today and start with something rewarding. 100% guaranteed, because we also provide a cordial relationship with customers, without credit checks and without collateral with simple steps and fast financing with a low interest rate, up to a maximum of 3% than other institutes. We have a lending capacity of up to 500 million euros.

Serious and willing interested people should just answer. E-Mail us: magmafincropp@gmail.com
Whats-app us on +917428734439
Magma Loans @ otrdien, 2021. gada 23. februārī 22:18
Es gribētu pateikties Lapo Micro Finance par man izsniegto aizdevumu. Mani vairākas reizes pievīla, cenšoties saņemt aizdevumu, līdz es uzgāju Lapo Micro Finance, kurš man piešķīra aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. Ja jums šodien ir vajadzīgs reāls aizdevējs, sazinieties ar Lapo un neapmāniet. Sazinieties ar e-pasta adresi: lapofunding960@gmail.com
Katarína Ján @ piektdien, 2021. gada 25. jūnijā 13:37
Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036
Dr James Eric @ sestdien, 2021. gada 17. jūlijā 05:24
Do you need personal loan?
Loan for your home improvements,
Mortgage loan,
Debt consolidation loan,
Commercial loan,
Education loan,
Car loan,
Loan for assets.
financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036
Dr James Eric @ sestdien, 2021. gada 17. jūlijā 05:24
Instant Loan Offer For Everyone In Need Of Loan
We stand apart from other lenders because
we believe in customer service just 3% interest rate,
both long and short term you have come
to the right place I'll advise you can contact us via email
financialserviceoffer876@gmail.com
whatspp +918929509036
Dr James Eric @ sestdien, 2021. gada 17. jūlijā 05:25
Emergency Cash Loans Hello Everybody, My name is Mrs. Phyllis Sue South. I live in UK London and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $350,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 2 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $350,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs. Phyllis Sue South that refer you to him. contact Dr. James Eric via email: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App +918929509036
Dr James Eric @ svētdien, 2021. gada 18. jūlijā 04:00
I am a private money lender Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. contact us now (WhatsApp) number +918131851434 sumitihomelend@gmail.com Mr. Damian Sumiti
loan Offer @ svētdien, 2024. gada 25. februārī 21:15
MEET WITH AN CERTIFIED CRYPTO RECOVERY EXPERT // THE HACK ANGELS

How to recover your crypto without falling victim to scammers. My wallet was hacked and I lost all the funds in my crypto wallet. A few weeks ago, I got an email that appeared to be from a legitimate coin base customer service tricking me into revealing my login with coin base and getting access to my secret phrases. These hackers wiped out all the funds in my wallet and I was left with nothing. That is why I have come here to testify to the world at large and also to share my experience because I know there are many people out there who are also searching for a legitimate hacker to recover their lost funds or crypto back. I personally lost $959,000 worth of crypto inside my wallet. I was so confused and devastated. I thought it was all over until I came across a Cryptocurrency recovery expert, THE HACK ANGELS. I explained to him what my problem was, and he promised me that all would be fine, I was unsure if it would be possible to recover my stolen bitcoins. It took THE HACK ANGELS 48 hours to recover my money and he was able to track down these people. I’m truly grateful for their service. I highly recommend them to anyone with the same problem. Quickly reach out to THE HACK ANGELS.

WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com)
(www.thehackangels.com)
I have to share this to help one or two people out there. What else can I say about him, today I am equally very grateful.
Ronald BAKE @ sestdien, 2025. gada 15. februārī 00:16
Vai jums ir nepieciešams likumīgs privāts aizdevums ar zemiem procentiem? Vai jums ir nepieciešams aizdevums parādu dzēšanai vai projekta īstenošanai? Vai jūsu bankas jums ir atteikušas? Mēs piedāvājam ātrus un uzticamus aizdevumus. Ja jūs interesē, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums tieši. E-pasts: annasmith0663@gmail.com
Anna @ sestdien, 2025. gada 22. februārī 02:31
Kredīts starp privātpersonām,
– Kredītu piedāvājumi tiek pielāgoti katrai vajadzībai. Pieprasījums var būt saistīts ar:
individuālais aizdevums jūsu mājoklim
mobilitātes transportlīdzekļa aizdevums
ģimenes projekts vai ar veselību saistīti izdevumi
studijām vai apmācībām
Ceļojums vai atpūtas pasākums
naudu
konsolidācija vai kredīts
Mēs piedāvājam dažādus veidus atkarībā no jūsu projekta.
Sūtiet e-pastu: lopezfinanzas95@gmail.com
GRUPFINANZAS @ sestdien, 2025. gada 8. martā 19:24
Kredīts starp privātpersonām,
– Kredītu piedāvājumi tiek pielāgoti katrai vajadzībai. Pieprasījums var būt saistīts ar:
individuālais aizdevums jūsu mājoklim
mobilitātes transportlīdzekļa aizdevums
ģimenes projekts vai ar veselību saistīti izdevumi
studijām vai apmācībām
Ceļojums vai atpūtas pasākums
naudu
konsolidācija vai kredīts
Mēs piedāvājam dažādus veidus atkarībā no jūsu projekta.
Sūtiet e-pastu: lopezfinanzas95@gmail.com
lopez LOPEZ @ sestdien, 2025. gada 8. martā 19:24
Sveiki,

Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Es esmu privats investors, es izsniedzu aizdevumu ieinteresetam personam un abiem uznemumiem, kuri godpratigi mekle aizdevumu. Vai jums tiešam ir nepieciešams steidzams aizdevums? tad tu esi istaja vieta. Mes izsniedzam biznesa aizdevumu, personisko aizdevumu, ar minimalo summu € 1,000.00 lidz maksimalajai summai € 40,000,000.00, sazinieties ar mums, lai sanemtu aizdevuma pieprasijumu ar 2% zemu procentu likmi, lai apmierinatu jusu pieprasijumu un izklutu no finansialam problemam. mus šodien pa e -pastu: jeromeburchael91@gmail.com

Aizpildiet šo informaciju zemak

Pilni vardi:
Valsts:
Telefona numurs:
Nepieciešama aizdevuma summa:
Aizdevuma ilgums:
Meneša ienakumi:
Majas adrese:

Paldies, gaidot jusu atbildi

Kredits/finanšu pakalpojumu sniedzeji.
Jerome Burchael @ pirmdien, 2025. gada 10. martā 19:28
ĀTRS UN UZTICAMS NEBANKU KREDĪTS AR ZEMĀM PROCENTU LIKMĒM
Sveiki visiem! Vai meklējat likumīgu aizdevēju, kas piedāvā zemas procentu likmes un ātru aizdevuma pārskaitījumu? Mēs esam šeit, jo mūsu aizdevuma kapacitāte svārstās no 2 000 līdz 8 000 000 eiro ar saprātīgu procentu likmi 2%, ļoti vienkārši un bez problēmām. Ja jūs interesē, lūdzu, atstājiet savu ziņojumu pa e-pastu: { SZABOSCILLA@GMAIL.COM } vai sazinieties ar mums WhatsApp @ +13474481891
SZABO SCILLA @ ceturtdien, 2025. gada 13. martā 18:28
Lapa: 1 2 3
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums